Şimdi Ara

AÖF tercihleri kaçırdım şimdi neyapıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih tarihlerini kaçırdım şimdi sınava mı girmem gerek başka yolu yok mu

• ek yerleştirmede tercih yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradınaerdi

ek yerleştirmede tercih yapabilirsin

o nasıl oluyor nereden yapabilirim
  • üniversitelerde kayıt günleri bittikten 1 hafta sonra ( 10 günde olabilir, 5 günde) ösym boşta kalan ya da kazanıpta yerleşilmeyen kontanjanlar için tercih hakkı sunacak. ek tercih süresi içinde tercih yaptıktan sonra ziraat atmsinden 15 lira yatır yoksa tercihlerin geçersiz sayılır. ek tercihleri ösym sitesinden yapacaksın. takip et
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradınaerdi

üniversitelerde kayıt günleri bittikten 1 hafta sonra ( 10 günde olabilir, 5 günde) ösym boşta kalan ya da kazanıpta yerleşilmeyen kontanjanlar için tercih hakkı sunacak. ek tercih süresi içinde tercih yaptıktan sonra ziraat atmsinden 15 lira yatır yoksa tercihlerin geçersiz sayılır. ek tercihleri ösym sitesinden yapacaksın. takip et

16 ağustos çarşamba günü kayıtlar bitiyormuş 1 hafta sonrası ek tercihler açılıcakmış, benim gibi kaçırmış olanlarada bilgi vereyim
  • ARKADAŞLAR AÇIKÖĞRETİM TERCİHLERİ DE ÖSYM ÜZERİNDEN OLUYOR KENDİNİZE YENİ İÇATLAR ÇIKARMAYIN. AÇIKÖĞRETİM DEDİĞİNİZ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE VAR.

SANA SÖYLÜYORUM KIZIM GELİNİM SEN ANLA .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.