Apex Legends Steamdan açınca hata veriyor.
-
-
Oyunun ui dediğimiz kısmından kaynaklı bir hata gibi duruyor. Klüp kurmuş veya bir klübe girmiş miydiniz?
Benzer bir hatayı rank atlayınca da veriyordu. Hatayla karşılaşan kişi 6-7 kere deneyince düzeliyordu. Nasıl bir mantık anlam veremiyorum gerçi.
Klüplerle ilgili bir takım buglar var. İlk yamayla düzeltirler bir kısmını muhtemelen. Konuyla ilgili bir şey görürsem haberdar ederim.
-
yanıtınız için teşekkür ederim :)
klüb kurma özelliği gelince bende hemen bir klüb kurdum :D hatada yazanı kendimce çevirdim ve klüb ile alakalı olduğunu az çok anladım, hatta arkadaşımdanda klüb kurmasını istedim oda aynı hatayı alacakmı diye. klüb kurdu 2 gündür sorunsuz bir şekilde oyuna erişebiliyor. 6-7 kere denemeye gelince, o hatayı aldıktan sonra continue ekranına geliyor fakat tıklayamıyorum, alt+f4 atmak zorunda kalıyorum. oyunu kapatıp açıncada hiç bir şekilde giremiyorum, aynı yerde kalıyorum. umarım kısa zamanda düzeltirler :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: KnBrktglyanıtınız için teşekkür ederim :)
klüb kurma özelliği gelince bende hemen bir klüb kurdum :D hatada yazanı kendimce çevirdim ve klüb ile alakalı olduğunu az çok anladım, hatta arkadaşımdanda klüb kurmasını istedim oda aynı hatayı alacakmı diye. klüb kurdu 2 gündür sorunsuz bir şekilde oyuna erişebiliyor. 6-7 kere denemeye gelince, o hatayı aldıktan sonra continue ekranına geliyor fakat tıklayamıyorum, alt+f4 atmak zorunda kalıyorum. oyunu kapatıp açıncada hiç bir şekilde giremiyorum, aynı yerde kalıyorum. umarım kısa zamanda düzeltirler :/
Oyunda değilken, bir arkadaşın parti daveti de bu menüyü geçmiyor değil mi? Daveti kabul ettiğimizde start ekranını bile kendi geçiyordu diye hatırlıyorum.
-
Yok, hiçbir şekilde oyuna erişemiyorum malesef :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: KnBrktglYok, hiçbir şekilde oyuna erişemiyorum malesef :/
Yeni yama yayınladılar. Belki sorununuzu çözer @KnBrktgl
-
aynen, bugün sorunum düzeldi. teşekkür ederim ilginiz için :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X