Şimdi Ara

AOC 18,5' LED Monitör..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
5.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam görüntü nasıl merak ettim. resim yükleme imkanınız var mı

on off tuşu bana çok küçük geldi. monitörü kapatmak için basılı tutmamızı hiç sevmedim zaten :(
  • Arkadaşlar elimde 3-4 tane karne indirim kuponu yüklü hesap var, ihtiyacı olan arkadaşlar pmden ulaşırsa hemen vereyim işlerini görsün
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    hd uydu alıcıyı bağladım monitöre ve sd kanallarda bile harika bir görüntü var. 17,5tl ye aldığım aparattan bu başarıyı beklemiyordum. zaman bulursam fotoğrafta eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ilginç tespitim daha var, sanırım bu monitor pc ye bağlayınca uygulama üzerinden yapılan parlaklık vs. ayarlarını hafızada tutuyor. çünkü pc den söküp sonra uydu alıcıyı bağlayınca aynı ayarda kalıyor gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: eakpinar67

Arkadaşlar elimde 3-4 tane karne indirim kuponu yüklü hesap var, ihtiyacı olan arkadaşlar pmden ulaşırsa hemen vereyim işlerini görsün

bir hesap aldim teşekürler
  • quote:

Arkadaşlar elimde 3-4 tane karne indirim kuponu yüklü hesap var, ihtiyacı olan arkadaşlar pmden ulaşırsa hemen vereyim işlerini görsün

1 adet hesap aldım, çok teşekkür ediyorum
  • hdmi to vga kablo alan arkadaşlar hangi ürünü tavsiye ediyor

hangi ürün kaliteli ve hangi satıcı iyi

ses olayı nasıl çözüldü
  • quote:

Bir hesap da ben aldım, teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eakpinar67 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş hesabı gönderdi fakat karne indirimi süresi geçtiği için kullanamadım
  • İhtiyacı olan arkadaşlara hesapları dağıtmaya çalıştım, umarım ihtiyacı olanların işi görülmüştür, saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

Peki görüntü nasıl.Yayınlar çamur mu yoksa diğer ortalama led tvler gibi bir görüntüsü mü var.

Selam hd kalite alamazsınız. Vga kalite alırdınız analog yani. Ses iletmez o yüzden ekstra uydu alıcısına sistem almanız lazım. E 18,5" lik makineoldu sana 200tl. KKampanya olmasa 250tl. Bence tv kampanyalarona bakın en azından hd yayın izlersiniz.

• monitörün doğal çözünürlüğü 1366x768, hd uydu alıcının çıkışı ise 1080i ya da 1080p seçildiğinde hdmi-vga aparatı da çözünürlüğü değiştirmeden iletiyor monitöre. yani öyle gözle farkedilecek bir bozulma söz konusu değil, sd yayınlar bile çok iyi.

• full hd ips hdmi yok

• Hdmi to Vga önerecek yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin1313

Hdmi to Vga önerecek yok mu ?

www.buyincoins.com/item/18164.html

%10 indirim de var bunu aldım veya buda var extra güç girişi varwww.buyincoins.com/item/45843.html

tableti almadan tablete don biçiyorum ya bende önce monitor şimdide hdmi aldık. gerçi halen monitor gelmedi c.tesi ö.den önce sipariş vermemize ragmen satıcı haftasonu diye kargolama yapmadı dün aras kargo ile kargolandı bugünde gelmedigine gore yarın gelir heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kodu olan varsa bende kullanabilirim hesabi , kullandiktan sonra geri veririm hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

kodu olan varsa bende kullanabilirim hesabi , kullandiktan sonra geri veririm hemen

dün sondu bitti

• Kesinlikle kaçırılmayacak fırsat.Bende var kullanıyorum.F/P olarak çook iyi.

Vatan'dahttp://www.vatanbilgisayar.com/aoc-185-e970swn-genis-ekran-led-monitor.html 226 Lira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 16 Haziran 2015; 21:56:21 >
  • sırf açma kapatma tuşu yok diye iade ettik. babama almıştım bende ayar tuşları yok diye beğenmedi asus bu ekranı aldık buda gayet güzel
  • almalımıyım, eski bir kasam var nasıl görüntü alırım?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.