Şimdi Ara

AÖF YARDIMCI KİTAP İLE İLGİLİ TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aof yardımcı kitap olarak ne önerebilirsiniz.Geçen senenin çıkmış sorularıda var onlar yardımcı olurmu hangi yayının konu anlatımı fazladır.Uluslararası ilişkiler okuyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• SRHTG kullanıcısına yanıt
    anadolu aöf mi istanbul auzefmisiniz hanggi bölüm de okuyorsunuz kaçıncı sınıftasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerleyeksan

anadolu aöf mi istanbul auzefmisiniz hanggi bölüm de okuyorsunuz kaçıncı sınıftasınız.

Anadolu aöf 2.sınıf uluslararası ilişkiler okuyorum
  • Bende anafolu isletme 2. Sinifa gectim ve ustten 3 tane dera aldim bende almayi dusunuyorum onerileriniz varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratın kıtapları ıyı oluyo karacanın da nokta atısları da ıyı tercıhsızın
  • Sistem değiştiği için artık onunda kitapları çok iyi sayılmaz.
  • Karacanın dergi şeklinde küçük kitapları var bir üniteyi 5 sayfada anlatıp sonunda test fln var fiyatı 10 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Karacanın dergi şeklinde küçük kitapları var bir üniteyi 5 sayfada anlatıp sonunda test fln var fiyatı 10 tl

Bir ünite 5 sayfamı yuh

Hani yasaktı aöf dışında yardımcı konu anlatımlı kitap çıkarmak..
  • Kitap değil ki konu özeti dergi gibi bişey renkli renkli kutucuklarla yararlı bilgi kaynağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Kitap değil ki konu özeti dergi gibi bişey renkli renkli kutucuklarla yararlı bilgi kaynağı

hocam link bulamadım alabiliceğim biyer varsa internetten söyleyebilirmisin?
  • SRHTG kullanıcısına yanıt
    http://www.karacankitap.com/Kredili-Sistem-ACIKOGRETIM-KAVRAM-SEMALI-DERS-NOTLARI,LA_649-2.html#labels=649-2

buyur hocam bölümünü seç ordan kitaplar çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heradod -- 26 Kasım 2013; 18:30:14 >
  • Arkadaşlar, benim kitapla işim olmaz, her an her yerden pc, tablet ve akıllı telefonumdan açıklamalı soru çözmek, dersin özetini okumak aynı zamanda 2013 yılı çıkmış sınav sorularını çözmek istiyorum derseniz:http://www.sinavadogru.net 'i deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.