Şimdi Ara

aolden aofe geçiş uzman arkadaslar bakabilirse cok sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eğitimime kaldığım yerden devam etmeye karar verdim. kabaca bir hesapla liseyi bitirmek için dört defa sınava girmek gerekiyor. şu anda kayıt olduğum eğitim yılında açık öğretim lisesi üç sınav hakkı veriyor. her sınavda otuz beş kredilik ders alabiliyoruz. ancak mezuniyetine otuz beş krediden az olanlar için ek sınav yapılıyor. o da ekim ayında. ygsye de girip kazanırsam egitimime aofden devam edebilirmiyim. ekim gibi lise mezunu olmuş olacağım. nasıl olur bu iş. bir olur yolu varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu saatten sonra liseyi bitirip mayıs haziran da lys/ygs girip kazanıp seneye kayıt olmaktan başka yolu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 24 Eylül 2016; 1:42:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Şu saatten sonra liseyi bitirip mayıs haziran da lys/ygs girip kazanıp seneye kayıt olmaktan başka yolu yok

2017-2018 dönemimde uniye baslamis mi olacagim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenji

quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Şu saatten sonra liseyi bitirip mayıs haziran da lys/ygs girip kazanıp seneye kayıt olmaktan başka yolu yok

2017-2018 dönemimde uniye baslamis mi olacagim?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene icin yeni bir uygulama yapilmis gecici kayit yapiliyormus. aralik 2016ya kadar diploma ibrazı istiyorlar. seneye de bunu yaparlar diye umit ediyorum.

• Eğer fırsatın varsa liseden sonra örgünden devam et. Böylesi daha iyi olur. Malesef aöf pek bi değeri olmayan okul. İş imkanları falan yok gibi.
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    haklisiniz ama orgunden devam etme sansim yok. web tasarim ve kodlama okuyup bilgimi belgelemek istiyorum. portfoy hazirlayip basvurularimi o sekilde yapmayi planliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.