Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Selamlar Sevgiler.

Forumda araştırma yaptım. Bir çok açılmış app plaka fransız plaka reklamcı plaka gibi alternatif birçok plaka konusuna rastladım. Hem konuya açıklık getirme amaçlı hemde açılan topiclerin azalmasına yonelık böyle bir ana topic uyarlamısında karar kıldım. Öncelikle şunu söyleyeyim bende app plaka istiyordum bugun trafikteki tanıdıgımızı aradık app plaka istedik. Abi yasak onlar dedi. Yaptırma boşuna papaz olma falan dedi bende polislerle uğraşmamak için yaptırmadım. APP Plakalar bir ara yasalmış ama belli bir zamandan sonra yasaklanmışlar ağbimin dediğine göre ... Bende hem biraz tırstım hemde polislerle uğraşmamak strese girmemek adına app plakadan vazgeçtim.

Diğer Arkadaşlarada uyarım APP Plaka Yasal Bir Uygulama Değildir. Ve Şimdi Topiğimizde konuşmaya geçebiliriz. Forumda ünlü appçılardan denzel dostuma mikrofon uzataraktan duruşmayı başlatıyorum. Ayrıca fiyatlarının 80~ ila 100 ytl olduğunu da öğrendim. Hala reklamcılarda orda burda basılmaktalar ama dediğim üzere yasal değiller bana ne tavsiye edersiniz. Arabanın önünde zaten plakalık yok direk plaka vidalı. Arkada siyah plakalık var borusanın onuda dün yanlışlıkla bagajı sert kapadığımdan kırdım. Onuda çıkarıp plakayı direk yapıştırsam kıro APP çakması dururmu acaba..

Bir App Plaka Örneği:
    (Tanımadığım bir araç Googledan buldum.)

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Mayıs 2007; 16:36:04 >

• çift muhurlu app plakayla polislerle problem yaşamayacagını tahmin ediyorum.
  • app plaka yerine tabelacılara falan mevcut plaka üzerine yazıları yeniden yazdırsak bir sorun olur mu?
    Yada plakadaki yazıları nasıl daha kalın yapabiliriz başka yöntemleri varmıdır bunun..
  • @ Dincher eskiden yasalmış mühürlü olduğu için ama artık app lara mühür yok dolayısı ile yasal olmaktan çıkıyor.
    @ Eswod Asetatlı ( Cd Kalemi ) kalemlerle harfleri daha kalın yapabilmek mümkün aslında forumlarda denzel dostum yanılmıyorsam kalemle oynanmış bir plaka koymuştu.

Bana önerisi olan varmı ?
  • @ Ozdamar

vaktin varsa app olayını araştır derim.beşiktaşta çift muhurlu bastırabilcegini soyleyenler var.benim arabanın ufak tefek işleri var onları halledim bu yaz çift muhurlu app bastırmak istiyorum.ama çift muhurlu bastıramazsam gerek yok.ayrıca muhursuz app 50ytl ye basıyorlarmış.

plakalık kırıldıysa.plakanın etrafındaki siyah cerceveyi selulozik(sanırım buydu) tinerle silip 3m çift taraflı bantla yapıştırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincher

@ Ozdamar

vaktin varsa app olayını araştır derim.beşiktaşta çift muhurlu bastırabilcegini soyleyenler var.benim arabanın ufak tefek işleri var onları halledim bu yaz çift muhurlu app bastırmak istiyorum.ama çift muhurlu bastıramazsam gerek yok.ayrıca muhursuz app 50ytl ye basıyorlarmış.

plakalık kırıldıysa.plakanın etrafındaki siyah cerceveyi selulozik(sanırım buydu) tinerle silip 3m çift taraflı bantla yapıştırabilirsin.

tamamda o zaman yazılar ince gözükecek asetatla uğraşmaya da değmez aslında. Mühürlü olmuyormuş dedi ama bana adam , yalan konuşacak biri değil gerçi de başım belaya girmesin diye mi vermedi acaba ( tanıdık ya ) ... bastırırsan yada bulursan yaz haberımız olsun bızde bastırırız vede yasal mı .. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

@ Ozdamar

tamamda o zaman yazılar ince gözükecek asetatla uğraşmaya da değmez aslında. Mühürlü olmuyormuş dedi ama bana adam , yalan konuşacak biri değil gerçi de başım belaya girmesin diye mi vermedi acaba ( tanıdık ya ) ... bastırırsan yada bulursan yaz haberımız olsun bızde bastırırız vede yasal mı .. ?

