Bildirim
Apotemi 1 Nisan Şakası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ay sonunda çıkacakmış instagramdan öyle yazdılar -
bunun çıkacağı şehir efsanesine dönmüştü artıkquote:
Orijinalden alıntı: Guest-EF8F2CAF1
Ay sonunda çıkacakmış instagramdan öyle yazdılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linens -- 10 Mart 2019; 20:10:33 > -
Çıkmasın yav. Çözsen bir dert çözmesen bir dert. Çözmesen içinde kalacak huzursuz olacaksın. Çözsen de kanser olacaktır diye düşünüyorum hayırlısı. -
ŞİMDİ BAZILARI ÇIKIP DİYECEK BANA SEN 2020DE ZOR ÇIKAR DEDİN. DOĞRU. DEDİM AMA Bİ SORUN NİYE DEDİM! TERS PSİKOLOJİK BASKI İÇİN DEDİM ARKADAŞLAR. VE İŞE YARADI GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE -
Acil endemiği bitirip altın vuruşu bunla yapacam -
2020 nisan mı? -
Evet arkadaşlar 1 ay önce konuyu açmıştım galiba reyizler gerçekten 1 nisan şakası yapmış. -
Neden çıkmadı hocam.Eğer 15nisandan sonraya kalırsa sıkıntı yaniquote:
Orijinalden alıntı: linens
Evet arkadaşlar 1 ay önce konuyu açmıştım galiba reyizler gerçekten 1 nisan şakası yapmış. -
Bilemiyorum sitesinde hala yakında çıkacaklar bölümünde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ŞİMDİ BAZILARI ÇIKIP DİYECEK BANA SEN 2020DE ZOR ÇIKAR DEDİN. DOĞRU. DEDİM AMA Bİ SORUN NİYE DEDİM! TERS PSİKOLOJİK BASKI İÇİN DEDİM ARKADAŞLAR. VE İŞE YARADI GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE
|
Çıkmasın yav. Çözsen bir dert çözmesen bir dert. Çözmesen içinde kalacak huzursuz olacaksın. Çözsen de kanser olacaktır diye düşünüyorum hayırlısı.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X