Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en güzel plaka bende var 35 F 1111 45 C 5848
  • Arkadaşlar App Plakayı Şiddetle Herkeze Tavsiye Ederim Araçta Acaip Bi göz Dolgunluğu Sağlıyo... App Bastırmak İsteyen Varsa Yardımcı olabilirim Daha Önceden Başka Bi forumda 1 kaç arkadaşa basmıştık memnun kaldılar...fiyatda çok uçuk değil ilgilenen varsa ahmetsaid_43_1@hotmail.com'dan bana ulaşabilirler.

Bunlarda Bi kaç Çeşit Plaka...Fikir Olması Açısından.

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

Araç Kendi Aracımdır...Trafikte Falanda Bi Problem Oluşturmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidnur54 -- 9 Ekim 2008; 2:13:14 >

• Arkadaşım bu antalya ve istanbul baskı plakaları nerde bastıeabiliriz mühür olmasada olur app nin bi ince font u resilerde var 35 cml plaKA gibi isityorum yardımcı olursanız sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Aslında o app degil.Fontlar cok ince :)

Onlar Antalya ve İstanbul baskı diye geciyor.Harfler daha büyük normal plakalar göre.

Mesela antalya plakalı arabalara bakın app gibi duruyor.
  • bahsedilen ve antalya plaka olarak isimlendirilen plaka aşağıda resmini koyduğum plaka bi incele kafana yatarsa irtibata geçersin benimle...

[simage][img=http://img374.imageshack.us/img374/4530/kenarszdzvc6.th.jpg][/simage]
  • dostum aradığım plaka tam olarak bunlar saolasın teşekkürler pm gönderdim..
  • ya arkadaşlar affınıza sığınarak konu dışında bir şey soracaktm. ya benim ön plakayı dayımların evin önünde çocuklar kırmışlar. plakayı aldım bende. ancak şuan önde plaka yok. böle bir süre gezsem bi sorun olurmu? servise gidicem yakınlarda fakat bir iki hafta geçicek. bi sorun olurmu polisle fln? teşekkürler şimdiden...
  • bişi olmazda sen yinede içinde bi şüpheyle gezmektense plakayı ön cama doğru gözükecek biçimde koy anlaşılır zaten durum...safa arkadaşım msjını aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidnur54

Arkadaşlar App Plakayı Şiddetle Herkeze Tavsiye Ederim Araçta Acaip Bi göz Dolgunluğu Sağlıyo... App Bastırmak İsteyen Varsa Yardımcı olabilirim Daha Önceden Başka Bi forumda 1 kaç arkadaşa basmıştık memnun kaldılar...fiyatda çok uçuk değil ilgilenen varsa ahmetsaid_43_1@hotmail.com'dan bana ulaşabilirler.

Bunlarda Bi kaç Çeşit Plaka...Fikir Olması Açısından.

Araç Kendi Aracımdır...Trafikte Falanda Bi Problem Oluşturmuyor.

PM attım arkadasım bi iLqiLenirsen sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: lordoftheroads

Bende Ankara yapımı app plaka yaptırmak istiyorum yukardaki arkadaşın verdiği sitede var 06 GS 006 bununla aynı şekilde yazılı acaba bunlara mühür basıyolarmı polisle bi sorunumuz olurmu Ankaralı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bu konuda.

Arkadaşlar ben Ankaradan yapıyorum APP plaka 45 TL çifti 30 TL teki APP , fransız, kesikli çerçeveli çerçevesiz hepsinden yapıp aynı gün kargoya veririm. Forumu çok takip edemiyorum. 05066816386 dan arayarak yada net-satis@hotmail.com adresine mail atarak ulaşabilirsiniz. Plakalar mühürsüz ne yazık ki fakat ben kullanıyorum henüz bi sorun yaşamadım. Orjinalleride bagajda bekletiyorum bi sorun çıkarsa diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtaka -- 9 Ocak 2009; 18:15:36 >

• Plakası: 34AS1903
    Markası: ISUZU
    Modeli: 2000
    Sahip Belge Tarihi: 29.03.2000
    Tescil Birimi: BEŞİKTAŞ
    Renk 1: MAVİ
    Renk 2: BEYAZ
    Cinsi: KAMYON
    Çalıntı Mı: HAYIR
    Hak Mahrumiyeti: YOK

Arkadaşlar bu amcayı nerden nasıl buluruz plakasını almak istiyorum
  • Bende antalya baskıya geciyorum bu aksam gelecek plakalar :) Bakalım nasıl olacak :D
  • Aldım plakaları fena da olmamış :) HArfler yine birleşik ve artık cift mühürlü :)
  • 34 plakalarda çok az bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

Polisle köşe kapmaca oynadığınıza, her çevirmeye girdiğinizde Most Wanted listesindeki suçlu gibi stres yaşamanıza yazık... Bir plaka eninde sonunda. Herkes ona bakıyor sanıyorsunuz...

• arkadaşlar çift mühürlü app plaka yaptırmak istiyorum.mühürler sahte değilde yasal yoldan mühürlü olması tercihimdir .Eğer sizin bir bilginiz mühürlü app plaka yapan birini tanıyorsanız tel,adres veya e-mail adresini yazarsanız sevinirim teşşekkürler
  • Yarın yeni plakanın fotosunu koyarım buraya. Eger begenen olursa cift muhurlu 1sekilde yaptırabilirim. Tabi eski plakaları alanyaya yollamak zorundasınız :D
  • istanbul içi olursa daha iyi olur teşşekürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Yarın yeni plakanın fotosunu koyarım buraya. Eger begenen olursa cift muhurlu 1sekilde yaptırabilirim. Tabi eski plakaları alanyaya yollamak zorundasınız :D

kaç paraya yapılıyor ayrıca eski plakaları göndermek şartmı?
  • birde tampon boyanarak yapılan plakalar var,küçücük.herhalde en sakıncalı olanı odur.bazı araçlarda görüyorum.çok güzel çok farklı duruyo gerçektende.
  • arkadaşlar çift mühürlü app plaka yaptırmak istiyorum.mühürler sahte değilde yasal yoldan mühürlü olması tercihimdir .Eğer sizin bir bilginiz mühürlü app plaka yapan birini tanıyorsanız tel,adres veya e-mail adresini yazarsanız sevinirim teşşekkürler
    güncel
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.