Bildirim
AOC monitör hakkında nedir ne malıdır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Renk sihirbazi sloganı ile ülkemizde satılan uzak menşeli çinli firmadır. ekranları oldukça başarılı ve şık görüntüsüyle oldukça rövanşta olan ekranlardandır. tavsiye ederim oldukça başarılı panellere sahipler. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeeD
Renk sihirbazi sloganı ile ülkemizde satılan uzak menşeli çinli firmadır. ekranları oldukça başarılı ve şık görüntüsüyle oldukça rövanşta olan ekranlardandır. tavsiye ederim oldukça başarılı panellere sahipler.
çin malı yani çin malı olduğu için kalitesinin , görüntüsünün pek iyi olacağını zannetmiyorum ama ... -
quote:
Orijinalden alıntı: blackbyte
quote:
Orijinalden alıntı: DeeD
Renk sihirbazi sloganı ile ülkemizde satılan uzak menşeli çinli firmadır. ekranları oldukça başarılı ve şık görüntüsüyle oldukça rövanşta olan ekranlardandır. tavsiye ederim oldukça başarılı panellere sahipler.
çin malı yani çin malı olduğu için kalitesinin , görüntüsünün pek iyi olacağını zannetmiyorum ama ...
Çin malı olmasıyla alakası yok.Bende kullandım gayet kaliteli ve şık monitörlere sahipler.
-
üst seviye ekranlara sahipler ama yinede siz bilirsiniz. -
q2963pm üst seviye modelidir örnek gerekirse be oldukça başarılı ama karar sizin. -
Aoc e2461 kullanıcısıyım gayette memnunum f/p oranı aoc larda genellikle iyi zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Enes__38
Aoc e2461 kullanıcısıyım gayette memnunum f/p oranı aoc larda genellikle iyi zaten
saol kardeşim yorumun için bende aoc ye yönelmeye başladım zaten :) , hocam bu arada Kayseri' limisin 38 i görünce kayseri aklıma geldi :)) -
quote:
Aoc e2461 kullanıcısıyım gayette memnunum f/p oranı aoc larda genellikle iyi zaten
Aynen hocam. Bende de AOC E 2461 FWH var. Renkleri çok iyi basıyor. Çok güzel bir monitör. Önyargılı olmayın. -
AOC demek pişmanlık demektir. Ölü piksel konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Sattıkları ürünlerin %80'i ölü pikselli çıkıyor. Sabah son aldığım monitoru iade edip HP'ye geçeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-10BD681A5quote:
Aynen hocam. Bende de AOC E 2461 FWH var. Renkleri çok iyi basıyor. Çok güzel bir monitör. Önyargılı olmayın.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reco.
AOC demek pişmanlık demektir. Ölü piksel konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Sattıkları ürünlerin %80'i ölü pikselli çıkıyor. Sabah son aldığım monitoru iade edip HP'ye geçeceğim.
hadi ya -
2 sene aocun 21.5 inclik led monitörünü kullandım, 15-20 gündürde 23 inclik 2367fm ips-led modelini kullanıyorum gayet memnunum, ölü piksel ışık sızması gibi sorunlarlada karşılaşmadım Allaha şükür.quote:
Orijinalden alıntı: blackbytequote:
AOC demek pişmanlık demektir. Ölü piksel konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Sattıkları ürünlerin %80'i ölü pikselli çıkıyor. Sabah son aldığım monitoru iade edip HP'ye geçeceğim.
hadi ya
Alıntıları Göster
Bu ölü piksel olayını çok kafaya takmamak gerek her markada olan şeyler, biraz şansınıza kalmış, çıkarsada firmanın prosedürüne göre değiştirirsiniz veya kontrol edip alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Temmuz 2014; 3:13:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
2 sene aocun 21.5 inclik led monitörünü kullandım, 15-20 gündürde 23 inclik 2367fm ips-led modelini kullanıyorum gayet memnunum, ölü piksel ışık sızması gibi sorunlarlada karşılaşmadım Allaha şükür.
Bu ölü piksel olayını çok kafaya takmamak gerek her markada olan şeyler, biraz şansınıza kalmış, çıkarsada firmanın prosedürüne göre değiştirirsiniz veya kontrol edip alabilirsiniz.
forumda şikayetlere bakarsanız AOC'de çıkan ölü piksel başka hiçbir markada çıkmaz. Benimle birlikte forumdan alan 2 arkadaş daha var onlarda da ölü piksel çıkmış. Bu kadar tesadüf olamaz. -
-
ben bu diğer markalarda piksel çıkmıyor demedim AOC kadar fazla şikayet nerede hocam ? En fazla 2 tane aynı marka var. AOC markasını araştırırsanız anlarsınız. -
quote:
ben bu diğer markalarda piksel çıkmıyor demedim AOC kadar fazla şikayet nerede hocam ? En fazla 2 tane aynı marka var. AOC markasını araştırırsanız anlarsınız.
