Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Aslında o app degil.Fontlar cok ince :)

Onlar Antalya ve İstanbul baskı diye geciyor.Harfler daha büyük normal plakalar göre.

Mesela antalya plakalı arabalara bakın app gibi duruyor.

evet benim araç da antalya plakalı. fontlar gayet iri duruyor. ayrıca kalınlaştırma yapmaya falan gerek yok.
  • Buda benim plaka 98 de alındı..daha öncede bi arkadaşın sölediği gibi denizli plaka fontu kalın yani eski şu an tek harf 3 rakam olduğu için inceldi font biraz. ben plakamda sadece o kenardaki siyah çerçeveyi saç makasıyla kestim dolaysıyla font iyce büyük duruyor kenarlara kadar dolgun dolgun geliyor göze yapıştırırken de kalın çift taraflı bant silikon yapıştır kaynakla biraz ısıtıp bantın eriyip iyce yapışması için daha sonra üst kenarlarda (buna çok dikkat) japon yapıştırıcısı ve toz halinde bulunan içme sodası uyguladım beton gibi şu an plakayı hiçbir kuvvet ortan sökemiyo sökmek için yapışık olduğu parça değişip plaka yeniden basılmalı

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

• Japon Yapıştırıcı & İçme Sodası

bu teknik nasıl uygulanır bilmeyenler için anlatayım...Önceden İçme sodasının poşetinin azını acın ve japon yapıştırıcısını uygulama yapmak istediniz yüzeye dökün ardından japon donmadan içme sodasını avucunuzdan japon yapıştırısını döktünüz yerin üstüne üfleyin dökerseniz döktünüz yerde içme sodası birikme yapar ve kabarık bi şekilde donar daha sonra o donan blok şeklindeki sodayı sökemez kıramazsınız kırsanızda uygulama yapılan zemin zarar görür. Bunu uygulamanın en basit yolu iki kişi olmaz japon hemen donduğundan bi kişi japon yapıştırıcıyı sürer diğer kişi sodaı üfler uygular...

Bunu nerden öğrendiğimi soracak olursanız özel bir BMW&MERCEDES servisinin sahibinden öğrendim aracın kırılan düşen parçlarını o şekilde tuturuyormuş...Bizde hep merak ediyorduk adam niye devamlı bizden toptan olarak içme sodası ve japon yapıştırıcı aldığını meğer bu işe yarıyormuş...

Ellerinize çok dikkat Japon yapışrıcı ve Soda aynı anda parmaklarınız elleriniz arasında donarsa çok canınız yanar ve sanırım poliklinik müdahale gerekebilir

• ya bu fransız pLakayı nerden temin edebilirim ve bana kaca patLar kargoyLa beraber sizce ? yapan birini tanıyomusunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bito

arkadaşlar ben de bu şekilde aynı kare olan tipte fransız ya da alman plaka bastırmak istiyorum
    bu işi yapan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
    fransız ya da alman yapan bir yer/kişi var mı?
    kaça mal olur bize?
    sadece kare plaka bastıracağım motorsiklet için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 2 Ağustos 2007; 13:02:39 >
  • Fransız plakayı İzmir de yapıyorlar , Ankarada hic görmedim daha. Cifti taş catlasın 70ytl dir.Ben appleri 50 ye yaptırdım.Tanıdık vs. varsa 50 yada daha ucuza yaptırabilirsiniz.
  • hanofdoom, ya dostum cerrahi bi operasyon mu yapıoz yoksa sadece plaka mı yaptırıoz :)

bi yol daha war, direk tampona yazdırcan plakayı ne dokulur ne duser :) tampon nerde plaka orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

hanofdoom, ya dostum cerrahi bi operasyon mu yapıoz yoksa sadece plaka mı yaptırıoz :)

bi yol daha war, direk tampona yazdırcan plakayı ne dokulur ne duser :) tampon nerde plaka orda

komik şey tampona yazdıracanda bu sefer dikkat et tamponu cizmesinler hehe

• ransız ya da alman basan yer/kişi bilen varsa buraya yazabilir mi?
    bir de plakayı sadece motorsiklet için kullanacağım için küçük olacak.
    yani tek bastıracağım.
    fiyat ne olur?

aynı şu resimdeki plakalar gibi istiyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 2 Ağustos 2007; 18:57:26 >
  • güncel.
  • güncel
  • ya arkadaşlar sürekli okuyorum bayağa araştırdım artık daral geldi :D şimdi bu app plaka olayı;

1)Yapılıyormu yapılmıyor mu?

2)Muameleciler yapıyormu?

3)Buçift mühür olma şansı hiç mi yok?

4)Ve kesin olarak yapabilen yerler var mı bu işi sağlam?
  • ben çok araştırdım şuan istanbulda resmi olarak yapılmıyor bende çok istiyorum ama olmuyor şu an için
  • zaten sacma bişey benim arabamda en son değiştireceğim sey plakadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_oguz10

zaten sacma bişey benim arabamda en son değiştireceğim sey plakadır.

O zaman en son yazı yazacağın konu da bu olsun dostum. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Buyrun Çift Mühürlü APP Plaka ;

Olaya son Nokta burda koyulmuş

• Çift mühürlü n dmk yaw bnm app plakada tek muhur var plakanın ortasında nası oluo
  • Güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: STAJYER

quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Buyrun Çift Mühürlü APP Plaka ;

Olaya son Nokta burda koyulmuş

• arkadaslar
    app plaka ne demek ya?
    cehaletimi bagislayin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.