Şimdi Ara

AÖF Bilgisayar Programcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AÖF Bilgisayar Programcılığı bölümü okumak istiyorum. Anadolu Teknik Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü mezunuyum
    Amacım aöf okuyup yanı sıra çalışmak. Bir bilişim firmasında staj gördüm ve çalışmamı istiyorlar iş imkanları ve para durumu iyi, şu anda bana yetebilecek düzeyde. Direk geçişte zaman kaybetmek yerine aöf okumak istiyorum. Direk geçiş imkanı yanı sıra aöf ile okuma imkanım var mıdır ?
    Direk geçiş ile okumak yerine aöf'ten okumanın dezavantajları nelerdir ?
    Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 19 Ekim 2014; 16:10:40 >

• ygs sınavı ile aöf den tabiki okuyabilirsin. örgün tabi biraz daha rahattır, sonuçta hocalar sana işine yarayacak olanı eleyip veriyor, aöf de ise sen kendin buluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim@yerleyeksan
    @Her işin Adami

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 97 mezunu olan bir kişi bilgisayar mezunu diyelim direk geçiş hakkını kullanacak yer bulabilirmi kendine yada nasıl bulur paralı özel demi bulur yoksa uzaktan eğitimdemi ne dersiniz?
  • Var mı Atatürk Üniversitesi AOF Bılgısayar Programcılığı okuyan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasin yazdigi face sayfasi benim, atauzem hakkinda her turlu soru sorabilirsiniz. Bu arada aöf de bil.prog. yok. Ataturk atauzem de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bir heves ATA-AÖF aradım. Bilgisayar programcılığı ön lisans için sorular sorayım dedim ama hevesim yarıda kaldı. Bu dönem AÖF kontenjan ayırmadığı için bilgisayar programcılığı açılmayacakmış.
    2 sene programcılık + 2 sene işletme yapayım derken hüsrana uğradım.

Bu bölümü düşünenlerin bilgisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykoru

Bugün bir heves ATA-AÖF aradım. Bilgisayar programcılığı ön lisans için sorular sorayım dedim ama hevesim yarıda kaldı. Bu dönem AÖF kontenjan ayırmadığı için bilgisayar programcılığı açılmayacakmış.
    2 sene programcılık + 2 sene işletme yapayım derken hüsrana uğradım.

Bu bölümü düşünenlerin bilgisine.

hocam bende aynı şekilde 2 yıl Bilgisayar +2 yıl da işletme düşünüyordum ama bu yıl açılmayacak galiba
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Bu zaman zarfında biraz araştırma yaptım. Face ATAAÖF grup yöneticisinden aldığım bilgiye göre. AÖF de 4 yıllık bir bölüm seçiyorsunuz sonra kayıt işlemleri sonrasında öğrenci belgelerinizi alıp ATA-AÖF ye gönderiyor ve 2.üniversite olarak bilgisayar programcılığına başvuruyorsunuz. Bu şekilde giriş yapılıyormuş. Bu konuda tam teşekkül bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum.
    Teşekkürler.
  • koraykoru kullanıcısına yanıt
    hocam bende dediğiniz gibi düşünüyordum ama diğer konularda bir arkadaş bu yıl bölüme alımın komple kapandığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İkinci üniversite kapsamında da tercihlerde bölüme kayıt olmuyormuş galiba. En iyisi üniversiteyi arayıp bilgi almak.
  • Malesef bu sene 2.universite kapsaminda Bilgisayar Programciligi bolumune ogrenci almiyor Ataturk Uni. Bildigim kadariyla baska universite de yok bu bölüm. Anadolu'da Kamu yonetimine devam. Ikisini birden okuyacaktim. Üzüldüm acikcasi. Kismet degilmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılması için Bimere başvurun arkadaşlar.
  • Bu yıl var mı?
  • Bende 2015 yılı için bilgisayar programcılıgına sınavsız ikinci üniversite için başvurmayı düşünüyordum. Ama şu linktenhttp://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Programlar.html baktıgımda bilgisayar proğramcılığı gözükmüyor. Bilgisi olan olursa cevaplarsa memnun olurum...
  • http://www.ataaof.edu.tr/bilgisayar.aspx

burada var ancak geçen yıl öğrenci almamıştı bu konuda hem yöke hemde ata aöfe talebinizi bildirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaatay450

Bende 2015 yılı için bilgisayar programcılıgına sınavsız ikinci üniversite için başvurmayı düşünüyordum. Ama şu linktenhttp://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/Programlar.html baktıgımda bilgisayar proğramcılığı gözükmüyor. Bilgisi olan olursa cevaplarsa memnun olurum...

http://www.ataaof.edu.tr/bilgisayar.aspx

• bende 2015 yılında ikinci universite olarak bilgisayar programcılığı dusnuyordum ama aynı bilgilere ulaştım onumuzdeki eğitim yılında açılacakmıymıs hocam bi bilgi bulabildiniz ?
  • kenan2028 K kullanıcısına yanıt
    Bende aynı bilgilere ulaştım. Bilmiyorum nasıl olacak. LYS sınavları bir bitsin sonuçlar açıklansın. Belki açabilirler...
  • Okumayin o bolumu

Adamlar muhendisligini bitiriyor diplomam cop diyor slz hala neyin pesindesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.