Şimdi Ara

::::::::::::AÖF -ASKERLİK SORUNU ::::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aöf ye 2004 te kayıt yaptıran arkadaşım ikinci sınıfa 2 ders borçlu olarak geçmiş ama hala matematiği verememiş bu senede kaldı ama 2nci sınıf gözüküyo toplam 3 sene matematikten kalmış ne olur askerlik durumu?

• 2 sene üst üste aynı sınıfta kalanın tecili kalkar diye biliyorum ben
  • çok karışık anlatmışsın..neyse yalnızca matematik görür bir sene boyunca..üst sınıfa geçemez diye biliyorum..alttan kalmış çünkü..2. sınıftan da veremeseydi o zaman kalmış sayılırdı..böylede kalıyor ama tek dersi görüyor diye biliyorum
  • ya bu adam kısacası 2 nci sınıfı komple geçmiş ama matematğii 3 senedir verememiş 3 sene çakmış 4 ncü hak verirlermi?
  • Büyük ihtimal 2 4 barajına takıldın 2 sene kalmışsa askerlik şubesiyle sorun çıkabilir çünkü 3 e 2 ders borçlu geçti ve 2. sınıftan sadece matematik kalsa bile 3. sınıf sayıyorlar gene 2 sene kalmışsa bir sınıfta sakat bizde inanmamıştık ama bir arkadaş belge bile getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 30 Ekim 2007; 15:32:25 >
  • arkadaşalr her 2 yılda bir tecil durumunuz bakılır okul sizin yerinize tecil durumunu bildirir normalde 2 yıldır tecil ama okuyor olarak göründügünüz için 4 yıldır bu arada 30 yaşına kadar okuyorsanız kimse sizi askere alamaz saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

arkadaşalr her 2 yılda bir tecil durumunuz bakılır okul sizin yerinize tecil durumunu bildirir normalde 2 yıldır tecil ama okuyor olarak göründügünüz için 4 yıldır bu arada 30 yaşına kadar okuyorsanız kimse sizi askere alamaz saygılar...

bigdede o eskidendi konuyu açan arkadaşa şunu söleyim askere alırlar kalmış çünkü 3 sene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.