Şimdi Ara

AOC 18,5' LED Monitör..... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
5.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulashoca41

sırf açma kapatma tuşu yok diye iade ettik. babama almıştım bende ayar tuşları yok diye beğenmedi asus bu ekranı aldık buda gayet güzel

merhaba bu monitörü bende iade edecem parlaklık ayar düğmesi yok, birde okuma yaparken göz yorulması yapıyor,13haziranda sipariş verildi, 17 haziran da teslim aldım nasıl iade edebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

Orijinalden alıntı: ulashoca41

sırf açma kapatma tuşu yok diye iade ettik. babama almıştım bende ayar tuşları yok diye beğenmedi asus bu ekranı aldık buda gayet güzel

merhaba bu monitörü bende iade edecem parlaklık ayar düğmesi yok, birde okuma yaparken göz yorulması yapıyor,13haziranda sipariş verildi, 17 haziran da teslim aldım nasıl iade edebilirim

bilgisayar uzerinden ayar yapabiliyorsunuz.

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    çok pratik olmuyor, yinede gözü yoruyor, başka model aoc var o biraz daha iyi bundan, link bulursam atarım ,iade prosedürü nasıl işliyor.

• imhiret kullanıcısına yanıt
    n11 de siparislerim kisminda urunun sag tarafinda iade et butonu var sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

n11 de siparislerim kisminda urunun sag tarafinda iade et butonu var sanirim.

evet var, yarın iade etsem sorun olur mu, bugün yoğunum

14gün hakkın var ürüne ve kutusuna herhangi bir hasar vermediysen sorun olmayacaktır iade için. Cayma hakkını kullanabilirsin herhangi bir neden belirtmene gerek yok. İade et kısmında satıcının anlaşmalı olduğu kargo firması bilgileri gözükür o firmayla ürünü satıcıya gönderirsin. Kargo ücretini o ödeyecek şekilde.
    2 gün önce ürünü iade ettim ancak firma ürünü kargodan almadan geri yollamış. sabahtan beri arıyorum mesaj atıyorum satış departmanına ulaşamıyorum
  • İzmirdeyim iade etmek isteyen varsa ürünü alabilirim pm

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

2 gün önce ürünü iade ettim ancak firma ürünü kargodan almadan geri yollamış. sabahtan beri arıyorum mesaj atıyorum satış departmanına ulaşamıyorum

aynı sorunu yaşarmıyım , son durumunuz hakkında bilgilendirirseniz memnuniyet duyarım, hatay da ikamet edip elden teslim almak isteyen olursa iletişime geçebilir.

• Ayar düğmesi olmadığı için ürünü iade edicem isteyen varsa aldığım fiyattan istanbuldayım.(145 tl)

Ayrıca elimde hdmi to VGA kablo var ses ile birlikte onuda aldığım fiyattan (15 tl)

Isteyen olmazsa Pazartesi ikisinide kargolayacağım geri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.AzmiCansever -- 20 Haziran 2015; 7:52:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam adamlar bana satin almamis olmama ragmen urun gonderdi, aradim ulasamadim, n11den mesaj atip numarami biraktim 3 gun oldu hala geri donus olmadi, o yuzden iade edecekseniz bir kere daha dusunun, ben de satin almamama ragmen gelen urunu geri gondermek istiyorum ama kargoyu almazlar diye bosuna kargo ucreti odememek icin iletisime gecmeye calisiyorum. Adamlar bana 5 kuruş odemedigim halde urun gonderiyolar onlarin bana ulasmaya calismalari gerekirken ben gunlerdir onlara ulasmaya calisiyorum. Asla ama asla alisveris yapilmamasi gereken bir firma oldugunu ogrenmis oldum Teknorya'nın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakpinar67 -- 20 Haziran 2015; 19:01:23 >
  • eakpinar67 kullanıcısına yanıt
    durduk yere uğraş çıktı desenize.

• ürünü iptal ettim kargoya verilmeden ne kadar sürede parayı geri verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: adamc80

İzmirdeyim iade etmek isteyen varsa ürünü alabilirim pm

Ürünü isterseniz indirimli kargo ile yollarım yoksa iade edicem

• Ürünü başarılı şekilde iade edebilen var mı?Firma ürünü geri alıyor mu yoksa Kapıdan geri mi yolluyor?
    Bugün önce arayıp sonra iade edicem.

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    4gündür ulaşamıyorum firma ürünü geri almıyor. işin garip tarafı firmayı arıyorum kaan bey ilgileniyor diyor. tmm bağlayın diyorum bizde ulaşamıyoruz kendine diyor. Çattık belaya. sakın alıp bulaşmayın inanın muhattap yok
  • Arkadaşlar bu firmaya verilebilecek en güzel cevap kötü yorum yapmaktır.

Bunun yanında diğer kullanıcıların yaptığı kötü yorumları +1 olarak beğenmek ve üst sıralara çıkartmak çok fazla müşteri kaybettirecektir.

http://www.n11.com/magaza/teknorya/magaza-yorumlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sullen9308 -- 22 Haziran 2015; 23:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

4gündür ulaşamıyorum firma ürünü geri almıyor. işin garip tarafı firmayı arıyorum kaan bey ilgileniyor diyor. tmm bağlayın diyorum bizde ulaşamıyoruz kendine diyor. Çattık belaya. sakın alıp bulaşmayın inanın muhattap yok

Ben 3 kez aradıktan sonra ulaştım.Yolla ama ürünü kontrol edicez paketinde Yada içinde Satışa engel durum varsa geri almayız diyor.Kutunun üzerine kargo Bantı bile yapıştırmayınız dedi.çok Saçma şeyler istedi.Sanırım kurumsal değil.Birdaha alışveriş yapmam.Monitörüde tavsiye etmem buğulu ve Bulanık.Ayar meseleside çok zor.

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    Teknorya n11.com mağazası kutu üzerine hiçbirşey yapıştırma diyor kendisi kutu üzerine yapıştırarak göndermedi mi zaten adama bak kendi yapıştırıyor sonra yapışkan vardır diyecek.

Almamak için elinden geleni yapmış. Şikayetvar.com yazın arkadaşlar

Fatura evde kaldı. Birisi faturanın fotoğrafını paylaşabilir mi öyle kafadan bir kullanıcı adı açarak satış yapıyorlar. Biz firmanın ismini kullanmamız gerekiyor. Böyle kötü firmaları herkes bilmeli.
  • ADAMLAR TAM REZİL VE YÜZSÜZ BİR FİRMA ÇIKTI. SANTRAL NUMARAMI RED EDİYOR. TANIDI ÇÜNKÜ. BAŞKA NUMARADAN ARADIM DİREK AÇTI. BUNLAR KADAR. ............. FİRMA YOK. BOŞLUĞU EN GÜZEL ŞEKİLDE SİZ DOLDURUN
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.