çift muhur olduktan sonra kimsenin birşey diyebilecegini sanmıyorum.APP nin anavatanı beşiktaş:) işin yoksa beşiktaşa git bir araştır derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl plaka?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinan pasajındamı yoksa farklı yerlerde mi yada nerde
  • Cift mühürlü bastıran var istanbulda.Hatta isteyene de bastırıyor.

Cift mühür olduktan sonra 1 Allahın kulu da karışamaz.Emniyet onay verdikten sonra polis kim ki yasak desin

Ben Fransız yada Alman yaptırcam , app sıktı
  • almana çift muhur vuruyorlar mı
  • Vurduran var Ben mühürle ugraşmıcam ya , app bende cok dikkat cekiyor plakamın 8haneli olmasından dolayı.Fransız ve Almanda ise bitişik durmuyor rakamlar. Polis Fransızı anlayamaz gibime geliyor
  • Ya anlarsa..

Bide bu Alman,Fransız'a örnek resim gösterebilir misiniz ?

App yi biliyoruz da Fransız ve Alman'ı ilk defa duyuyorum
  • Bu Fransız Plaka.

• Ozdamar,

Paylaşım için teşekkürler..

Bir de Alman kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Ya anlarsa..

Bide bu Alman,Fransız'a örnek resim gösterebilir misiniz ?

App yi biliyoruz da Fransız ve Alman'ı ilk defa duyuyorum

Anlarsa kacarız

Bu alman olan.Sıfırların üst köşesi kesik , resimde tam belli olmuyor youtube dan yakaladım

Bu da fransız

Bu da Türkiş

• Buda Farklı Model bir plaka hoş değilmi :

• onu bunu boşverin de en kralı türkiş

melis araban çok güzelmiş
  • quote:

onu bunu boşverin de en kralı türkiş

melis araban çok güzelmiş

Belki melisa dır ? yada adam kız arkadaşının adını yazmıştır ? belki bu bi çelişkidir. Neyse konuya dönelim :

Araştırdım Araştırdım ve işte size normalden çakma APP plaka yapma taktikleri :

1- Normal Araçtaki Plakalar Alınır .

2- Asetatlı Beyaz Tahta Kalemi Alınır. ( Siyah )

3- Selülozik Tiner Alınır. [ DİKKAT! Sentetik değil. Sentetik ile yaparsanız alttaki boyada çıkar ! ]

4- Önce Selülozik Tiner ile Etrafındaki ( Çerçeve Kısmı ) Siyah şerit silinir.

5- Asetatlı Kalemle Harflerin ve Rakamların üzerinden geçildikten sonra bir posta daha kenarlardan geçilir ve kalın hale getirilir. 10 Dakıka Kuruması için beklenir.

6- 3M Marka Yumuşak Çift Taraflı bant ile tutturulur. Ayrıca Sıcak Şeffaf Silikon ile destek verilir ve plaka yapıştırılır.

Ve Çakma APP Plakamız Hazır ve Nazır. Ama ben yinede uğraşmak istemiyorum açıkçası .

Sevgiler

• Orj. plakada belli oluyor cunku alttaki kabartmalar app fontunda degil.Cok kötü duruyor.
  • bilmem aklıma ilk geleni yazdım

bak bu çakma app dediğin olay da pek fena durmuyo aslında.

plakaların temiz ve yeniyse güzel duruyo fakat bence siyah kalemle harflerin ve rakamların etrafından geçmene gerek yok.sadece tinerle sil ve yapıştır.tabi zevk meselesi yine de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.