Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hetkese.suan yurtdisindayim.eve mektup gelmis 21 marta kadar arakayit yaptirin diye.suan 1. Siniftayim yaptirmama gerek varmi? Veya internet uzerinden yapabiliyo muyuz?

2.sorum ise benim bi tane dersim ff. Direk kaldin diyolar.madem o dersten kaldim ,mayis hazirandaki sinava girmeme gerek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey soracam altta bu seneki notlarım ve ortalamalarım var bu genel ortalamamın bu kadar düşük olmasının sebebi nedir ?
    3 dersten kalmıştım geçen sene bu sene 2 sini verdim 1 tane kaldı sadece...

Cevabı başka bir konuda buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 7 Mart 2013; 10:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet41

Arkadaşlar Bahar Dönemi Sınavılarında bütün kitaptan mı sorumlu olacağız?

Bahar döneminde yeni dersler alacağız.Aynı güz dönemi gibi vize ve final sınavlarına gireceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman61

Arkadaşlar birşey soracam altta bu seneki notlarım ve ortalamalarım var bu genel ortalamamın bu kadar düşük olmasının sebebi nedir ?
    3 dersten kalmıştım geçen sene bu sene 2 sini verdim 1 tane kaldı sadece...

Cevabı başka bir konuda buldum :)

dostm kaldğn dersler şimdi 1 ve 2 olarak ayrıldığı için öyle görünüyormş. bu dönemde girince notlar yükselecek
  • Arkadaşlar yıllık sistemdeki notlarımız bu seneki dönemlik sisteme dahil edilecek mi?Bu G.N.O. 4 yılın ortalaması olmuyor mu?Eğer geçen seneki notlar değerlendirmeye alınmazsa nasıl olacak bu iş?O zaman geçen sene aldığımız notlar havada kalacak.Bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Edit:Sorumun cevabı burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 7 Mart 2013; 13:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

beyler benim dönem ortalama 2.60. ama genel not ortalama 1.92. uyarı yazıyor. ama benim hiç koşullu geçtiğim ders yok. sene sonu ortalamam 2.00'ın altında olsa ama hiç D olan dersim olmasa mezun olabilir miyim? yoksa 2.00 mecburi mi?

dostum zaten CC altında notun olmazsa ortalaman 2 altına düşmez.

Önceki yıllardan kaldığın dersleri verince ortalama 2 üstüne çıkar zaten. Hiç şartlı dersim yok diyorsun olmayabilir de, önceki seneki FF ler aşağı çekiyor. Bu dönem onları verince kendisi otomatik yükselir zaten. Ayrıca mezun olmak için en az 2 GNO yakalamak zorunludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

beyler benim dönem ortalama 2.60. ama genel not ortalama 1.92. uyarı yazıyor. ama benim hiç koşullu geçtiğim ders yok. sene sonu ortalamam 2.00'ın altında olsa ama hiç D olan dersim olmasa mezun olabilir miyim? yoksa 2.00 mecburi mi?

dostum zaten CC altında notun olmazsa ortalaman 2 altına düşmez.

Önceki yıllardan kaldığın dersleri verince ortalama 2 üstüne çıkar zaten. Hiç şartlı dersim yok diyorsun olmayabilir de, önceki seneki FF ler aşağı çekiyor. Bu dönem onları verince kendisi otomatik yükselir zaten. Ayrıca mezun olmak için en az 2 GNO yakalamak zorunludur.

Anladım sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ommix

quote:

Bahar döneminde yeni dersler alacağız.Aynı güz dönemi gibi vize ve final sınavlarına gireceğiz

Yeni dersler alacağımızı biliyorumda şimdi Örnek olarak güz dönemi sınavlarında Hukukun Temel Kavramları dersi 8 ünitelik bir ders güz döneminde 1. ile 4. ünite arasından sorular geldi bahar döneminde 1. ile 8. ünitelerden sorular gelecek diye biliyorum yanlış mıyım?
  • quote:

quote:

quote:

Yeni dersler alacağımızı biliyorumda şimdi Örnek olarak güz dönemi sınavlarında Hukukun Temel Kavramları dersi 8 ünitelik bir ders güz döneminde 1. ile 4. ünite arasından sorular geldi bahar döneminde 1. ile 8. ünitelerden sorular gelecek diye biliyorum yanlış mıyım?

doğru öyle olacak. İlk sınavlar 1-4 ikinciler 1-8

• quote:

quote:

quote:

Güz döneminde ara sınav ve final sınavı olmak üzere 2 sınav yapıldı.Ara sınavda 1-4.üniteler , final sınavında 1-8.ünitelerden çıktı sorular.Final sınavına girmediniz mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerr89 -- 9 Mart 2013; 15:36:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

quote:

quote:

doğru öyle olacak. İlk sınavlar 1-4 ikinciler 1-8

benim bildiğim vize 1-4, final 5-8 den %80 vize konularından %20...geçen dönem böyle oldu umarım bahar döneminde de böyle olur

