beyler bu ne böyle ae soruları ezber ve gereksiz zor geldi bu kitabı ve diğer apotemi fizik fasiküllerini çözmeye gerek var mı? elektrik ve optiği de çözecektim de hevesim kaçtı. ayt fizik temelim olduğunu sanıyordum, cidden çok kötü amacım ayt fizikte 10'un aşağısına düşmemek. apotemiyle uğraşmalı mıyım? yoksa direkt endemik çözeceğim |
APOTEMİ MEKANİK

-
-
Hocam çok aşırı kaşıntı işlemleri olan sblerden uzak dur konuyu iyi öğren orta bir sb çöz geç fizikte gerçekten zor sormuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru hocam ya kasmaya ne gerek var, endemiği de boşverdim, 345 çözeceğim
-
elektriginde mufredat disi cok konu vardi. mekanik fasikulunun de en sonundaki maratonlari cozmeye layik gordum.
optik fasikulunda garip garip sorular var maraton kisminda. eski tarz. yine cozulebilir ama tavsiye etmem. 3d cozmediysen onu coz tytde.
-
tytde 345 ve yayın denizi çözmüştüm, tekrardan çözeceğim
belki 3dye de bakarım
-
345 ayt fizikte en güzel kaynak bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen seneki sınav güzel bir referans değil biliyorum ama Özcan Aykın + yarım yamalak bilgi sarmal 13-1 geldi
345i bitirdikten sonra direkt denemelere mi geçeyim? ayt için
-
Zaman kalırsa 2. SB de çöz
Apotemi fenleri çok anlamsız çözmeyin son 4-5 yıl AYT sorularına bakın , gelmiş geçmiş en kazık ösym sınavı olan 21de bile fende aşırı zorlamadılar
-
Bir de fende belli bir noktadan sonra detay düşünmek yanlış bile yaptırabiliyor, ÖSYM tarzı kaynaklar çözün
-
çözeceğim hocam, zaman kalır temelim var zaten
345 sonrası endemiğe bir daha bakacağım yoksa 3d çözerim
-
Apotemi fazla zor onun yerine 3d daha iyi olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 8 Ocak 2024; 4:26:15 >
Apoteminin fizik fasikülü mü varmış la
Ya da zor arıyorsan karaagac fasikulleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X