Bildirim
Apkler part part geldi nasıl yapıcam yardım !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Apk'yı yükle telefonuna com.gameloft...part1.rar olan dosyayı Winrar ile aç.İçindeki klasörü dışarı çıkar.Telefonunu bağla.Klasörü Sdcard1/Android/obb dizinine at.Oyunu çalıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muccos
Apk'yı yükle telefonuna com.gameloft...part1.rar olan dosyayı Winrar ile aç.İçindeki klasörü dışarı çıkar.Telefonunu bağla.Klasörü Sdcard1/Android/obb dizinine at.Oyunu çalıştır.
Bende boyle oldugunu dusunuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: muccos
Bende boyle oldugunu dusunuyorum
Arkadaşlar su sekilde yaptım ve sorunsuz çalışıyor. Bütün rar dosyalarını aynı anda çıkarttım ve tek bir dosya halinde çıktı onu obb ye attım apk çalıştırdım ve çalıştı. İlginiz için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X