Şimdi Ara

Apartman otopark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba doğru yere mi yazdım tam bilmiyorum açıkcası yanlış yerde isem doğru yere nasıl yazacağım yönlendirirseniz sevinirim.

Konuma geleyim biz 2 bloklu apartmana taşındık 2 sorunla karşı karşıyayız ne yapabilirim yönlendirebilirmisiniz

1. Otopark var fakat araç girmiyor otoparka inip sağa dönüp içeri girmek gerekiyor ama alan dar olduğu için araç kapıdan giremiyor dönüş payı yok aracın yarısı tek giriyor ve mütahitle görüştük defalarca benim araba giriyor diyor fakat biz en küçük araçları da denedik yarısı giriyor zorlamaya kalkar isek araba haşat olacak çıkar yolu bulamıyoruz yöneticiyle görüşüyoruz mütahit yanaşmıyor diyor kime nasıl şikayet edeceğiz

2. Sorunda asansör hergün arıza yapıyor hergün birileri sıkışıyor gelip bakıyorlar lehimleme yapıyorlar yeni bina 8 aylık geçen ay da parça gitmiş dediler servise gitti geldi şimdide başka bir sorun var rezil olduk anlayacağınız paramızla rezil oluyoruz

Bu iki konu hakkında fikir paylaşırsanız sevinirim iyi akşamlar şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rezidans dairede Yaşam+Kurallar
    5 yıl önce açıldı
    İstanbul otopark
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.