Şimdi Ara

Apkler part part geldi nasıl yapıcam yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonuma Modern combat 5 indiriyorum ama part part geldi 4 part ve 1 apk şeklinde şimdi ben bunları nasıl yapıp yükleyeceğim anlatır mısınız ?

Partlar hepsi ayrı winrar şeklinde geldi. Forumlara baktım ama bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

• Apk'yı yükle telefonuna com.gameloft...part1.rar olan dosyayı Winrar ile aç.İçindeki klasörü dışarı çıkar.Telefonunu bağla.Klasörü Sdcard1/Android/obb dizinine at.Oyunu çalıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Apk'yı yükle telefonuna com.gameloft...part1.rar olan dosyayı Winrar ile aç.İçindeki klasörü dışarı çıkar.Telefonunu bağla.Klasörü Sdcard1/Android/obb dizinine at.Oyunu çalıştır.

Bende boyle oldugunu dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Apk'yı yükle telefonuna com.gameloft...part1.rar olan dosyayı Winrar ile aç.İçindeki klasörü dışarı çıkar.Telefonunu bağla.Klasörü Sdcard1/Android/obb dizinine at.Oyunu çalıştır.

Bende boyle oldugunu dusunuyorum

Arkadaşlar su sekilde yaptım ve sorunsuz çalışıyor. Bütün rar dosyalarını aynı anda çıkarttım ve tek bir dosya halinde çıktı onu obb ye attım apk çalıştırdım ve çalıştı. İlginiz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    geçen yıl açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.