Şimdi Ara

Apartman için güvenlik kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba linkteki urunu alip apartman icin kurmak istiyorum sizce nasıldir? Alınır mi yoksa biraz daha para verip daha iyisi mi alınmalı?

urun.n11.com
    8 Kameralı 3 Mp 1080p Sony Ahd Güvenlik Kamerası Sistemleri - n11.com
    https://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi/8-kamerali-3-mp-1080p-sony-ahd-guvenlik-kamerasi-sistemleri-P112363263

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, bu tarz ürünler gerçekte 1.3 MP filan ancak üzerine 3 mp yazılıp satılıyor. Yanında verilen kayıt cihazı sattıkları kamera çözünürlüğünü desteklemediği sürece isterse 10 MP yazsınlar kayıt cihazının çözünürlük kaydı kalitesinde olacak. Bu kayıt cihazı muhtemelen 1080N yani 1.3 MP

• Makrotek kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu kamera icin ne diyorsunuz cenova iyi marka diye okudum bu kamerasi bu paraya alinir mi yada baska kamera tavsiyeniz var mi?

Birde kayıt cihazi olarak ne tavsiye edersiniz

• PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Kamera fiyatına göre iyi 20 usd civarına geliyor KDV dahil ise uygun. Metal olduğu yazıyor uzun yıllar kullanabilirsiniz. Kayıt cihazınız da 1080P kayıt yapabilmelidir xmeye işletim sistemli markasız ürün tercih edebilirsiniz.

• Merhaba;
    Ben sizlere çok uzun yıllar sıkıntısız kullanabileceğiniz haikon veya dahua marka öneririm. Bakınız unutmayalım Bir kameranın içerisindeki mekanik ve elektronik aksam neyi gerektiriyorsa o görüntüyü alırsınız. Güvenlik kameralarında gerçek çözünürlük içerisinde bulunan chip setinin kalitesi ve çözünürlüğüdür. Söylendiği gibi kameranın üzerinde 3 mp yazması o görüntüyü 3 mp olarak alacağınız anlamına gelmez. Linkini gösterdiğiniz kameralar uzun vadede işinizi pek görmeyecektir. Tabi bu aynı zamanda fiyat/kalite orantılıdır. Ancak global markalardan şaşmayın derim. İyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.