Şimdi Ara

AÖF Hakkında Yardım ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AÖF işletmeden mezun olduktan sonra örneğin Boğaziçi odtu gibi okullarda yüksek lisans yapabiliyor muyuz ? Yoksa adam kayırma oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilen yok mu ?
  • artık o işler biraz torpil biraz da o okulda okuyup hocanın gözüne girmeyle alakalı sanırım.
    yapan illaki vardır ama böyle büyük okullarda o okullarda okuyanlar bile zor kabul alıyor. alesti mülakattı not ortalamasıydı vs. bi aöflü için bu tarz okullar çok daha zor olur girmesi diye tahmin ediyorum ama şansınızı deneyin tabii. torpiliniz varsa hele kesin deneyin .
  • o gibi üniversitelerde yüksek lisans yapabilmen için not ortalamanın, ales puanın, yabancı dil puanının, bilim sınavının, mülakat puanın çok yüksek olması gerekiyor hele ki yabancı dil puanın çok yüksek olması lazım çünkü eğitim ingilizce. ayrıca bu tür üniversitelerde kontenjanlar çok düşüktür dolayısıyla üniversite kendi öğrencisini mi almak ister yoksa dışardan gelen birini mi? sen karar ver
  • Bence yüksek lisans için daha ortalama üniversitelere başvurun. Hem girmesi Boğaziçi gibi yerlere göre daha kolaydır, hem de oralarda biraz pişer, kabul görür hale gelirsiniz. Daha sonra doktora için Boğaziçi gibi yerlerde şansınızı denersiniz.

Ama bence lisansüstü öğrenim söz konusu olduğunda üniversite adının fazla bir önemi yok. Çünkü her şey sizin yapacağınız araştırmalarda bitiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.