• iyide final 5-8 olsa ilk ünitelerden soru çıkmaz. Finallerde ilk ünitelerden çok soru gelmişti. Sende demişsin zaten ilk ünitelerden %80 soru geldi diye, o kadar olmasa da çok soru geldi. Finale 5-8 yazınca çelişmiş. İlk ünitelerden de soru geldiğine göre final 1-8 oluyor her türlü

Zaten sınava göre üniteler ders listesinde yazıyor. AÖF klavuzlar bölümünden bakılabilir.
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi ben AOF açıköğretim üzerinden 2.üniversite olarak Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünü okumaktayım.Bu bölüme başlayalı çok oldu,sonrasındaysa askerlik sebebiyle ara verdim.Bu sene alttan 3 dersim kaldığından dolayı devam edeyim şu dersleri verip diplomamı alayım dedim.Bu 3 dersin 2 sini verdim ve sadece İstatistik kalmıştı.Ancak Bahar dönemi yenilemesinde AOF ye net üzerinden baktığımda Matematik 2,Sağlık Kurumları Finansal Yönetim,Sağlık Kurumları Kalite Yönetimi derslerinin olduğunu gördüm. Ben yıllar evvel bu bölüme başladığımda bu dersler yoktu ve alttan kalan sadece 3 dersim vardı ve güz döneminde de onların 2 tanesini verdim.Şimdi bahar döneminde bu yeni dersler nerden çıktı ve ne yapmam gerekiyor ???

Saygılar
  • Arkadaşlar ben açıköğretime bu sene kayıt oldum bahar dönemi kayıt yenileme yapacaktım.
    Şöyle bir yazı çıktı karşıma:
    2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz.
    Ben ders ekle-sil yapmadan direk bankaya para mı yatırıcam yanlışlık olmasın para boşuna gitmesin diye size bir sorayım dedim
  • quote:

Arkadaşlar ben açıköğretime bu sene kayıt oldum bahar dönemi kayıt yenileme yapacaktım.
    Şöyle bir yazı çıktı karşıma:
    2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz.
    Ben ders ekle-sil yapmadan direk bankaya para mı yatırıcam yanlışlık olmasın para boşuna gitmesin diye size bir sorayım dedim

aynen direk para yatır. Sonra zaten sisteme baktığında yukarıda kaydınız yenilenmiştir yazar.
  • arkadaşlar hepinize iii geceler öncelikle.

bugün posta yoluyla elime AÖF den bir kağıt geldi. BAHAR DÖNEMİ KAYIT TARİHLERİ.... DIR diye. bu postayı gördükten sonra kafam karıştı ve bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Ben MYO işletme mezunuyum. 3 ve 4. sınıfı tamamlayıp Lisans mezunu olmak için daha önceleri bir kaç kez AÖF ye kayıt yaptırdım. İşimden dolayı sınavlara giremedim. Bu sene kayıt yaptırmak istedim ama malesef kayıt tarihini kaçırdığım için olmadı. Şimdi sorularım şu şekilde;

1. ilk dönem harcımı yatırmayıp kayıt yenileyemediğim için bu dönem de harcı yatırıp kaydımı yenileyebiliyor muyum?
    2. şayet kayıt yenileyebiliyorsam 3.sınıfın ilk dönem derslerini alamadığım için 4.sınıfın ilk döneminde hem 3. hemde 4. sınıfın ilk dönem derslerini alabiliyor muyum?

sorunumu tam olarak anlatabilidim mi bilemedim
  • Arkadaşlar yeni dönemde herkeze başarılar dilerim Allah gönlünüze göre versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet41 -- 12 Mart 2013; 17:17:29 >
  • quote:

Arkadaşlar yeni dönemde herkeze başarılar dilerim Allah gönlünüze göre versin.

ALLAH razı olsun, inşallah herkes kolaylıkla geçer ve kurtulur bu saçma düzenden.
  • Sevgili öğrenci arkadaşlar bir konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
    Öncelikle Bu dönem 7 dersimden 2'si CC, 2 dersim DC, 3 dersimse FF,
    Bu bahar dönemi kaydımı yeniletmesem önümüzdeki yıl güz dönemi tekrar kayıt olsam CC olan 2dersimden muaf oluyormuyum?DC olan 2 dersimden tekrar sorumlu oluyormuyum?Öğrenciliğim siliniyor mu?
    Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavgul

Sevgili öğrenci arkadaşlar bir konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
    Öncelikle Bu dönem 7 dersimden 2'si CC, 2 dersim DC, 3 dersimse FF,
    Bu bahar dönemi kaydımı yeniletmesem önümüzdeki yıl güz dönemi tekrar kayıt olsam CC olan 2dersimden muaf oluyormuyum?DC olan 2 dersimden tekrar sorumlu oluyormuyum?Öğrenciliğim siliniyor mu?
    Selamlar...

diğer başlıkta cevap verdim, son cümleni görmedim galiba, hayır öğrenciliğin silinmez
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.