Şimdi Ara

AÖF kısa sürede verimli ders çalışma yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sınava 1 hafta kaldı Kamu Yönetimi 4.sınıf son dönem final sınavlarına gireceğim 7 dersim var, işten dolayı çalışamadım, çalışan AÖF öğrencilerinin hepsinde durum böyle son hafta ders çalışmaya başlanır, sizin ders çalışma yöntemleriniz nelerdir? ayrıca ders notları paylaşılırsa çok seviniriz.............

• .Emn. kullanıcısına yanıt
    Dostum selam

Her dersin 5 ve 6. ünitesine çalış ilk üniteleri iyi kötü hatırlarsın. Daha sonra çıkmış soruları çöz.
    Sınavda bildiğin 7-8 tane soru çıkar zaten ordan 40 puan cepte geri kalanları hiç işaretlemediğin şıkkı işaretle 20 puanda ordan etti mi sana 60 ? vizelerin 40in altında değilse bu puan geçmene yeter zaten.

Ben vizelere paralı bi siteden çalıştım. Faydasını gördüm. PM atarım sana.
  • teşekkürler dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod17

Dostum selam

Her dersin 5 ve 6. ünitesine çalış ilk üniteleri iyi kötü hatırlarsın. Daha sonra çıkmış soruları çöz.
    Sınavda bildiğin 7-8 tane soru çıkar zaten ordan 40 puan cepte geri kalanları hiç işaretlemediğin şıkkı işaretle 20 puanda ordan etti mi sana 60 ? vizelerin 40in altında değilse bu puan geçmene yeter zaten.

Ben vizelere paralı bi siteden çalıştım. Faydasını gördüm. PM atarım sana.

DOSTUM HANGI SITEDIR YAZARSAN HERKEZ FAYDALANSIN BEDAVA OLSA DAHA İYİYMİŞ
  • fatih sana pm atmıştım önceden o site. Keşke ücretsiz olsa da herkes faydalansa. Aöf kitabı almak yerine o siteden çalışmak daha mantıklı ve aynı para hemen hemen. Faydasını gördüğüm için söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÖF'ün kitapları ile çalışsanız rahatlıkla geçersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.