Şimdi Ara

AÖF ASKERLİK SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ufak bir sorum olacak, içimizde deneyimli ve bilgili arkadaşların cevap vereceğini düşünerekten yazıyorum,

Maliye 1. sınıfı sorunsuz şekilde geçtim 2. sınıfta kaydımı yenilemediğim için kaydım 1 sene dondu, 1 sene boş bekledikten sonra kaydımı yeniledim ve 2. sınfa başladım, bu sene 2. sınıftaki ilk senem yüksek ihtimal sınıfta kalacağım,

sorum şu kaydımı dondurduğum 1 seneden sonra yaptırdığım yeni kayıtla 2 yıl tecil hakkı kazandım mı?
    Bu yıl kalırsam 1 sene daha okuma hakkım var mıdır? Yoksa direk askere mi alıyorlar?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletci -- 29 Mayıs 2008; 21:06:42 >

• onu askerlik şubesinden öğrenebilirsin arkadaşım oraya giden tecil belgesine bağlı eğer durdurmuşlarsa yapılır ama tecil devam ettiyse 1 sene hakkında kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

onu askerlik şubesinden öğrenebilirsin arkadaşım oraya giden tecil belgesine bağlı eğer durdurmuşlarsa yapılır ama tecil devam ettiyse 1 sene hakkında kalır

2007 Ağustosta uğradım şubeye bir evrak aldım tecil sürem 2007 kasımdı aralık ayında kayıt yeniledim, bu da tecilimin kaldığı yerden devam etmesi anlamına gelmiyor mu? kaldıki daha geçenlerde pasaportumu aldım be gbt'ye girdim, sorun çıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.