Şimdi Ara

apandisit korkusu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ; yaklaşık 6 yıl önce ( 15 yaşındayken ) başladı bu şikayetim karnımın sağ alt tarafında oluşan ağrı. Kardeşim apandisit ameliyatı geçirmişti ve biraz zor geçmişti ben de kafama taktım acaba ben de olur muyum diye acaba psikolojik mi bilmiyorum ama enerjimi alıyor bütün dikkatimi bu ağrıya veriyorum acaba apandisitim patlar mı ya da ( ailemden uzaktayım öğrenci olduğum için ) ailemden uzaktayım eğer böyle bir şey olursa kim ilgilenir benle ya da okulum ne olur diye takıp duruyorum . Kronik apandisit denen hastalık bu kadar yıl boyunca sürer mi sizce . Böyle bir şey yaşayan ya da fikri olan arkadaşlar var mı ? Hayatımı alt üst etti resmen ya ağrı geldi mi tamamen ona yoğunlaşıyorum :( Ağrı ara ara geliyor ağrıyı sadece sağ alt karnımda bazen de sol da hissediyorum ama genelde sağ altta oluyor . Ağrı geldiğinde devamlı dışkı ihtiyacı hissediyorum . 6 yıl boyunca her yıl neredeyse 3 -4 kez doktora gittim ama hiçbiri bir teşhis koyamadı yumurtalıklarımda da bir şey çıkmadı . Bu ağrı neden oluyor o zaman bu kadar yıldır anlamıyorum . Sizce apandisit bu kadar yıl boyunca sürüp bir anda ortaya çıkabilir mi . Özellikle kronik apandisitin kaç yıl sürdüğünü çok merak ediyorum . Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :(

• Bende 17 yaşındayım sol tarafıma ara ara sancı giriyor genellikle'de yemek yedikten sonra oluyor bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYUYAMAMA KORKUSU
    4 yıl önce açıldı
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Apandisit ağrısı nasıldır?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.