Şimdi Ara

AÖF çıkmış soruları nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkmış soruları düzgün bi şekilde nette bulamıyorum. Ekampüste ise bahar dönemine ait dersler gözüküyor derslerim kısmında. Yardımcı olabilecek biri var mı ?

• Vallaha hiç sormayın. eKampüs geldiğinden beri hiç kimse AÖF ile ilgili aradığı kaynağı bulamaz oldu. Fazlasıyla karmaşık ve öğrenciyi kısıtlayıcı bir sistem yapmışlar resmen. Keşke e-Öğrenme Beta sürümü kalsaydı. En şahanesi oydu çünkü.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    Ekampus çok garip. Daha önce aöf ile bilgim yoktu kaydım olduğu halde. Yeni yeni kurcalamaya başlıyorum. Çok dandik yapmışlar ekampusu. Mesela güz dönemi derslerimde göremiyorum ama bahar döneminin derslerini derslerim kısmında görebiliyorum.
  • Cep telefonundan playstore'den indirip bakabilirsin Bende sinavin son ani farketmistim is isden gecmisdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 29 Eylül 2016; 15:29:26 >
  • Ben geçen sene aofsoru.com dan çalıştım diğerinden farkı sorunun üstüne tıkladığın zaman direk cevap çıkıyor.
    En güzel yanı sınav öncesi çok işe yarıyor tavsiye ederim.
  • Pdf olarak indirmem gerekiyordu hallettim ama şimdide doğru düzgün ders notlarını bulamıyorum nette :) Ne garip şey bu aöf yahu
  • Nereden indirdiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.