Şimdi Ara

Apotemi Maestro-1 Sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozybgrisback -- 19 Kasım 2019; 23:9:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bu söylediklerim tamamen şahsi düşüncem ama böyle netlerinizi paylaşmanız biraz saçma geliyor bana. Yani millet sizin sonucunuzu ne yapsın. Bu sonuçları görmek bana veya diğer arkadaşlara ne katıyor mesela :) tamam MaşaAllah gayet güzel netleriniz var belki 2binden mezunsunuz eyvAllah. Allah daha da arttırsın. Ama bu netleri görüp demoralize olan çok büyük bir öğrenci kitlesi var buna eminim. Sürekli sizi bu tarz paylaşımlarda görüyorum. Ve süreklide başkalarıyla atışmalarınız gözüme çarpıyor. Forumdakilerin birçoğunun size karşı bir antipatisi var artık. Ve böyle konular açarak bu oranı daha da arttırıyorsunuz. Bence böyle gereksiz konular yerine daha güzel konular açabilirsiniz. Mademki bu kadar güzel netleriniz var ve 2 binden mezunsunuz. O halde açın şöyle güzel bir tavsiye konusu. Mesela nasıl hızlandınız nasıl 110 üstüne çıktınız bunlardan bahsedin ki konuyu okuyanlar yararlansın.
  • Bize YKS at kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene başa döndük

• biraderim bir karar ver ya, özelden yazdıkların ile burası neden tutmuyor kaç yüze sahibiz :)

• ozybgrisback O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz kendinizle çelişiyor bence sürekli ozbygr konusu kapansın artık bunun üzerine yorum yapılmasın demenize rağmen (bir kaç gün öncesi) hala aynı çaba içindesiniz başa döndürüyorsunuz olayı özelden yazdığım ne yani tebrik ettim sizi olabilir de olmayabilir de dedim hala kendinizi kanıtlama çabası içindesiniz

• hayır kanıtlama ile ne alakası var hocam sonucumu atıyorum bunda ne var

• kapanmasını istediğim konular hala yalan muhabbeti falan olması, ben atacağımı attım inanan inanmayan yazdı sağ olsun gerisi önemli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozybgrisback O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim size karşı yaptığım bir şey yok geçenki konudan bahsettim tabii ki sonucunuzu paylaşın

• Hocam bu söylediklerim tamamen şahsi düşüncem ama böyle netlerinizi paylaşmanız biraz saçma geliyor bana. Yani millet sizin sonucunuzu ne yapsın. Bu sonuçları görmek bana veya diğer arkadaşlara ne katıyor mesela :) tamam MaşaAllah gayet güzel netleriniz var belki 2binden mezunsunuz eyvAllah. Allah daha da arttırsın. Ama bu netleri görüp demoralize olan çok büyük bir öğrenci kitlesi var buna eminim. Sürekli sizi bu tarz paylaşımlarda görüyorum. Ve süreklide başkalarıyla atışmalarınız gözüme çarpıyor. Forumdakilerin birçoğunun size karşı bir antipatisi var artık. Ve böyle konular açarak bu oranı daha da arttırıyorsunuz. Bence böyle gereksiz konular yerine daha güzel konular açabilirsiniz. Mademki bu kadar güzel netleriniz var ve 2 binden mezunsunuz. O halde açın şöyle güzel bir tavsiye konusu. Mesela nasıl hızlandınız nasıl 110 üstüne çıktınız bunlardan bahsedin ki konuyu okuyanlar yararlansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

Çok çok katılıyorum.

dikkate alacağım teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.