Şimdi Ara

AOF İLE İLGİLİ YARDIM????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ESKİDEN DERLERDİ YA BEN 7 SENEDE AOF Yİ BİTİRDİM FİLAN MESELA ENİŞTEM HESAP MUDURU AMA AOF OKUYODU 6 YILDA BİTİRDİ 2 YILLIK OKULU,, BENDE AOF YE KAYITLIYIM BUTUNLEME SINAVI VS BİŞELER VAR NASIL SINAV GEÇME SİSTEMLERİ,,

• Nisan ara sınav(notun %30 u) haziran final(notun %70 i) ortalama 50 yap geçiyorsun eylülde bütünleme var. 2 den fazla dersten kalırsan çakıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musandia

Nisan ara sınav(notun %30 u) haziran final(notun %70 i) ortalama 50 yap geçiyorsun eylülde bütünleme var. 2 den fazla dersten kalırsan çakıyorsun.
    ayrıca iki sene üst üste kalırsan da atılıyorsun.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umtdrn

öyle birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: umtdrn

öyle birşey yok

Alıntıları Göster
    MESELA 7 DERSİN 7 SİNDENDE 40 ALDIK 2. DÖNEMDEDE 50 ALDIK HEPSİNDEN MİSAL, BUTUNLEME SINAVINDA HEPSİNDEN NE ALMAK GEREK , AYRICA BUTUNLEME SINAVINDADA VEREMEYİNCE NE OLUYO DİREK KALIYOMUSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet08

MESELA 7 DERSİN 7 SİNDENDE 40 ALDIK 2. DÖNEMDEDE 50 ALDIK HEPSİNDEN MİSAL, BUTUNLEME SINAVINDA HEPSİNDEN NE ALMAK GEREK , AYRICA BUTUNLEME SINAVINDADA VEREMEYİNCE NE OLUYO DİREK KALIYOMUSUN

Alıntıları Göster
    ilk sınav aslında önemli çünkü ilk sınavdan %30 alsanızda bu puan sabit atıyorum ilk sınavdan 100 aldınız 30 puan gelir 2. sınavdan gene 100 aldınız 70 puan gelir 2 sinin toplamı 50 yi geçer kurtulursunuz.
    ama 2. sınavdan düşük alırsanız (yada tam tersi 1. den düşük 2. den yüksek ) vede toplamınız 50 yi geçmezse büte kalırsınız. bütünleme sınavı sonucu ilk sınavla toplanır yani ilkinin %30 u bütün %70 i 2. sınav hesaba katılmaz
    bir sınıfta 2 sene peşpeşe kalınırsada okuldan şutlanırsınız benim bildiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

ilk sınav aslında önemli çünkü ilk sınavdan %30 alsanızda bu puan sabit atıyorum ilk sınavdan 100 aldınız 30 puan gelir 2. sınavdan gene 100 aldınız 70 puan gelir 2 sinin toplamı 50 yi geçer kurtulursunuz.
    ama 2. sınavdan düşük alırsanız (yada tam tersi 1. den düşük 2. den yüksek ) vede toplamınız 50 yi geçmezse büte kalırsınız. bütünleme sınavı sonucu ilk sınavla toplanır yani ilkinin %30 u bütün %70 i 2. sınav hesaba katılmaz

Alıntıları Göster
    eskiden oyle değildi ya, iki sınavın ortalaması 60 olması için her iki dönemdende ortalama 50 50 almak gerek dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

+1 Aynen doğru.Ayrıca asla vizelere girmemezlik etme telafisi yok.Finale girmesende bütünleme finalin yerine geçer.İlk yılımda vizeye girmedim final ve bütünlemede 72 alamadığım için 3 dersten sınıfta kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

+1 Aynen doğru.Ayrıca asla vizelere girmemezlik etme telafisi yok.Finale girmesende bütünleme finalin yerine geçer.İlk yılımda vizeye girmedim final ve bütünlemede 72 alamadığım için 3 dersten sınıfta kaldım.

Alıntıları Göster
    Ek olarak; atılma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Ek olarak; atılma yok

Alıntıları Göster
    Atılmıyorsun Ama Askerlik durumun varsa Tecilin Bozuluyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Atılmıyorsun Ama Askerlik durumun varsa Tecilin Bozuluyor,

Alıntıları Göster
    2 sene kalırsan atılma olayı kalktı şimdi parayı bastığın sürece sınavlara girebiliyorsun ilk sınavdan iyi almaya bak ikinci sınav için avantaj olur
    keşke ayda 2 dersten sıınava soksalarda rahat rahat bıtırsek şu aöf'ni
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

