Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Estradiol

arkadaslar
    app plaka ne demek ya?
    cehaletimi bagislayin

hocam ne cehaleti alla aşkına

herkes herseyi bilmek zorunda değil

forumlar paylaşmak ogrenmek için değil mi zaten..

uzatmadan sorunun cevabına gelim.

ilk sayfada ornek resimleri var ordan bakabilirsin.daha kalın ve okunaklı karakterlere sahip plakalar app oluyo.
  • Bu plakalar nasil peki?

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

• Arkadaşlar İzmir'de bu işi sadece Yüksel mi yapıyor. Fiyatını bilen varsa yazabilir mi...

Saygılar.
  • quote:

Bu plakalar nasil peki?

1. resimdeKi tahminimce istanbuL pLaka hafif kaLınLastırıLmıs ayrıca saNırıM ßaya ßi para veriLmistir o pLakaya qeRci arabaya qöRe ne oLsa kOymaz yA NeysE

2.resimdeKine qeLince.ßana koLpa pLakaLardan qißi qeLdi haNi $u minißüscüLerin arka camLara Koyduqu pLakaLardan cünKü caLifornia pLakada ßu kadar az karakter oLmaması Lazım ve ßu pLakaLar aKsesuarcıLarın tamamında MevcuttuR
    Not : ßiLqiLer Kesin deqiLdir

• 1.plakanın kimin olduğunu öğrendim.
    Hakan Bilal Kutlualp bu plakanın sahibi.
    Araba değişse de plaka onda kalıyormuş.

2.plaka ise USA'de olduğu için olabilir.
    Ben gittiğim zaman Türklerin almış olduğu orjinal plakalar gördüm orada.
    Mesela USA'de BAHADIR diye plaka gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: UwiLLbeCursEd

quote:

Bu plakalar nasil peki?

1. resimdeKi tahminimce istanbuL pLaka hafif kaLınLastırıLmıs ayrıca saNırıM ßaya ßi para veriLmistir o pLakaya qeRci arabaya qöRe ne oLsa kOymaz yA NeysE

2.resimdeKine qeLince.ßana koLpa pLakaLardan qißi qeLdi haNi $u minißüscüLerin arka camLara Koyduqu pLakaLardan cünKü caLifornia pLakada ßu kadar az karakter oLmaması Lazım ve ßu pLakaLar aKsesuarcıLarın tamamında MevcuttuR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PWhitney -- 19 Eylül 2007; 18:52:56 >

• çiftini 30 ytl ye yapıyorlar normal plakanın üzerindeki harfleri kalınlaştırıyorlar+kırmızı Türk bayraklı tr yazıyorlar.
  • gecen sene borusandan "0" aldıgım aracım app olarak geldi... yasal olmamasını anlamak zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkissos -- 9 Ekim 2007; 19:22:43 >
  • APP YE SON NOKTAYI KOYUYORUM:)....BİRİNCİSİ 120 YTL VEREN HERKEZ (ARABASI KADIKÖY TRAFİĞE BAGLI OLUCAK)ÇİFT MÜHÜRLÜ APP YAPTIRABILIR BEN YAPTIRDIM (BEŞİKTAŞA BAĞLI OLANLAR ICIN ÜZGÜNÜM İSTANBUL ICIN SOYLUYORUM....2.SİDE TEK MÜHÜR APP MUAMELECILER DE GINA GETIRECEK KADAR VAR 50 YTL YE HALLEDEBILIRSINIZ AMA POLIS TEMASINDAN KACIININ ..3 CÜSÜDE APP PLAKA ARABAYI GERCEKTEN COK DEGISTIRIYOR KADIKOY TRAFIK BUNA IZIN VERDIGI ICIN SU ANDA KADIKOYE BAGLI ARACLAR APP ALABILIYORLAR AMA DIGER TRAFIK SUBELERI KESINLIKLE ONAY VERMIYOR NE HIKMETSE KADIKOYDE BOYLE BI ESNEKLIK VAR KADIKOYE BAGLI OLANLAR IN DIKKATINE....
  • Selamlar arkadaşlar....
    Acaba bu APP plaka dediğiniz tam olarak ne oluyor?
    bu çerçevesi kesilmiş olanlar değil sanırım...

Birde bu çerceveyi kestirdiğimizde polisin eline ceza yazmak için koz vermiş olurmuyuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraygökhan

Selamlar arkadaşlar....
    Acaba bu APP plaka dediğiniz tam olarak ne oluyor?
    bu çerçevesi kesilmiş olanlar değil sanırım...

Birde bu çerceveyi kestirdiğimizde polisin eline ceza yazmak için koz vermiş olurmuyuz??

Budur...

• İstanbulda bağcılara bağlı olarak çift mühürlü yaptırabiliyor muyuz?
  • anadolu yakasında kare plaka bastırabileceğim neresi var acaba orj plakayı bagajda taşıyıcam
  • ßana ßi app Lazım ama istanbuLda deqiLim LüLeburgazdayım yani doLayısıyLA cift mühür vurun faLan qißisinden seyLeri dert etmiorum zaten burda pek dert oLmuor pLakayı ßasıp KarqoyLa qöndereßiLeceK ßiri vaRsa ßana uLasaßiLirmi acaba aciL Lazım da..
  • SADECE ETRAFINDAKİ SİYAH ÇERÇEVEYİ TİNERLE SİLİN YETER BENCE..ÇOK GÜZEL DURUYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umt-brs -- 14 Aralık 2007; 1:18:16 >

• quote:

ßana ßi app Lazım ama istanbuLda deqiLim LüLeburgazdayım yani doLayısıyLA cift mühür vurun faLan qißisinden seyLeri dert etmiorum zaten burda pek dert oLmuor pLakayı ßasıp KarqoyLa qöndereßiLeceK ßiri vaRsa ßana uLasaßiLirmi acaba aciL Lazım da..

Tik-Tak Nikelaj

Kontak kişi: Burak ZALOĞLU
    Büyük sanayi Dökümhane Cad. No:11 İskitler Ankara

0312- 342 14 64

Ciftini 50 ytl ye yapıyorlar istersen görüş :) Kargolarlar.

• Hatay'da Motorlu Araçların Yarısından Fazlasının Plakası APP ve Hepside Mühürlü. Hatta Georgia Fontunda Yazılmış Plakalarada Rastladım
  • quote:

quote:

Bu plakalar nasil peki?

bu da app plaka ama bayagi bi özel

• süper ya yerlere yattım gülmekten bu arada fransız plaka ne kadardır o olmasa bile app plaka ne kadardır
    quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Buyrun Çift Mühürlü APP Plaka ;

• tek mühürlüsüne 100 ytl istediler
  • Peki bu çerçevesi yani etrafı kesilen plakalara ne deniliyor ve onlar trafikten öyle cıkmıyor sanırım?
    + olarak herhangi bir cezai yaptırım oluyormu bu plakalarda?
    Örnek yukarıda Yarbay ın verdiği plakalar gibi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.