Şimdi Ara

Aöf / Dgs / Askerlik Tecil çıkmazındayım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2020 haziran ayında önlisans bölümünden(örgün) mezun oldum ve bu senenin son günü 31 aralık 2022 askerlik tecilim bitiyor. Ben bu sene DGS'ye girdim fakat istediğim puanı alamadım o yüzden önümüzdeki sene DGS'ye tekrar girmek istiyorum ve askerliğimi tecil ettiremiyorum. Eğer DGS üzerinden açıköğretime geçersem önümüzdeki sene okul puanımın bi kısmını kaybedeceğim ve ortalamam yüksek olduğu için bana bu zarar verecek. Eğer DGS üzerinden açığa geçmez isem askerliğimi tecil ettiremiyorum, e-devlet üzerinden askerlik erteleme başvurusuna girdiğimde "Mezun terk durumunuz uygun olmadığıdan bu işlemi gerçekleştiremezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." şeklinde bir yazı alıyorum. Askerliğimi 1 sene uzatma ihtimalim bulunuyor mu, 2. üniversite olarak AÖF önlisans programına (DGS kullanmadan) girersem askerliğim tecil olur mu, bu konuyu da henüz kesinleştiremedim.

Teşekkür ederim böyle bir şey yaşamız olan veya bilgili arkadaşlarımız var ise tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meslek Lisesi Askerlik Erteleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.