Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burda yazan birbirinin zıttı onlarca şey okudum kafam daha da karıştı
    sonuç olarak kadıköye veya üsküdar trafiine kaytlı olacak bir 0 araç için APP plaka yaptırabilio myuz?? aldıım bayiye sölesem bunu ayarlayabilirler mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: gardner67

arkadaşlar çift mühürlü app plaka yaptırmak istiyorum.mühürler sahte değilde yasal yoldan mühürlü olması tercihimdir .Eğer sizin bir bilginiz mühürlü app plaka yapan birini tanıyorsanız tel,adres veya e-mail adresini yazarsanız sevinirim teşşekkürler
    güncel

• mühürlü app plaka yaptırabilen varsa bana da bildirirse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: dincher

onu bunu boşverin de en kralı türkiş

melis araban çok güzelmiş

Belki melisa dır ? yada adam kız arkadaşının adını yazmıştır ? belki bu bi çelişkidir. Neyse konuya dönelim :

Araştırdım Araştırdım ve işte size normalden çakma APP plaka yapma taktikleri :

1- Normal Araçtaki Plakalar Alınır .

2- Asetatlı Beyaz Tahta Kalemi Alınır. ( Siyah )

3- Selülozik Tiner Alınır. [ DİKKAT! Sentetik değil. Sentetik ile yaparsanız alttaki boyada çıkar ! ]

4- Önce Selülozik Tiner ile Etrafındaki ( Çerçeve Kısmı ) Siyah şerit silinir.

5- Asetatlı Kalemle Harflerin ve Rakamların üzerinden geçildikten sonra bir posta daha kenarlardan geçilir ve kalın hale getirilir. 10 Dakıka Kuruması için beklenir.

6- 3M Marka Yumuşak Çift Taraflı bant ile tutturulur. Ayrıca Sıcak Şeffaf Silikon ile destek verilir ve plaka yapıştırılır.

Ve Çakma APP Plakamız Hazır ve Nazır. Ama ben yinede uğraşmak istemiyorum açıkçası .

Sevgiler

evet aynen arkadaşın dediği gibi.bende aynısını yaptım tinerler yandaki siyah çerçeveyi sildim.ve daha sonra plaka yazı ve rakamları kalınlaştırdım,güzel bi görüntü oldu...:)

• bence plakaların her türlüsü güzel.
    ama en güzeli insanın kendi plakası:)
    bi de özel plakalar var isimli falan.
    işte onlara uyuz oluyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasi70

bence plakaların her türlüsü güzel.
    ama en güzeli insanın kendi plakası:)
    bi de özel plakalar var isimli falan.
    işte onlara uyuz oluyorum:)

gel bunu bide bu bilmem naaaptımın emniyetine sor
  • app plakada sok fiyat sadece 40tl enka_oto_plaka@hotmail.com ekleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz
  • APP PLAKA FRANSIZ KALIN PUNTO CERCEVELİ CERCEVESİZ KARE HEPSİ enka_oto_plaka da UYGUN FİYAT HIZLI KARGO SADECE 40 TL
  • APP PLAKA FRANSIZ KALIN PUNTO KESİKLİ KARE HER CEŞİT PLAKALARINIZ TEMİZ İŞCİLİK KALİTELİ MALZEMEDEN YAPMAKTAYIZ ÇİFTİ SADECE 40 TL SORULARINIZ İÇİN enka_oto_plaka@hotmail.com ADRESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ 0543 257 40 63 (0312)348 08 42 TELEGON NUMARALARIMIZ KALİTEYİ PAHALI FİYATA ALMAYIN 1 GÜNDE TESLİM KALİTE VE GÜVEN ENKA_OTO_PLAKA
  • merhabalar arkadaşlar APP PLAKA yaptırmak isteyeniniz varsa aşağıda verdiğim arkadaştan bir bilgi fiyat ve güvence alın öyle karar verin derim.benim bahsettiğim satıcıyla en ufak bi bağlantım yok kendim bir sitede ilanını görüp sipariş edip ürünü aldım ve çok mnn kaldım üründe en ufak bi hata ve sorun yok 1 günde kargo veriliyo ve sürekli ilgileniyor 3 ila 5 kuruştan kaçıp paranızı öldürmeyin almasanız bile en azından bi irtibata geçip öyle kaar verin.teşekkürler

