Şimdi Ara

Kiracı Apartman Garaj Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Öncelikle bu konu hakkında baya bir araştırma yaptım fakat istediğim cevaba ulaşamadığım için konu açıyorum. O yüzden zaten mevcut konular var gibi cevaplar vermezseniz sevinirim.

Yeni bir apartmana kiracı olarak taşınıyorum. Apartmanda 10 daire var. Apartmanın kapalı garajı var fakat 7 araba alabiliyor. Taşınırken ev sahibi kapalı garajı kullanabilirsiniz diyerek anahtarı vermişti ve kapalı garajın zaten 4-5 araba tarafından kullanıldığını söylemişti. Şimdi ise ev sahiplerinden biri "apartman yönetiminin aldığı kararla garajı kiracılar kullanamaz. Şimdilik kullanabilirsiniz fakat garaja ev sahipleri vs. araç koymak isterse kullanamazsınız" diyor. Böyle birşey olabilir mi? Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aralbasar11 -- 28 Ağustos 2016; 17:19:10 >

• 10 daireli bir apt de 7 araçlık park olması daha tuhaf. Herkes ev sahibiyse nolacak kura mi cekecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 2 Eylül 2016; 17:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiracının arabasının olmasıda neymiş ev sahipleri haklı

ortak kullanım alanı o otopark, senin ev sahibininde orayı kullanmaya hakkı var sana kiralarken nasıl otoparkı var deyip ona göre kira belirliyorsa otoparkı kullanma hakkı yok ise ona göre kiranın emsallere göre düşük olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

10 daireli bir apt de 7 araçlık park olması daha tuhaf. Herkes ev sahibiyse nolacak kura mi cekecekler..

Bu civarlarda çoğu apartmanın niyeyse daire sayısından az otopark yeri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

kiracının arabasının olmasıda neymiş ev sahipleri haklı

ortak kullanım alanı o otopark, senin ev sahibininde orayı kullanmaya hakkı var sana kiralarken nasıl otoparkı var deyip ona göre kira belirliyorsa otoparkı kullanma hakkı yok ise ona göre kiranın emsallere göre düşük olması gerekir.

Anladım. Cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.