2 sene kalırsan atılma olayı kalktı şimdi parayı bastığın sürece sınavlara girebiliyorsun ilk sınavdan iyi almaya bak ikinci sınav için avantaj olur
    keşke ayda 2 dersten sıınava soksalarda rahat rahat bıtırsek şu aöf'ni

Alıntıları Göster
    BEN ŞUNU ANLAMADIM 100DE 30 FİLAN DİYORSUNUZ HİÇ BİŞEY ANLAMADIM, BUTUN NOT ORTALAMASINA GÖREMİ GEÇİLİYOR Kİ, 7 DERS VAR Bİ DERSİN ORTALAMASI 50 OLMAYACAKMI ONU ANLAMADIM 100DE 30 NERDEN GELİYO Bİ DERS 50 ORTALAMA İLE GEÇİLİYOSA İKİ DONEMDE 50 50 ALSAK GEÇEBİLİRİZ, İLK SINAVDAN 100 2. SINAVDAN 70 ALMA İLE Bİ ALAKA ANLAYMADIM,,,

• quote:

BEN ŞUNU ANLAMADIM 100DE 30 FİLAN DİYORSUNUZ HİÇ BİŞEY ANLAMADIM, BUTUN NOT ORTALAMASINA GÖREMİ GEÇİLİYOR Kİ, 7 DERS VAR Bİ DERSİN ORTALAMASI 50 OLMAYACAKMI ONU ANLAMADIM 100DE 30 NERDEN GELİYO Bİ DERS 50 ORTALAMA İLE GEÇİLİYOSA İKİ DONEMDE 50 50 ALSAK GEÇEBİLİRİZ, İLK SINAVDAN 100 2. SINAVDAN 70 ALMA İLE Bİ ALAKA ANLAYMADIM,,,

Alıntıları Göster
    doğru anlamışsın işte.bi dersten ilk sınavında 50 aldın diyelim onun % 30 u 15.yani ilk sınavın 15 sayılacak.

finalde de 50 aldın onun da %70 i 35 .topla ilk aldığınla finali 15+35= 50 geçtin.her ders için böle olmalı.

diyelimki 50 altında oldu geeçemedin bütünlemeye kalırsın.onda da ilk sınavdan aldığın 15 aynen kalır.

bütünlemeden ne alırsan yine onun % 7o alınıp üstüne eklenir.50 olursa geçersin.

eğer 2 dersten fazla geçer not alamadığın olursa kalırsın. 3 tane 50 nin altında varsa kalırsın.

2 tane kaldı diğerlerinden 50 ve üstü aldın diyelim bi üst sınıfta 7 dersin varsa 2 de alttan kalan 9 dersle uğraşırsın.

ve bu senenin sonunda 7 ana dersinden geçer ama ilk seene alttan kalan o 2 dersin 1 inden bile kalırsan bi üst sınıfa geçemezsin.yani asıl alttan kalan derslerini vermelisin. onları verirsen diğer 7 dersten de en az 2 tane bırakma hakkın var yoksa yine kalırsın.

bilmem açıklayıcı oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: berro

doğru anlamışsın işte.bi dersten ilk sınavında 50 aldın diyelim onun % 30 u 15.yani ilk sınavın 15 sayılacak.

finalde de 50 aldın onun da %70 i 35 .topla ilk aldığınla finali 15+35= 50 geçtin.her ders için böle olmalı.

diyelimki 50 altında oldu geeçemedin bütünlemeye kalırsın.onda da ilk sınavdan aldığın 15 aynen kalır.

bütünlemeden ne alırsan yine onun % 7o alınıp üstüne eklenir.50 olursa geçersin.

eğer 2 dersten fazla geçer not alamadığın olursa kalırsın. 3 tane 50 nin altında varsa kalırsın.

2 tane kaldı diğerlerinden 50 ve üstü aldın diyelim bi üst sınıfta 7 dersin varsa 2 de alttan kalan 9 dersle uğraşırsın.

ve bu senenin sonunda 7 ana dersinden geçer ama ilk seene alttan kalan o 2 dersin 1 inden bile kalırsan bi üst sınıfa geçemezsin.yani asıl alttan kalan derslerini vermelisin. onları verirsen diğer 7 dersten de en az 2 tane bırakma hakkın var yoksa yine kalırsın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berro

saol arkadaşım ya, anlaşıldı yani butunlemede bile en çok 2 dersten kalabiliyosun 3 olursada kalıyorsun demek.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: berro

saol arkadaşım ya, anlaşıldı yani butunlemede bile en çok 2 dersten kalabiliyosun 3 olursada kalıyorsun demek.