SATICI ARKADAŞIN MSN ADRESİ: app_plaka@hotmail.com

NOT:bu arkadaş direkt olarak üretici ve satıcı arkadaştır aracılık yaparak satış yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagunacı4646 -- 1 Nisan 2009; 14:59:50 >
  • adresı degıstırırsenız noter satısında o zaman degıstırılıyor
  • arkadaşlar bu app anlamı ne ya.
  • merhabalar arkadaslar,
    sifir clio hb aldim. aldigim galeri bulundugum yere uzak ve islerimin yogunlugundan dolayi detayli bilgi paylasiminda da bulunamiyorum kendileriyle.
    benim sorum araca kendim plaka almak istedigimde nereye, nasil basvurmam gerekiyor?
    plaka almak icin illa aracilara gitmek gerekiyor mu yoksa direk trafikten de halledebiliyor muyuz? normal bi plaka alimi icin de ucret isteniyor mu?

paylasimlariniz icin tesekkurler
  • [Deleted by Admins]
  • App plaka bastırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilrim.

Modeller ve Detaylı Bilgi İçin;

appplaka@hotmail.com 0555 495 53 54
  • ARKADAŞLAR MRB,

APP PLAKA YAPTIRMAK İSTEYENLERE YARDIMCI OLABİLİRİM YALNIZ BİZ SADECE ÇİFT MUHURLU YASAL OLANINI YAPTIRIYORUZ TRAFİKTE HİÇ SORUN YAŞATMICAK ŞEKİLDE HONDAYLA İLGİLİ ARAC FORUMLARINDAKİ PLAKA YAPTIRAB Bİ COK KİŞİNİN YORUMLARINI OKUYABİLRSİNİZ

MSN ADRESİM nzmmutlu@hotmail.com

(görüntü ya da süs amaçlı mühürsüz plaka yaptırmak isteyenler sahibinden.com dan cok ucuza yaptırabilirler)
  • çift mühürlü, mühürleri sahte değilde yasal olan

polis durdurduğunda haklının ben olacağım app plaka yaptırmak istiyorum.

warmı yolu yordamı_???
  • var hocam 120 liraya oluyor o dediğiniz şey :) bana ulaşırsanız yardımcı olurum
    quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

çift mühürlü, mühürleri sahte değilde yasal olan

warmı yolu yordamı_???

• quote:

Orjinalden alıntı: nazim__

var hocam 120 liraya oluyor o dediğiniz şey :) bana ulaşırsanız yardımcı olurum
    quote:

warmı yolu yordamı_???

ekledim adresini.

plaka nasıl olacak 3m mi olacak_?

yapılacak işçilik ile ilgili açıklama yapabilirmisin_?

mühür işi nasıl olacak yada orjinal plaka üzerine giydirme falanmı olacak_?
  • bu uzerinde tr hologramı olan plakalardan.. giydirme ediginiz ey tam anlamadım ama öyle değil yeni plaka basılacak ve subede muhurleri vurulacak yani olanın en iyisi :)
    quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

Orjinalden alıntı: nazim__

var hocam 120 liraya oluyor o dediğiniz şey :) bana ulaşırsanız yardımcı olurum
    quote:

warmı yolu yordamı_???

ekledim adresini.

plaka nasıl olacak 3m mi olacak_?

yapılacak işçilik ile ilgili açıklama yapabilirmisin_?

mühür işi nasıl olacak yada orjinal plaka üzerine giydirme falanmı olacak_?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.