Şimdi Ara

aöf devlete saydırma sıkıntısı tehdit edildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önceden aöf den geçtiğim dersleri sayan x üniv şuan için aldığım başarılı olduğum dersleri saymıyor.aöf de iktisat devlette işletme okuyorum.öğretim üyesi bir daha dilekçe verirsen saydıklarımızıda geri kaldırırz sistemden diyerek tehdit etmiştir beni.sıkıntım şu ki askerlik geliyor.yaşım 27 sınıfım 3.okulu bitirmezsem er olarak uzun dönem gideceğim sanırım 2019 un sonuna kadar tecilim var.çalışıyorum ama kalan bazı derslerim oluyor doğal olarak.bu öğretim elemanını ne şekilde nerelere şikayet edebilirim.sizden çözüm ve cevap bekliyorum acil saolun arkadaşlarım.

• Temel teknoloji 1-2
    İngilizce 1-2
    Türk dili ve edebiyatı 1-2
    Inkilap 1-2

harici dersleri okulun saymaması gayet doğal değil mi ? Sayarsa amenna ki bir kısmını saydırmışsınız dediğinize göre , lakin saymadığı içinde okulun saymasını beklemen ve suçlaman bana abes geldi.Belli ki saydırdığınız zaman hocanın iyi gününe denk gelmişsiniz üniversite böyle garip bir hayat bilirsiniz. Sonuçta örnek olarak ; İktisat 2 dersini aöf de testlerle kolayca veriyorsunuz ancak örgün'de vizesidir ödevidir vs uğraşıyorsun ikisi aynı kategoride olmamalı.
  • peki dilekçe verme hakkımın engellenmesi sizce doğrumu ? sayılmama nedenini belirtip öğrenciyi bildirmek yerine öğretim üyesinin tehdidi nedir? ve daha öncesi şu saydığınız derslerin harici en az 8 yada 10 dersim sayıldı.hangi kurala hangi mantığa göre madem öyle onlarda sayılmasaydı.içerikleri ve konular tutan dersin aöf de de geçilmesi şuan daha zor önceden de aşırı kolay yada at tutsun mantığında asla değildi bilmeyen öğrenci yine aöf den de kalıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.