Alıntıları Göster
    hayır butunlemeye geçemediğin butun derslerden kalırsın onun demek ıstedıgı 2 dersten kalırsan bile sınıf atlıyacağındır. istersen 7 dersten butunlemeye gir butunlemede hepsini geçersen yıne sınıf atlarsın

• quote:

hayır butunlemeye geçemediğin butun derslerden kalırsın onun demek ıstedıgı 2 dersten kalırsan bile sınıf atlıyacağındır. istersen 7 dersten butunlemeye gir butunlemede hepsini geçersen yıne sınıf atlarsın

Alıntıları Göster
    beyler c.tesi günkü sınav kaç saat sürcek iktisat1

bir de sorular nasıl oluyor test cevaplar gibi mi yapcaz sorular zor mu oluyor biraz bilgi verebilecek olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

bir de sorular nasıl oluyor test cevaplar gibi mi yapcaz sorular zor mu oluyor biraz bilgi verebilecek olan var mı

Alıntıları Göster
    BEN ŞUNU ANLAMADIM GENE FARZEDELİMKİ 7 DERSTEN 4 UNDEN KALDIN, VEDE 3 DERSİ VERDİN BUTUNLEMEDEDE AYNI GİDİŞAT 4 DERSTEN KALDIN Bİ UST SINIFA GEÇEBİLİYORMUSUN, GEÇSEN BİLE ASKERLİK TESCİLİ GİDİYOR MU BÖYLE Bİ DURUM VARMI?

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhan08

BEN ŞUNU ANLAMADIM GENE FARZEDELİMKİ 7 DERSTEN 4 UNDEN KALDIN, VEDE 3 DERSİ VERDİN BUTUNLEMEDEDE AYNI GİDİŞAT 4 DERSTEN KALDIN Bİ UST SINIFA GEÇEBİLİYORMUSUN, GEÇSEN BİLE ASKERLİK TESCİLİ GİDİYOR MU BÖYLE Bİ DURUM VARMI?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nasıl anlamıyorsunuz merak ediyorum seyhan istersen 7 dersten kal yinede bütünlemede kaldığın derslerden sınava girersin en az 2 ders bırakman şartıyla üst sınıfa geçebiliyorsun çok basit bu kadar yazdık nasıl anlamıyorsunuz merak ediyorum okuyun yukarıdakileri

yönetici sanada cevabım
    sınav 1. sınıflar için 9.00 da başlıyor üst sınıflar için 13,00'de galiba 9,00 da başlayan 11.30 bitiyor test şeklinde yanlış doğruyu götürmüyor biraz zor nedenide bütün derslerden aynı saatte sınava girmen test çalışana kolay çalışmayana zor benım gıbı sadece aöf okuyanlar için zor örgün eğitim yanında zöf okuyanlara ise kolay tabiki işletme iktisat okuyanlar için

• quote:

arkadaşlar nasıl anlamıyorsunuz merak ediyorum seyhan istersen 7 dersten kal yinede bütünlemede kaldığın derslerden sınava girersin en az 2 ders bırakman şartıyla üst sınıfa geçebiliyorsun çok basit bu kadar yazdık nasıl anlamıyorsunuz merak ediyorum okuyun yukarıdakileri

yönetici sanada cevabım
    sınav 1. sınıflar için 9.00 da başlıyor üst sınıflar için 13,00'de galiba 9,00 da başlayan 11.30 bitiyor test şeklinde yanlış doğruyu götürmüyor biraz zor nedenide bütün derslerden aynı saatte sınava girmen test çalışana kolay çalışmayana zor benım gıbı sadece aöf okuyanlar için zor örgün eğitim yanında zöf okuyanlara ise kolay tabiki işletme iktisat okuyanlar için

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar , özellikle de @muhammet08 ,

Senın anlamadığın konu 1. dönem 2. dönem olayı... Aöf de 2 dönem yok Tek dönem gibi düşün, Nisanda ilk sınavlar, Haziran'da mı ne 2. sınavlar, Eylül'de de bütünleme ( lisedeki sorumluluk sınavı gibi ) sınavı var .

Bende bu sene aöf de yenıyım ( 2 yıllık örgün eğitimden dikey geçiş yaptım, işletme 3 )

@Patron

Galiba sınavlar 3 saat sürüyo Belli bi süreden erken de çıkamıyosun ( tuvalet molası falan da yok galiba)

Sınav test sistemi-yanlışlar doğruyu götürmüyor.
    1. sınıf dersleri kolaydır aslında ama çalışmadıysan tabiiki de zor gelecek En büyük avantaj, test olması ve atma şansın olması.

Hadı hepimize sınavda başarılar

Edit:
    @TIGERSHARK , snde acıklama yazmıssın görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 2 Nisan 2008; 14:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

1. 9.00 - 12.20

2. google'a "e-öğrenme" yaz, ordaki alıştırmaları çöz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.