Bildirim
::::::::::::AÖF -ASKERLİK SORUNU ::::::::::
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 sene üst üste aynı sınıfta kalanın tecili kalkar diye biliyorum ben -
çok karışık anlatmışsın..neyse yalnızca matematik görür bir sene boyunca..üst sınıfa geçemez diye biliyorum..alttan kalmış çünkü..2. sınıftan da veremeseydi o zaman kalmış sayılırdı..böylede kalıyor ama tek dersi görüyor diye biliyorum -
ya bu adam kısacası 2 nci sınıfı komple geçmiş ama matematğii 3 senedir verememiş 3 sene çakmış 4 ncü hak verirlermi? -
Büyük ihtimal 2 4 barajına takıldın 2 sene kalmışsa askerlik şubesiyle sorun çıkabilir çünkü 3 e 2 ders borçlu geçti ve 2. sınıftan sadece matematik kalsa bile 3. sınıf sayıyorlar gene 2 sene kalmışsa bir sınıfta sakat bizde inanmamıştık ama bir arkadaş belge bile getirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 30 Ekim 2007; 15:32:25 > -
arkadaşalr her 2 yılda bir tecil durumunuz bakılır okul sizin yerinize tecil durumunu bildirir normalde 2 yıldır tecil ama okuyor olarak göründügünüz için 4 yıldır bu arada 30 yaşına kadar okuyorsanız kimse sizi askere alamaz saygılar... -
quote:
Orjinalden alıntı: bigdede
arkadaşalr her 2 yılda bir tecil durumunuz bakılır okul sizin yerinize tecil durumunu bildirir normalde 2 yıldır tecil ama okuyor olarak göründügünüz için 4 yıldır bu arada 30 yaşına kadar okuyorsanız kimse sizi askere alamaz saygılar...
bigdede o eskidendi konuyu açan arkadaşa şunu söleyim askere alırlar kalmış çünkü 3 sene
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eve arı girmesi ne anlama gelir
- erkeklerde bacaklarda kıl dökülmesi neden olur
- ben üstündeki kıllar nasıl yok edilir
- muhabbet kuşu sallabaş hastalığı
- bir kızın sana aşık olduğunu nasıl anlarsın test
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- telegram indirim kanalları
- bim karavan
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X