Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu yeni sistemle ilgili pek bilgim yok AÖF 1. sınıftayım sormak istediğim; mecburi aldığım dersler 6 tane bir tanede ben ekledim 30 Kredi civarı tuttu.. iş hayatında olan biri olarak ve haftanın bir çok gününde dershaneye giden biri olarak daha fazla ders alıp 45 krediyi illa tamamlayimmi? yoksa alacağım ekstra derslerden kötü not alırsam sanırım ortalamamı etkileyecek değilmi? bu konuda görüşleriniz nelerdir? lütfen alıntı veya PM ile cevaplayınız... cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 21 Mart 2013; 9:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Önemli;

bu yeni sistemle ilgili pek bilgim yok AÖF 1. sınıftayım sormak istediğim; mecburi aldığım dersler 6 tane bir tanede ben ekledim 30 Kredi civarı tuttu.. iş hayatında olan biri olarak ve haftanın bir çok gününde dershaneye giden biri olarak daha fazla ders alıp 45 krediyi illa tamamlayimmi? yoksa alacağım ekstra derslerden kötü not alırsam sanırım ortalamamı etkileyecek değilmi? bu konuda görüşleriniz nelerdir? lütfen alıntı veya PM ile cevaplayınız... cevaplar için şimdiden teşekkürler

günceldir

• çalışmaya zamanın yoksa hiç boşuna alma dediğin gibi ortalamayı gereksiz yere düşürürsün. Benim zamanım var çalışırım diyorsan almanda bir sorun olmaz hem ortalaman rahat yükselir hemde ünümüzdeki yıl veya yıllarda rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 21 Mart 2013; 13:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

çalışmaya zamanın yoksa hiç boşuna alma dediğin gibi ortalamayı gereksiz yere düşürürsün. Benim zamanım var çalışırım diyorsan almanda bir sorun olmaz hem ortalaman rahat yükselir hemde ünümüzdeki yıl veya yıllarda rahat edersin.

eyvallah dostum görüşün için teşekkür ederim ama şu an bile aldığım 7 ders bile beni kasıyorken fazlası zarar olur herhalde o yüzden sindire sindire ilerleyelim bakalım...
  • arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı. ben 3. sınıftayım. diyelimki 5. yarıyıldan 5 dersten, 6. yarıyıldan 4 dersten geçtim. ama ortalamam tutmadı. 3. sınııfı seneye tekrar okurken geçmiş olduğum derslerden tekrar sorumlu olacak mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkan

arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı. ben 3. sınıftayım. diyelimki 5. yarıyıldan 5 dersten, 6. yarıyıldan 4 dersten geçtim. ama ortalamam tutmadı. 3. sınııfı seneye tekrar okurken geçmiş olduğum derslerden tekrar sorumlu olacak mıyım?

hayr sadece cc altı dersleri alcaksın cc üstü derslerden geçtiğin yakanı paçanı kurtardığın anlamına geliyor
  • Ortalamam 2'nin üzerinde garanti ama aynı dersten 2. kez kalırsam ne olur ?
  • Merhaba arkadaşlar. Bu bağıl değerlendirme durumunda örgün okuyanlar için, yüksek not alan öğrencilere ne olduğu malum Ama aöf de kim ne aldı bilemiyoruz. Yahu burdan sormak istiyorum yüksek not alınca ne olacak referansın mı? artıcak onur belgesi verilince sabancıya danışman mı olucan yoksa koçta ceo mu ? yeter be abi nedir bu ulen zaten geçme notu 50 idi. Şimdi sistem değişti oh dedik artık 40 la bile geçecez.. Ama geçme notu ya 55 yada 49 daha vahim bir durum var. Yapmayın allah aşkına, ortalama 50 alacak kadar yapın daha fazlasını yapacak kapasitedeyseniz bırakın sizde kalsın 90-100 alınca emin olun madalya takmıcaklar size....
  • şaka mı yapıyorsun dostum. İlk dönem ortalamalarını bilmiyorsun herhalde yoksa şu yorumun bi açıklaması yok. 40 ile cc alanlar oldu. 30 ile şartlı geçenler oldu biriside bendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

Ortalamam 2'nin üzerinde garanti ama aynı dersten 2. kez kalırsam ne olur ?

