Şimdi Ara

Aöf kredili sistem dersleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhabalar bildiğiniz üzere aöf tüm bölümleri kredili sisteme geçti ben işletme 3.sınıfa geçtim(gerçi bu sene sınıf olayı değişti ama sonuçta 5 ve 6.yarıyıl derslerini alıcam) Fakat dersler değişti. Çoğu dersler ikiye bölündü. Örnek iktisad teorisi (mikro ve makro iktisad)oldu. İçeriğide değişti ve zenginleşti ilk sınavlara 2 ay kaldı. Güz döneminde 7 ders ve alttan da iki dersim var toplam 9 ders için uğraşçam. Baharda da 9 toplam 18. Artık yavaş yavaş başlayım diyorum. Kyıt harcımı 15 gün sonra yatırcam. Kitaplarıda o zaman alıcam.

Bilginiz varmı konular neler aöf kitapları harici nerden çalışırım?

Yeni kitaplar basıldı mı?

Baktım ama bulamadım sitelerde e öğren gibi yeni hazırlanan bir site bulamadım.? Bilgisi olan?

Yada ekkaynaklar örnek murat aö. yayınları falan kaynak çıkarttımı nerden neye göre çalışmaya başlıyacaz.?

Şimdiden teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagan989 -- 23 Ekim 2012; 1:06:26 >

• Kaynak kitap basımı yasaklandı.Sadece üniversitenin kendi kitaplarından faydalanabilicez. Murat Eğitim vb kaynak kitap basamıyor bu seneden itibaren.
  • Hakikaten yasaklanması çok ilginç olmuş. Nasıl bir zihniyetse yasaklamak!

Kendi kitaplarına gelince internetten pdf leri indirebilirsiniz.

İşletme bölümü tüm dersleri için
    http://eogrenme.anadolu.edu.tr/isletme/Dersler/Sayfalar/default.aspx

Diğer bölümler için
    http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx adresinde soldan programınızı seçip açılan sayfada üstteki dersler linkine tıklayınca görüntüleyebilirsiniz.

Ben inkılap tarihinden 1 ünite istatistikten 2 ünite ve işletme yönetiminden de 1 ünitenin yarısını çalıştım.

Önceki yıla göre son derece zorlaştığını, 1 hafta ders çalışarak ders sınıf geçmenin mümkün olmadığını söyleyebilirim.
    Hatta 1 gün geceli gündüzlü çalışınca 2 - 3 ünite ancak bitiyor.

Her dersten ortalama 8 ünite var. 7 * 4 = 28 ünite yapar.
    Demekki en geç 20 gün önceden vizelere ciddi ciddi çalışmaya başlamak gerekiyor.

Konular yeni hazırlandığı için güncel ancak yoğun. Öğrenmek isteyen avantajlı, sınıf geçmek isteyenin işi zor.

Herkese kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİ de kredisiz dersler??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.