Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nazim__

bu uzerinde tr hologramı olan plakalardan.. giydirme ediginiz ey tam anlamadım ama öyle değil yeni plaka basılacak ve subede muhurleri vurulacak yani olanın en iyisi :)
    quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

var hocam 120 liraya oluyor o dediğiniz şey :) bana ulaşırsanız yardımcı olurum
    quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

çift mühürlü, mühürleri sahte değilde yasal olan

polis durdurduğunda haklının ben olacağım app plaka yaptırmak istiyorum.

warmı yolu yordamı_???

ekledim adresini.

plaka nasıl olacak 3m mi olacak_?

yapılacak işçilik ile ilgili açıklama yapabilirmisin_?

mühür işi nasıl olacak yada orjinal plaka üzerine giydirme falanmı olacak_?

hocam yaptıgınız plakalardan 1-2 ornek koyarsanız iyi olur ayrıca yeriniz nerededir?

• quote:

Orjinalden alıntı: chiki

quote:

bu uzerinde tr hologramı olan plakalardan.. giydirme ediginiz ey tam anlamadım ama öyle değil yeni plaka basılacak ve subede muhurleri vurulacak yani olanın en iyisi :)
    quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

var hocam 120 liraya oluyor o dediğiniz şey :) bana ulaşırsanız yardımcı olurum
    quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

çift mühürlü, mühürleri sahte değilde yasal olan

polis durdurduğunda haklının ben olacağım app plaka yaptırmak istiyorum.

warmı yolu yordamı_???

ekledim adresini.

plaka nasıl olacak 3m mi olacak_?

yapılacak işçilik ile ilgili açıklama yapabilirmisin_?

mühür işi nasıl olacak yada orjinal plaka üzerine giydirme falanmı olacak_?

hocam yaptıgınız plakalardan 1-2 ornek koyarsanız iyi olur ayrıca yeriniz nerededir?

bnm iş yerim bostancı da hocam.. resim ekleyemiorum ama sahibinden com tarzındaki sitelerde satılan plakaların butun fontları yapılabiliyor.. yaptırmayı düşünüyorsanız msn ekleyebilirsiniz detyalı bilgi verebilirim ordan

• sahibinden comdaki plaka fontlarının hepsini yapabiliyoruz malesef elimde resim yok..
    ilgilenenlere msnden daha detaylı yardımcı olablirim
  • ben 2 senedir app ile geziorum.hiç bişey olmadı...2 sefer başka sebeblerden ceza yedim polisler nye bunlar sahte demedi...izmirden vana kadar kadar gttim bi çok kontrol noktasından geçtim yne bişey olmadı...1 sefer yunuslar ışıkta yanıma geldi bunlar sahte orjinalleri nerde dye sordu bende bagajda dedim sonra basıp gttiler.bence boşuna mühürlü yaptırmayın.
  • forumlarda mühürsüz plakası olan aracların cogunun polis sorunuyla karsılastıgını acık bi şekilde görebilirsiniz. biraz da şansımıza kalmış bişey tabiki.. henuz sorun yasamamış olanda bi cok kişi vardır
  • istanbul avcıalrda oturuyorum buraya en yakın nerde app yaptırabılırım yapanlar pm atabılır
  • p.m attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: devecibakar

arkadaşlar bu app anlamı ne ya.

avrupa pres plaka
  • bi plaka yapıcaz olacak şeylere bak ya kınıyorum seni iem..ticari araca yapınca daha bi korku oluyor tabi bağlıyorlar direk..:d xenon far yüzünden minibüs bağladılar enteresan
  • şimdiye kadar plakalardaki mühürleri kontrol eden polis gördünüzmü.
  • valla bizde 1,5 sene önceki arabamızda 2 yıl mühürsüz bindik hiçbir sorun çıkmadı. ama bu seferki aracımııza çift damgalı yaptırdım 120 tl ye. ne olur ne olmaz bigün cezayı yeriz diye. birde şöyle birşey duydum araç yolda park halindeyken görürlerse çekebiliyorlarmış mühürsüz ise ne derece doğrudur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passat41 -- 30 Ağustos 2009; 1:37:04 >
  • arkadaşlar bu üyelik arkadaşımın benim değil bu app plakalar hakkında benimde katkım olsun benim leoon marka aracım var bulunduğum ilçede kare plaka bastırdım aman allahım kimse arabasına takmaz çareyi app plaka bastırmakta buldum adamını bulursan mühürlüyorlar bulamazsanda biraz bağış yaptın mı mühürlerle büyük ihtimalle mühürlülerini gördüm dahada omadı mühürlemezlerse mühürlemesinler arabanın orjinal mühürlü plakalarını bagajda gezdirriz olur biter bunlarda insan halden anlarlar değilm
    s.ahmet(baysa)
  • antalyada değil app, değil kenarındaki siyahlıklar kesik, kenarındaki siyahlıklar silik orjinal çift mühürlü plakalalı araçları bile bağlıyorlar şuan. af ve musamma kesinlikle yok. tamamen trafikden alınma orjinal plaka olucak. el değmemiş değişimli. öle ki geçen cumartesi gözümün önünde sağanak yağmur altında göz gözü görmezken park halinde bir golfü sadece app plaka var diye ve araç sahibi koşup yetişmesine rağmen yükleyip götürdüler. adam orjinal,i var hemen takayım dedi bagajda dedi. polis sırıtarak ben yokken nie takmıosun onu dedi ve aracı aldı gitti. bi tanıdığımın arabayı da gece normal cevirmede plakasının kenarları kesik diye bağladılar. bilginiz olsun. bende app vardı. bugün yeniden plaka yazdırdım.
  • arkadaşlar "bf vota bold" yazı fontu arıyorum. gören, duyan, bilen varsa sevabına bi yardım. int te var ama ücretli.
    http://new.myfonts.com/fonts/brassfonts/vota/gallery.html
  • niye app plakalara izin vermiyorlar anlamış değilim.tamamen saçmalık.desinlerki mührü yok herkes mührünü bastırır.ben elazığdayım ve siparişi verdim plaka yüzünden önümü kesecek delikanlı varsa emniyet yollasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtbyntmr

niye app plakalara izin vermiyorlar anlamış değilim.tamamen saçmalık.desinlerki mührü yok herkes mührünü bastırır.ben elazığdayım ve siparişi verdim plaka yüzünden önümü kesecek delikanlı varsa emniyet yollasın.

Helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 23 Ağustos 2010; 11:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan ÜTEBAY

şimdiye kadar plakalardaki mühürleri kontrol eden polis gördünüzmü.

Kontrol ediyorlar mühürleri..
  • bunları okudum ve hiçbirşey anlamdım yokmu bu font yaw bi atın bana
  • başı 34 sonuda 34 olunca cok daha quzel oluyor.bebekte bi tne mercedeste gormustum 34 SNC 34 plaka cok şeqil duruyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelronaldo

başı 34 sonuda 34 olunca cok daha quzel oluyor.bebekte bi tne mercedeste gormustum 34 SNC 34 plaka cok şeqil duruyodu

sen önce yazı yazmayı öğren.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.