Tercih tarihlerini kaçırdım şimdi sınava mı girmem gerek başka yolu yok mu
ek yerleştirmede tercih yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: muradınaerdi
ek yerleştirmede tercih yapabilirsin
o nasıl oluyor nereden yapabilirim
üniversitelerde kayıt günleri bittikten 1 hafta sonra ( 10 günde olabilir, 5 günde) ösym boşta kalan ya da kazanıpta yerleşilmeyen kontanjanlar için tercih hakkı sunacak. ek tercih süresi içinde tercih yaptıktan sonra ziraat atmsinden 15 lira yatır yoksa tercihlerin geçersiz sayılır. ek tercihleri ösym sitesinden yapacaksın. takip et
quote:
Orijinalden alıntı: muradınaerdi
üniversitelerde kayıt günleri bittikten 1 hafta sonra ( 10 günde olabilir, 5 günde) ösym boşta kalan ya da kazanıpta yerleşilmeyen kontanjanlar için tercih hakkı sunacak. ek tercih süresi içinde tercih yaptıktan sonra ziraat atmsinden 15 lira yatır yoksa tercihlerin geçersiz sayılır. ek tercihleri ösym sitesinden yapacaksın. takip et
16 ağustos çarşamba günü kayıtlar bitiyormuş 1 hafta sonrası ek tercihler açılıcakmış, benim gibi kaçırmış olanlarada bilgi vereyim
ARKADAŞLAR AÇIKÖĞRETİM TERCİHLERİ DE ÖSYM ÜZERİNDEN OLUYOR KENDİNİZE YENİ İÇATLAR ÇIKARMAYIN. AÇIKÖĞRETİM DEDİĞİNİZ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE VAR.
SANA SÖYLÜYORUM KIZIM GELİNİM SEN ANLA .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme