Şimdi Ara

AOC 18,5' LED Monitör..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
5.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde eski bi kasam var ona taktım bu monitörü

hd3450 512 mb

memnunum. bana göre kusurları açma kapama tuşu küçük. üstünde yarıca ayar tuşu yok
  • Hesap verdiğim 3-4 arkadaştan birisi alım yaparken adresini yazmak yerine benim adresimi vermiş, elime 1 tane ürün ulaştı, özel mesaj atarak geri dönüş yapmaya çalıştım herkesin bilgisine sunarım. Benim hesap verdiğim ve eline ürünü ulaşmayan arkadaş bana ulaşıp N11 hesap bilgilerini bana söyleyip doğrularsa memnun olurum. Ürünü kargolamak için bekliyorum bilginiz olsun.
  • bugün elime ulaştı iş görür, monitör. monitör ayarlamasını cd içinde mevcut olan program ile kontrol edebiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not: N11 hesaplarını tek tek kontrol ettim herkes kendi adresini vermiş ama ürün bana ulaştı ilginç bir durum, eline ürünü ulaşmayan arkadaşın iletişime geçmesini bekliyorum.
  • eakpinar67 kullanıcısına yanıt
    sizden hesap alanlarin telefon numarasi varsa bence arayin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: eakpinar67

Not: N11 hesaplarını tek tek kontrol ettim herkes kendi adresini vermiş ama ürün bana ulaştı ilginç bir durum, eline ürünü ulaşmayan arkadaşın iletişime geçmesini bekliyorum.

Hocam geçen ay 1 tb harici aldım. Şu telefona taksit yasası çıkmadan 1 hafta önce arkadaşa telefon almıştım benim hesabımla seneler sonra harddisk onun adresine kargo irsaliyesi onun fatura benim adıma gitmiş. Onlarca kişi kullandı hesabı sıkıntı olmadı satıcıyı tebrik ettim arayarak imkansızı başarmışsın diye... sizin kullandığınız başkasının hesabı büyük ihtimalle aynı satıcıdan birden fazla alışverişte satıcı dikkat etmezse hatları karıştıyor. Sistemde olmayan ama önceden kullanmış başka birine gidiyor.

Gerçek alıcı sizi bulamsz sistemde isim gösterilmiyor. Hata yapan firma bende candaş bilgisayar ve yurt içi kargoydu topu birbirine attılar. Şuanki satıcıyı kimdir bakmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hesap verdiğim 3-4 arkadaştan birisi alım yaparken adresini yazmak yerine benim adresimi vermiş, elime 1 tane ürün ulaştı, özel mesaj atarak geri dönüş yapmaya çalıştım herkesin bilgisine sunarım. Benim hesap verdiğim ve eline ürünü ulaşmayan arkadaş bana ulaşıp N11 hesap bilgilerini bana söyleyip doğrularsa memnun olurum. Ürünü kargolamak için bekliyorum bilginiz olsun.

n11.com kullanıcı adlarına tek tek giriş yaparak bakabilirsiniz sonra pm den o kullanıcı adını kime yollamışsanız iletişime geçilir iade yapılır, hatta n11.com üzerinde adresi ve iletişim numarasıda mevcut olabilir kendimadresi yerine sizinkini seçmiştir.

• monitör geldi yanlız parlaklığı düşük mü, bana mı öyle geldi. üzerinde ayar düğmeside yok, kapatma düğmesine bir defa basınca otomatik ayarlama yapıyor, fakat parlaklık değişmiyor. bunu pc ye bağlamadan nasıl arttırır azaltırız.

• Hdmi yok yaramaz

• Telefon numaralari yok malesef, pm atarak hesap alanlara ulastim geri donus bekliyorum, hesaplarin hepsini kontrol ettim hepsinde alici adresleri yaziyor ilginc bir durun artik pmlerden cevap bekliyorum elbet birinin cikacak, firma teknorya, alici adresine bakmadan onceden ben alisveris yaptigim icin bana gonderdi sanirim, bakalim pmlerden gelen cevaplara gore belli olacak

• Hesap verdiğim arkadaşlara ulaştığımda sorun yaşayan kimseyle karşılaşmadım, verdiğim hesapları da tek tek kontrol ettiğimde 1 arkadaş teslim almış, diğer arkadaşların ürünü teslimatta ya da yolda gözüküyor ve kargoyu alacak kişi olarak kargo takip sayfasında kendi isimleri gözüküyor ama bana gelen kargo benim adıma kargolanmış o yüzden hatayı hesap verdiğim arkadaşlar değil gönderen firma yapmış bunu anlıyorum. Bu hatayı nasıl başardıklarına anlam veremedim, hesap verdiğim 3 arkadaşın da ürünleri kargolanmışken ayrıyeten nasıl bana kargo gönderimi yaptılar ilginçtir. Şimdi gönderen firmayı arayarak iletişime geçiyorum, herkesin bilgisine sunarım, saygılar.
  • quote:

Hesap verdiğim arkadaşlara ulaştığımda sorun yaşayan kimseyle karşılaşmadım, verdiğim hesapları da tek tek kontrol ettiğimde 1 arkadaş teslim almış, diğer arkadaşların ürünü teslimatta ya da yolda gözüküyor ve kargoyu alacak kişi olarak kargo takip sayfasında kendi isimleri gözüküyor ama bana gelen kargo benim adıma kargolanmış o yüzden hatayı hesap verdiğim arkadaşlar değil gönderen firma yapmış bunu anlıyorum. Bu hatayı nasıl başardıklarına anlam veremedim, hesap verdiğim 3 arkadaşın da ürünleri kargolanmışken ayrıyeten nasıl bana kargo gönderimi yaptılar ilginçtir. Şimdi gönderen firmayı arayarak iletişime geçiyorum, herkesin bilgisine sunarım, saygılar.

