Şimdi Ara

Apartman yöneticiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen ay başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.
    2,5 yıl boyunca 2 blok ve toplam 96 dairelik bir sitede yöneticilik yaptım.
    Her sene denetleme ler olur ve kat malikleri toplantısında ibra edilirdim. 2018 yılı denetlemeleri gecikti ve bu arada eski yönetici sitenin nizamiyesinde bir akşam güvenlikçi ile hakkımda ileri geri konuşmuş. Güvenlikçi kızlara asıldığım üzerine geçen bu konuşmanın bir yerinde bu şahoz eşime ağır halaret ediyor.
    Nizamiyenin kamerası ses kayıtlı olduğu için bu görüntüler elime geçti ve toplantıya 1 ay kala eski yöneticiyi dövdüm.
    Bütün kayıtlar elimde.
    2 kişilik denetleme kurulunun bu eski yönetici ile arası iyi olduğu için denetlemeye geldiklerinde 2018 1 ocaktan 2018 28 şubata kadar incelediler.
    Bu olması gereken bişey tamam.
    Fakat bana denetleme raporu vermediler ve göstermediler. Taa ki 2 mart kat malikleri toplantısına kadar görmedim raporu.
    Rapor toplantıda okundu ve ben şok oldum. Ağır suçlamalar vardı. Kasada açık olmadığı halde açıl olduğunu da yazmışlar.
    Tabii haklı olarak kat malikleri kızdılar ve yönetim raporunu ibraa etmediler. Toplantıda 3 kişilik bir komisyon seçilmesini 1 ocaktan itibaren bu kurulun incelemesini ve raporunu 31 marta kadar sunmasını istediler.
    Bu arada tabii bem rahatsızlandım, yemek yiyemez hale geldim. İlk başlarda intihar etmeyi bile düşündüm.
    22 martta eski denetim kurulu tekrar bir rapor yayınlayıp site girişindeki panoya asmışlar. Raporda siteyi 120.000 TL borçlandırdığımı belirtmişler.
    Bu sefer eşimin haberi oldu doğal olarak. Neredeyse sıtma geçiriyordu. Titredi ve ateşlendi. Boşanacak duruma geldik neredeyse. 2 gün ikimizde ne konuşabildik ne birşeyler yiyebildik.
    24 martta yeni komisyon toplanıp geriye dönük 2,5 yıllık evrakları incelemiş. Kurulun bir üyesi de eski ve yeni halen denetlemeci.
    Bu komisyon raporunda benim 5.500 TL lik bir harcamayı hatırlamadığım ( ki rapor tutulduktan sonra hatırladım ve fiyat tekliflerini buldum ama telefonla sorduğumda haklı olarak hatırlamadığımı yazmışlar), 1.200 TL olan harcama yetkimiz 11 defa ihlal ettiğim, bazı harcamaların fatura yerine gider makbuzu ile yaptığım ama bu harcamaların gerekli ve gerçek olduğunu (esnafları arayıp sormuşlar), 2028 mayıs ayından itibaren ise sitenin giderlerini ödeme zorluğun düştüğüm ve bunu kimse ile paylaşmadığım için 70.000tl güvenlik firmasına borçlandığım, komisyonda oy birliği ile yönetim raporunun ibra edilmesine karar verildiği yazıyor.
    Bugün ise görevliden duyduğuma göre yeni yönetimin tekrar toplandı düzenlemeyi planladığı ve benden tekrar hesap sorulmasının istendiğini duydum. Henüz bir toplantı çağrısı yok.
    Tam aklandım derken tekrar bir topluluk önüne çıkarılmam beni tekrar karamsarlığa itti.
    Kendimi çok kötü hissediyorum. Topluluk önünde hiç konuşmayı beceremediğim gibi bir de eminim yine ağır itham edileceği bir topluluğa kendimi hiç savunabileceğimi düşünmüyorum.
    Bu arada tek başıma yönetici değilim ve yönetim kurulu olarak seçiliyoruz toplantıda. Ben yönetim kurulu başkanıyım. Ama iki kişilik yardımcı ekip hiçbirşey karışmaz ve şu an olaylara bile karışmadan izliyorlar. Bir tanesi aleyhime bile çalışıyor.
    Başarabilirsem tutanakların resimlerini de atacağım.
    Lütfen bana bir yol gösterir yardımcı olur musunuz.
    Gerçekten psikolojim bozulmaya başladı.
    Hepinize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Allah razı olsun.

Toplantı tutanağı:

Apartman yöneticiliği

Toplantıdan sonraki denetleme raporu:

Apartman yöneticiliği

Komisyon raporu:

Apartman yöneticiliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreast10 -- 2 Nisan 2019; 22:15:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam konu ciddi bir konu burada net ve hukuki olarak doyurucu bir cevap alamazsınız, bir avukat ile görüşün bir an önce bir hak kaybınız olmasın.

• domatesadam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ama maddi olarak o kadar sıkıntıdayım ki avukata danışamıyorum. Bir de panik halindeyim galiba, kafamda bir rota çizemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lütfen bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özel mesaj yolu ile cep telefonunuzu bana bildirin sizi yarın arayayım olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rezidans dairede Yaşam+Kurallar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.