Şimdi Ara

APK.Data SD Karta calismiyor Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslar ben yeni android uyesiyim s4 mini aldim denemek icin oyun indirdim onceden sd kartim da vardi

android obb icine atinca oyunu calismiyor telefonun kendi androdi obb folderinin icine atinca calisiyor sd de 12 gb yer var o yuzden oyunlari oraya kurmak istiyorum
    ama nedense oraya atigimda calismiyor telefonun kendi hafizasi ise 5 gb bana bi yardim edebilirmisiniz nasil sd ye kurabilirim oyunlarimi

• Sürüm ne? Kitkat ise sdcard ta yazma ve uygulama özelliği olmadığı için olmayabilir
  • önce telefonda root yapman lazım yoksa hayal bile etme malasef olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun orjinal bir şekilde hiçbir çözümü yok.İllaki root denen saçmalığı yapıp üstünede 3.parti yazılımlarla yapacaksın yani telefonu paçavraya çevireceksin..Ben foldermount kullanıyorum sorun yok ama insan gıcık oluyor yani orjinal bir çözüm değil dosyayı sd karta atıyorsun ama dahili hafızadada var gibi gösteriyor.Dahili hafızası 2gbdan büyük olan orta ve üst seviye cihazlarda var bu sorun mesela galaxy gioda yok ace de yok.İnsan üst seviye cihazı neden alır oyun uygulama çok yüklemek için.Bunun bu şekilde olmasına sebep olan mühendis ne gerizekalı birisi keşke çıkartsalar işten
  • cevaplar icin tessekurler arkadaslar root fln anlamiyorum fazla artik bir oyunu bitirip diyerini yuklicez baska care yok :D

bu arada jellybean 4.2.2 surum Tekrar Tessekurler iyi forumlar ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.