hocam diger arkadaslara kargo ulasmis mi ? bence hepsine sorunsuz ulasirsa ondan sonra firmayi arayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

Hesap verdiğim arkadaşlara ulaştığımda sorun yaşayan kimseyle karşılaşmadım, verdiğim hesapları da tek tek kontrol ettiğimde 1 arkadaş teslim almış, diğer arkadaşların ürünü teslimatta ya da yolda gözüküyor ve kargoyu alacak kişi olarak kargo takip sayfasında kendi isimleri gözüküyor ama bana gelen kargo benim adıma kargolanmış o yüzden hatayı hesap verdiğim arkadaşlar değil gönderen firma yapmış bunu anlıyorum. Bu hatayı nasıl başardıklarına anlam veremedim, hesap verdiğim 3 arkadaşın da ürünleri kargolanmışken ayrıyeten nasıl bana kargo gönderimi yaptılar ilginçtir. Şimdi gönderen firmayı arayarak iletişime geçiyorum, herkesin bilgisine sunarım, saygılar.

hocam diger arkadaslara kargo ulasmis mi ? bence hepsine sorunsuz ulasirsa ondan sonra firmayi arayin.

1 kişiye ulaşmış, diğer 2 kişiden biri dağıtımda zaten alıcı adı olarak direkt kendi ismi gözüküyor, diğeri de şubeye gönderiliyor yine alıcı adı olarak arkadaşın kendi ismi yazıyor, bana gelen kargoda alıcı adı olarak benim ismim geçiyor, kargoda hata olsa kargo takip numarasında alıcı ismi olarak benim ismim yazardı diye düşünüyorum ki öyle de olması gerekirdi. Bana gelen kargo takip numarasına baktığımda da kargonun benim adıma firmadan gönderildiğini anlıyorum. Firmayı aradım ama maşallah kimsenin umrunda değil, sürekli operatöre aktarılıyorum, operatör satış bölümüne aktarıyor orası telefonu açmıyor filan gerçekten ilginç bir durum. Tam 1 saat aradım ama kimseye ulaşamadım artık en sonunda teknorya mağazasına n11 üzerinden "mağazaya sor" yaparak mesaj gönderdim, durumu anlattım, numaramı verdim aramalarını bekliyorum. Gerçekten şaşırtıcı bir firma. Onların hataları için yoğun olmama rağmen kaç saattir uğraşıyorum, cidden ayıptır. Artık aramaları için beklemekteyim daha da elimden bir şey gelmiyor.
    Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

1 kişiye ulaşmış, diğer 2 kişiden biri dağıtımda zaten alıcı adı olarak direkt kendi ismi gözüküyor, diğeri de şubeye gönderiliyor yine alıcı adı olarak arkadaşın kendi ismi yazıyor, bana gelen kargoda alıcı adı olarak benim ismim geçiyor, kargoda hata olsa kargo takip numarasında alıcı ismi olarak benim ismim yazardı diye düşünüyorum ki öyle de olması gerekirdi. Bana gelen kargo takip numarasına baktığımda da kargonun benim adıma firmadan gönderildiğini anlıyorum. Firmayı aradım ama maşallah kimsenin umrunda değil, sürekli operatöre aktarılıyorum, operatör satış bölümüne aktarıyor orası telefonu açmıyor filan gerçekten ilginç bir durum. Tam 1 saat aradım ama kimseye ulaşamadım artık en sonunda teknorya mağazasına n11 üzerinden "mağazaya sor" yaparak mesaj gönderdim, durumu anlattım, numaramı verdim aramalarını bekliyorum. Gerçekten şaşırtıcı bir firma. Onların hataları için yoğun olmama rağmen kaç saattir uğraşıyorum, cidden ayıptır. Artık aramaları için beklemekteyim daha da elimden bir şey gelmiyor.
    Saygılar.

hocam yoksa size hediye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 18 Haziran 2015; 21:06:41 >

• arkadaşlar ben işyeri için 19.5" (18.5" küçük geliyo nedense 21.5" almıştım oda masayı kapladı resmen) GÖZ YORMAYAN monitör ararken flicker-free olayını duydum ve en uygun bu linktekini buldum. ama dijital giriş yok ve tam hd değil. ancak 18-19" ekranların hiçbirinde tam hd yok acaba 20" altında olmuyormu

http://www.hepsiburada.com/benq-vl2040az-19-5-5ms-analog-led-monitor-p-BD801335
  • full hd ve hdmı olmayan monitöre 140tl vermek... şakamı bu arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

full hd ve hdmı olmayan monitöre 140tl vermek... şakamı bu arkadaş

full hd ve hdmı olan monitör 140tl buldun da yok mu dedik!

• quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

full hd ve hdmı olmayan monitöre 140tl vermek... şakamı bu arkadaş

full hd ve hdmı olan monitör 140tl buldun da yok mu dedik!

dolar kuru bu fiyatlara getirdi ona bişey diyemem. gidin temiz 2. el monitör dolu ama daha 4 ay once sıfır aoç 1920x1080 monitörü arkadaşa 149tl den aldık. bu zamanda 1366x768 almak... çok komik millet 4k ya geçmeye çalışır siz bu çöpleri alıyorsunuz. bu 1366x768 devri bitti artık! ölü yatırım bu git crt al sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 18 Haziran 2015; 21:31:38 >

• hocam o fiyata nasıl o monitörü aldınız.

nasıl kampanyaymış ben ilk defa sizden duydum

link vs var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam o fiyata nasıl o monitörü aldınız.

nasıl kampanyaymış ben ilk defa sizden duydum

link vs var mı?

mağzaya özel birşeymiş sanırım. teknosa dan aldık.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.