dersin açıldığı ilk dönem tekrar alırsın, belli sayıda kalınca ( aynı dersten 3 kere 5 kere de kalsan ) dersi alttan alıp okulunun uzaması dışında bir şey olmaz, geçtiğin derslere bir zararı yok yani, ikinci kere alttan alıp koşullu da geçsen ortalaman 2 ve üzeri olursa zaten tekrar almazsın aynı dersi, ama FF ise dersin açıldığı ilk dönem tekrar alman gerekir, o dersi almadan başka ders alamayacağın için ( öncelik FF aldığın derslerde olduğu için ) belki ikinci kez aldığında değil ama aynı dersi 3-4 kez alırsan okulun uzar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

Ortalamam 2'nin üzerinde garanti ama aynı dersten 2. kez kalırsam ne olur ?

dersin açıldığı ilk dönem tekrar alırsın, belli sayıda kalınca ( aynı dersten 3 kere 5 kere de kalsan ) dersi alttan alıp okulunun uzaması dışında bir şey olmaz, geçtiğin derslere bir zararı yok yani, ikinci kere alttan alıp koşullu da geçsen ortalaman 2 ve üzeri olursa zaten tekrar almazsın aynı dersi, ama FF ise dersin açıldığı ilk dönem tekrar alman gerekir, o dersi almadan başka ders alamayacağın için ( öncelik FF aldığın derslerde olduğu için ) belki ikinci kez aldığında değil ama aynı dersi 3-4 kez alırsan okulun uzar

Eyvallah hocam

• arkadaşlar bahar dönemi finalde 1-8 üniteden sorumluyuz ama hangi üniteden kaç soru gelicek mesela 5-8 arası daha fazlamı?1-4 arası 2 5-8 arası 3 gibi kesin bilgi varmı?
  • ilk 4 üniteden 8 soru; son 4 üniteden 12 soru geliyor.
  • Vize harf notları ne zaman açıklanacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Vize harf notları ne zaman açıklanacak?

vizede harf notu açıklanmıyor.finalden sonra harf notun oluşuyor.
    gecen dönem türkiye ortalamasını açıklamışlardı bu dönem açıklanmadı.
  • Öğrenciler, sınavlara belirlenen tarihlerde oturumlu olarak katılır. Lisans programlarında birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5. ve 7. yarıyıllardan; ikinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6. ve 8. yarıyıllardan; üçüncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarıyıldan; dördüncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarıyıldan ders alamaz.

böyle bir sistem var mı 1-3 2-4 barajı bilgisi olan var mı
  • arkadaşlar ben aof işletme 2. sınıf öğrencisiyim ilk seneden matematik alttan kalmıştı bu sene ise matematik 1 güz göneminde dc aldım bahar dönemi matematik2 den ise ff aldım ortalamam ise 2.04 durumun ne olur sadece güz döneminde ders alıp bahar döneminde ders alamayakmıyım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagerbilem1

arkadaşlar ben aof işletme 2. sınıf öğrencisiyim ilk seneden matematik alttan kalmıştı bu sene ise matematik 1 güz göneminde dc aldım bahar dönemi matematik2 den ise ff aldım ortalamam ise 2.04 durumun ne olur sadece güz döneminde ders alıp bahar döneminde ders alamayakmıyım yardımcı olursanız sevinirim

ortalaman 2 nin üzerinde ise sadece bahar dönemi ff olan matematik dersini tekrar alacaksın
  • Arkadaşar bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

sorum ise güz döneminde birtane dc 2 tane ff var bahar döneminde de 3 tane dc var ortalama tutmadığı için dcleri geçemiyorum !! güz dönemindeki ff leri geçtiğim zaman !! seneye güz döneminde versem ,ortalamada 2.00 ın otomatikmen üstüne çıkmış olacak, bahar dönemindeki dc olan derside otomotik olarak geçmiş sayılıyor muyum yani budurumda şubatta ki finallerden sonra diplomayı alabilecek miyim ?
  • Ufak bir soru da benim var :)...

İşletme 2.sınıftayım. Birinci sınıfın ilk dönem dersi genel muhasebe den kaldım.
    Geçen sene(2012-2013)

1.dönem ortalamam : 1.59
    2. dönem ortalamam : 2,18

Bu sene ilk dönemde, sadece kaldığım dersi mi alacağım ? Yoksa kaldığım dersi alıp, üst dönemden kredimin yettiği kadar mı ders alacağım ?

yani bu 1-3 2-4 mantığı. birinci sınıf ilk dönemden tek dersi geçemedim.Üçüncü sınıf ilk dönemden ders alabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.