Bunlar 5-10 dakikada bulabildiklerim detaylı araştırılırsa her markadanda bol miktarda ölü piksel şikayeti gelebilir.
Ayrıca ölü piksel şikayetlerinin fazla olması bir markanın ürünlerinin daha fazla alındığınıda gösterir, insanlar alıyor gelip foruma yazıyor dell, hp, viewsonic gibi markaların şikayetleri neden az çünkü dh de bu markalar çok tercih edilmiyor tercih edilmeme nedeni fiyat veya marka güvensizliğinden olabilir.
Ssdler üzerinden gidelim forumda birçok marka ssd var ama şikayetler veya memnunsuzluklar hep bilindik markalardan duyulur samsung, intel, sandisk peki neden çünkü bu ssdler çok satılan ssdlerdir haliyle çok kullanan olduğundan şikayetlerin forumda yazılma sıklığı daha fazladır, kimse neden mushkin veya plextor ssdlerle ilgili memnuniyetsizlik bildirmiyor çünkü bunlar fiyat olarak ve türkiyede bulunabilirliği zor markalardır o yüzden forumda pek kullanan yoktur haliyle şikayet oranlarıda düşüktür.
-
düne kadar AOC markasını kimse bilmiyordu şimdi çok tercih ediliyor demek yanlış olur. 3 defa üst üste ölü piksel çıkmış ve benim gibi 2 arkadaş daha mağdur ve forumda dahası mevcut. Bu markanın neyini savunuyorsunuz anlamıyorum. Çevremde DELL ve HP monitor sahibi arkadaşlarım var. Onlarda neden ölü piksel çıkmadı ? Ölü piksel çıkar tamamda 1 oldu 2 oldu 3 oldu daha nereye kadar gidecek ? -
quote:
2 sene aocun 21.5 inclik led monitörünü kullandım, 15-20 gündürde 23 inclik 2367fm ips-led modelini kullanıyorum gayet memnunum, ölü piksel ışık sızması gibi sorunlarlada karşılaşmadım Allaha şükür.
+1
asustada en az aoc kadar ölü piksel çıkıyor daha aldığım ilk asus monitörde 2 tane çıktı direk.
aoc aynı paraya daha iyi ürün yapmış arkadaş.
çok daha iyi yerlere gelecekler.
bu arada çin malı felan değil üstteki arkadaşın yaşı ufak herhalde böyle yorumlara girmiş.
asusta tayvan menşeili ama çinde o da ürettiriyor. bütün büyük markalar çinde ürettiriyor sizin deyiminizle çin malı.
-
AOC monitör alma aşamasındayım ama kararsız kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMuratquote:
+1
asustada en az aoc kadar ölü piksel çıkıyor daha aldığım ilk asus monitörde 2 tane çıktı direk.
aoc aynı paraya daha iyi ürün yapmış arkadaş.
çok daha iyi yerlere gelecekler.
bu arada çin malı felan değil üstteki arkadaşın yaşı ufak herhalde böyle yorumlara girmiş.
asusta tayvan menşeili ama çinde o da ürettiriyor. bütün büyük markalar çinde ürettiriyor sizin deyiminizle çin malı.
Alıntıları Göster
Gold'dan sıkça alışveriş yaptığım için "Aoc 23inc I2369V Geniş Ekran IPS-LED Monitör" modelinde bana %40 indirim yapmış. 315 TL civarına geliyor. Kargo ücreti de yok ve 2 tane'de sinema bileti hediye ediyor.
İnternet'de biraz araştırdım, aynı modeli alıp da ölü piksel çıkan epey insan var. Daha önce Gold'dan hiç monitör almadım, ölü piksel çıkması halinde bu sebeple iade süreçlerini bilmiyorum. Notebook aldım sorunsuz iade ettim, tablet aldım sorun çıkınca ilgilendiler, saç kurutma makinesi aldım arızalı geldi 3-4 günde sürse de sorunsuz değişildi.
Bu sebeple monitör'de de sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama neredeyse %50 ölü piksek sorunu canımı sıkıyor.
I2369V kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
Benzer içerikler
- macbook için monitör önerisi
- ps5 için monitör
- 240 hz monitör önerisi
- monster monitör alınır mı
- 1920x1080 kaç inç
- va panel nedir
- en iyi monitör
- oled yanığı
- hdr ne işe yarar
- 1000 hz monitör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X