AOC E2343Fs 23" Monitörü olan yada aoc kullanan bi yardım etsin çıtır çıtır sesler geliyor...
AOC E2343Fs 23" arkadaşlar 3 ay kadar önce konya vatan bilgisayardan bu ürünü 340 liraya aldım fakat ilk hafta farkettim ki yarım saat yada 4-5 saatte açık şekilde kullandığımda ürünü kapattıktan sonra çıt çıt çıt çıt belli aralıklarla (3-10sn) 40 dk süren bu ses susmuyor sanki motor sürdük işimiz bitti ısındı kapattık bu şekil bi ses veriyor bu nedir hiç bi monitörde ne duydum ne gördm bunu 2. hafta garantiye yolladım istanbula tecpro diye bir firmaya vermişler satış sonrasını neyse 1 hafta durduktan sonra elime ulaştı ve Çözüm: ANAKART değiştirildi diye göndermişler sevindm eyvallah dedim geldim eve kullandık yine aynı hiç değişme yok sesde. 3gün sorna yine yolladım ürünü böyle böyle diye hala devam ediyor diye bu sefer 1 hafta sonra test edildi sesler standart a uygun diye geri yolladır bu arada ben toplamda 15 -20 gün monitörsüz kaldım çıldırıyorum tabi neyse aradım bu tecpro denen firmayı galesiz tavırlar tekrar gönderin diyor tmm da ben yine yollayacam yine aynı haltı yersenız ne yapcam derdimi anlatamıyorm ki dedim madem ses standart ilk seferde neden anakartımı değiştirdin sen ? şimdi yollasam sıknıtı yine. dedim oraya not alın diyorm siz yollayın gerk yok diyor ne yapsam kararsiz kaldım rahatsız edici bi ses ve hiç mantklı gelmıyor kime sorsam monitör suan adam akıllı çalsıyor gözksede ilerde siıknıtı yaratır diyorlar tekrar göndericem işlerm var halledip. BENİM İSTEĞİM SİZİNDE BU MÖNİTÖRDEN YADA AOC MARKA MONİTÖRÜNÜZ VARSA Bu SeSLER MEVCUTMU YOKSA SADECE BENDE MI VAR SADECE BENDEYSE ARKASINI BIRAKMAYCAĞIM. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN :)
Bende e2243 Fw modeli var en ufak ses yok. Saatlerce açık kalmasına rağmen bahsi geçen sesleri duymadım. En iyisi aynı modelden kullanan birilerini bulmanızdır.
bende aynı model monitörü kullanıyorum ama hiç o tür bir problem yaşamadım gayette memnun durumdayım madem anakartı değişti monitörün monitörden ekran kartına giden görüntü kablosundan başka herhangi bir problem olmaması lazım istersen monitörden ekran kartına giden bağlantı kablosunu değişin biraz saçma bir tavsiye ama bazen olmaz dediğin şeyler çıkabiliyor bir dene istersen bu kadar eziyettn kurtulursun belki.
Aynı modelden bende kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet menunum .
O ses anakarttan değil power board'dan gelir. Power board'ın değiştirilmesi gerekir.
Bende de aynı ses 1 ay falan sürekli geldi sonra 3-4 ay hiç gelmedi sonra geçen ay 1 gün 1 kere oldu şimdi yine hiç ses yok .