AOC AGM700 (PWM3389) Gaming Mouse 249 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sensör israfı bir mouse ne yazık ki. Pwm 3389 en kaliteli sensörlerden biridir fakat görün bakın ki mouse iyi değil.
-
En son HP Omen mouse deneyiminden bu yana bende her şeyin sensör olmadığına kanaat getirdim. Yazılım çok kötü bir sürü eksiği var, macroları istediğin gibi ayarlayamıyorsun, microsoft store dışında bir yerden yazılımı yüklenemiyor. Ayrıca bana gelen mouse sorunlu idi herhalde, 7 saat şarjda kalmasına rağmen %20 üzerine çıkmıyor. Bundan sonra eski köklü ekipman markaları dışında tercihim olamaz.
-
Switchler de omron diyor. Nesi iyi değil kullandınız mı?
-
hp omen kablosuz vector mu var 1 saatte %100 oluyor, 7 saat şarjda kalmaz hiçbir marka kablosuz mouse. asus pugio mu bişi var o da şak diye dolar sorunluymuş o mouse.
-
yazılımı kötü demişler.370 490 falan piyasada.Benq Aoc marka mouse kötü olmaz böyle parçaları varsa bunlar monitör markaları yani komik olur dandik mouse yapsalar.yazılımı tabi ki kötü olacak adamlar monitörcü ama neden bu para onu anlamadım.Türk milletiyiz ya kesin ip var.teşhir iade falan mı ya da su basmış depo kamyon?bana geldi öyle bir mouse sudan iptal olmuş kutuda.
-
AOC uzun zamandır bu seviyelere düşüyor hatta 227 liradan hb üzerinden almıştım yılın başlarında fareyi sadece deneme amaçlı açtım ele oturuyor kalitesini sevdim. Bu fiyata alınır mı gözü kapalı alınır.
-
Mouse switch sensörden oluşmuyor, omron 50m var zaten omron 50m double click sıkıntısı var. Tasarım kötü, skatez kötü, malzeme kalitesi kötü, yazılım kötü. Marka da bana güven vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Omron 50m de iyi bir switch değildir huano kailh razer gibi switchler varken omron yanlarında Tofaş gibi kalır
o dediğin switchleri veriyorlar mı bu paraya?bugatti chiron varken audi rs6 da neyin nesi gibi bir şey senin dediğin.semerini de vermiyorlar yanında arkadaşım her şey parasına göre komik komik yorumlar yapmayın.
-
Geçen sene aldım bu fareyi, indirim + kupon kullanarak. Yazılım yetersiz o doğru ama kendisi güzel. Bu fiyata F/P olarak gayet alınabilir. Ha ama 400TL bence verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam makroları istediğim gibi ayarlanmıyor demişssiniz ama, benim soldaki iki tuşu ctrl+c , ctrl+v olarak atamam gerekli böyle bir özelliği mevcut mu? Ayarlayabilir miyim? @Wilson Fisk Hocam sen de cevaplayabilirsen sevinirim.
-
muhtemelen o konuda sen benden daha iyisindir çünkü 1995 miydi mouse kullanırım bir kere macro da neyin nesiymiş diye merak etmedim ve kullanmadım.bu aleti insanlar değişik şekillerde kullanabilir macro kullanan olur kullanmayan olur kimine göre tuş kimine göre dpi gibi şeyler önemli olabilir.arkadaş istediğim gibi ayarlanmıyor demiş ama bi dene bakalım belki sen senin istediğin şekilde ayarlayabilirsin hani yazılımı kötüyse o kadar da olmayabilir.nivea krem yumuşacık yaptı elimi süper almayanı döverim diye yüzlerce yorum aldım allerji yaptı şimdi ben de girip alanlar keriz bende olmadı mı diyim?inceleyin sorun işinize geliyorsa alın ürünleri yorumlara o kadar takılmayın.75 lira fiyatıyla 30ml bepanthol krem alanın aklına tüküreyim diye yorum olsa sallamam ben mecburen kullanıyorum.hani burada yazılımını savunmuyorum kendi işinize geleni yapın diyorum.
-
diğer arkadaş macro demiş diye orada bahsetmedim ama bu dediğine katılıyorum yüksek meblağ vermeyin bir ayağı kötü ki yine söylüyorum belki sizin için önemli değil ürünlere ama bu paraya da böyle donanımlı mouse kimse vermez ihtiyacı olan alsın.imkanı olan kendine göre daha güzelini alsın bu kadar basit.
-
Switchler aliexpressde 8 tanesi 100Tl falan çok pahalı değil, bu da rs6 değil HAhaahah. Mouseda sensör dışında çöp bu arada. Al sensör iyi olunca mouse iyi oluyorsa bu en iyi mouse. Komik olan da sensin. Ben mousea kötü diyorum adam bana parasına göre diyor :D::D Bir şey kötü ise kötüdür ne kadar ucuz olursa olsun kötü mü kötü. NOKTA.
akakce.com
Gamepower Devour RGB Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-gamepower-devour-rgb-oyuncu-mouse-fiyati,534567377.html -
şu tarafa doğru uza canım hiçbir hükmün yok bu konuda.
-
Hükümsüz, fikirsiz, bilgisiz herif anca blok atar, aksini söylebilecek kafa, kapasite yok. Adam dünyadan bihaber. Daha makro nedir bilmiyor o derece bilgisiz. Zaten doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqeN -- 8 Ekim 2022; 18:14:57 >
Umrumda mı ? değil. Haha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X