Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi benim aklım karıştı mühürlü yapmıyoruz dediler bana siz yapıyorlar diyorsunuz ilginç bir durumç Trafik müşavirlikletinde yaparlarmı acaba app plaka mühürlü. Hani emniyetin orda varya yan yana bir sürü dükkan onlardan bahsediyorum birde ruhsata gerek varmı .. yani parayı versek ne yazılacağını söylesek yaparlarmı ? ... ruhsat elbet gerekecekte yanı onlarda kalmasa olurmu dıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Ya anlarsa..

Bide bu Alman,Fransız'a örnek resim gösterebilir misiniz ?

App yi biliyoruz da Fransız ve Alman'ı ilk defa duyuyorum

Anlarsa kacarız

Bu alman olan.Sıfırların üst köşesi kesik , resimde tam belli olmuyor youtube dan yakaladım

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

oo Alman da hoşmuş..

Yinede syah bir Audi a3 e Fransz giderdi

• Mühürlü app olayına baktım birazda kimse ben yapmam diyor anlamadım ben bu işi arkadaşlar.
  • trafik muşavirleri de mi ilgilenmiyor?
  • Alman plaka diğerlerinden çok daha hoş durmuş.İlk defa gördüm.
  • autoclubturkey de bu arkadaş bastırıyor cift mühürlü.

http://www.autoclubturkey.com/forum/member.php?u=13350

Fakat app diye bastırdıgı plaka bence app degil fontlar cok ince.

• quote:

autoclubturkey de bu arkadaş bastırıyor cift mühürlü.

http://www.autoclubturkey.com/forum/member.php?u=13350

Fakat app diye bastırdıgı plaka bence app degil fontlar cok ince.

sağol hüseyin dostum da cidden inceymiş. Böyle olduktan sonra kendiminkini app a çeviririm daha mantıklı . Gerçi mühür vurduruyorsa kalın da basabılır aslında ..

• Yeni araba alanlara app yapılıyor. Bi sorun yok. Biz yaptırdık bugün teslim alıcaz bayiden. Özel plaka istedik ona 500ytl isteyince vazgeçtik.
    Sonradan yaptıranlarda zorluk çıkartılıyor diye duydum . Ama eğer sıfır araçlara app yapılıyorsa eskilere de yapılır. Makul bi ücreti gözden çıkarmak şartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilsam -- 16 Mayıs 2007; 10:44:37 >
  • Beşiktaş emniyet yapıyor diye söylentiler vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilsam

Yeni araba alanlara app yapılıyor. Bi sorun yok. Biz yaptırdık bugün teslim alıcaz bayiden. Özel plaka istedik ona 500ytl isteyince vazgeçtik.
    Sonradan yaptıranlarda zorluk çıkartılıyor diye duydum . Ama eğer sıfır araçlara app yapılıyorsa eskilere de yapılır. Makul bi ücreti gözden çıkarmak şartıyla

500 ytl ye ne yazdırmak istediniz acaba ? yani karakter olarak gösterseniz de olur.

örneğin ben sorduğumda 34 XXX .. plaka 600 ytl idi 34 XX ... plaka 300 ytl idi ..

sizinki nasıldı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: ilsam

Yeni araba alanlara app yapılıyor. Bi sorun yok. Biz yaptırdık bugün teslim alıcaz bayiden. Özel plaka istedik ona 500ytl isteyince vazgeçtik.

500 ytl ye ne yazdırmak istediniz acaba ? yani karakter olarak gösterseniz de olur.

örneğin ben sorduğumda 34 XXX .. plaka 600 ytl idi 34 XX ... plaka 300 ytl idi ..

sizinki nasıldı ?

EST plaka istemiştik 500 dediler.
    Ayrıca böyle sipariş üstüne bulunan plakalar genelde çıkma oluyor ve çıkma plakalarda önceki kullanıcıdan gelen borçlar baş ağrıtabiliyor. Bu bakımdan en güvenlisi seriyi takip eden yeni plakalardan birini seçmek herhalde.

• Teşekkürler paylaştığın için. Ben YSF istedim gerçi netten baktım ama bulamadım galiba bi 34 ysf 31 kalmıştı. Bakalım araç alırsam bakacaz artık
  • quote:

Teşekkürler paylaştığın için. Ben YSF istedim gerçi netten baktım ama bulamadım galiba bi 34 ysf 31 kalmıştı. Bakalım araç alırsam bakacaz artık

34ysf31

Alma bence
  • quote:

quote:

Teşekkürler paylaştığın için. Ben YSF istedim gerçi netten baktım ama bulamadım galiba bi 34 ysf 31 kalmıştı. Bakalım araç alırsam bakacaz artık

34ysf31

Alma bence

Bencede.. 34 ysf 00 da yoktu da 00 la biten plaka varmıdır ?

• Geçen sene son dakikada Grande Punto almaktan vazgeçmeseydik 34 YSF 86 ve 88 nolu plakaların boşta olduğunu ve ufak bir ücretle ayarlayabileceklerini söylemişti bayi bana,ben de 86 doğumlu olduğum için çok güzel olacaktı..Ama şimdi ne durumdadır bilemem,sıfır araç alma planlarımız suya düştü hatta 2. el için bile hala durumları ayarlayamadık bekliyoruz öyle

quote:

Edit:
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar34 ysf 00 da yoktu da 00 la biten plaka varmıdır ?

00 da,00000 da sonuçta 0 a eşit olduğu için öyle bir plaka yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiyba -- 16 Mayıs 2007; 16:46:37 >

• atiyba bende 88 liyim. YSF 88 hep hayalımdır aslında bakmıstım gecen senelerde opel deydi galiba ah ah. Nereden ne zaman ayırtılıyor bu plakalar acaba
    ki bknz :

Araç Bilgileri 34 YSF 88
    • Marka Opel
    • Model 20005
    • Sahip Belge Tarihi 31/03/2006
    • Tescil Birimi Bağcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Mayıs 2007; 17:12:24 >
  • Heralde bayilerin trafikte sağlam adamları var ki çoğu bayi istediğin plakayı boştaysa hemen APP olarak da bastırabiliyor..Aynı şekilde iyi bir araç aldığın zaman galericiler de ücretini verince her işi yapıyorlar

quote:

atiyba bende 88 liyim. YSF 88 hep hayalımdır aslında bakmıstım gecen senelerde opel deydi galiba ah ah. Nereden ne zaman ayırtılıyor bu plakalar acaba
  • galerilerde genelde ücret alınmıyor özellikle ferrarilerde falan. o değilde şimdi ben 34 ysf xx için nereye ne kadar ödemem gerekiyor. 2.el alsam dahi yinede alabılırmıyım. falan prosedür nasıl işliyor acaba ?
  • Bir arkadaşımız İstanbul dışından aldığı 34 plakalı olmayan aracını 34xxx olarak kendi isteği doğrultusunda çevirdi,istediği plaka da hazırda olduğu için fazla zorlanmadığını söyledi..Ama 34 plakalı aldığın 2.el araçta plaka değişimi bence zor olacaktır,prosedür olarak da Trafik şubelerine giderek kesin bilgi alabilirsin bence veya bu konuda ikimizden daha bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olabilir bize

quote:

galerilerde genelde ücret alınmıyor özellikle ferrarilerde falan. o değilde şimdi ben 34 ysf xx için nereye ne kadar ödemem gerekiyor. 2.el alsam dahi yinede alabılırmıyım. falan prosedür nasıl işliyor acaba ?

• vallahi bilmiyorum ysf yoksa yus yaptırcam . sağol ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.