Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar orjınal plakanın kenarlarını kesip atsak,brde yazıları kalınlastırsak herhangı bır cezai işleme maruz kalırmıyız!!!
    brde bu çift mühür olayının ne oldugunu açıklayacak br arkadas varmı!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

Orjinalden alıntı: UwiLLbeCursEd

quote:

Orjinalden alıntı: Estradiol

Bu plakalar nasil peki?

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

1. resimdeKi tahminimce istanbuL pLaka hafif kaLınLastırıLmıs ayrıca saNırıM ßaya ßi para veriLmistir o pLakaya qeRci arabaya qöRe ne oLsa kOymaz yA NeysE

2.resimdeKine qeLince.ßana koLpa pLakaLardan qißi qeLdi haNi $u minißüscüLerin arka camLara Koyduqu pLakaLardan cünKü caLifornia pLakada ßu kadar az karakter oLmaması Lazım ve ßu pLakaLar aKsesuarcıLarın tamamında MevcuttuR
    Not : ßiLqiLer Kesin deqiLdir

bu da app plaka ama bayagi bi özel

HAKAN BİLAL KUTLUAP in arabası bu daha oncede bi BMW M6 da takılıydı

• www.app-plaka.com

numarası da yazıyor;fiyatı da;
    60 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 17 Şubat 2008; 11:16:30 >
  • Arkadaşlar ikinci el bir araç aldım.plakası 55 idi ve 333 le biten ekstra ücretle alınan akılda kalan bir plakası vardı.Ama boyaları akmıştı.Takipçi arkadaşım ruhsat ve plaka işlerini yaptırdı.Yeni Balıkesir plakamı emniyetten teslim alınca hemen sildi, bembeyaz oldu.sanayide aksesuar ve reklam işi yapan birine gittik, 5 dk. da kalın yazılı yapıştırmalarla işi çözdük
  • merhaba arkadaşlar

bu kadar uğraş vereceğinize bence adınıza özel plaka alın insanlar size daha iyi bakar.
    araca bakılınca ilk akla gelen plaka değilki. kolay gelsin

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Selamlar Sevgiler.

Forumda araştırma yaptım. Bir çok açılmış app plaka fransız plaka reklamcı plaka gibi alternatif birçok plaka konusuna rastladım. Hem konuya açıklık getirme amaçlı hemde açılan topiclerin azalmasına yonelık böyle bir ana topic uyarlamısında karar kıldım. Öncelikle şunu söyleyeyim bende app plaka istiyordum bugun trafikteki tanıdıgımızı aradık app plaka istedik. Abi yasak onlar dedi. Yaptırma boşuna papaz olma falan dedi bende polislerle uğraşmamak için yaptırmadım. APP Plakalar bir ara yasalmış ama belli bir zamandan sonra yasaklanmışlar ağbimin dediğine göre ... Bende hem biraz tırstım hemde polislerle uğraşmamak strese girmemek adına app plakadan vazgeçtim.

Diğer Arkadaşlarada uyarım APP Plaka Yasal Bir Uygulama Değildir. Ve Şimdi Topiğimizde konuşmaya geçebiliriz. Forumda ünlü appçılardan denzel dostuma mikrofon uzataraktan duruşmayı başlatıyorum. Ayrıca fiyatlarının 80~ ila 100 ytl olduğunu da öğrendim. Hala reklamcılarda orda burda basılmaktalar ama dediğim üzere yasal değiller bana ne tavsiye edersiniz. Arabanın önünde zaten plakalık yok direk plaka vidalı. Arkada siyah plakalık var borusanın onuda dün yanlışlıkla bagajı sert kapadığımdan kırdım. Onuda çıkarıp plakayı direk yapıştırsam kıro APP çakması dururmu acaba..

Bir App Plaka Örneği:
    (Tanımadığım bir araç Googledan buldum.)

Saygılarımla

35 CML 75 Golf'te takılıydı. 2 sene önce vefat etmişti Cemil kardeşim, mekanı cennet olsun.

• Bu arada verdiğiniz resimlerdeki hiçbir plaka (Ferrari hariç) APP plaka değil. APP plakayı 150 YTL karşılığında, eski plakalarınızın yerine basıyorlar.
  • Ferrari de app değil. App plakada font daha kalın olur.Kılcık gibi değil.Yani İstanbulda app diye bastıkları normal fontun biraz daha irisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Ferrari de app değil. App plakada font daha kalın olur.Kılcık gibi değil.Yani İstanbulda app diye bastıkları normal fontun biraz daha irisi.

app örneği varmı mesela denzel arkadaş
  • @desiya
    @denzel'in bahsettiği app benim arabadaki plakalrdan.
    ben de ankara'da bastırmıştım;ankara baskılar istanbul baskılardan biraz daha kalın duruyor.
  • Benim plakalarda oyleydi. YAni kılcık gibi değil.

• Merhaba arkadaşlar Konya da var mı acaba app plaka yapan bir yer vede fiyatı ne tabiki :) en acilinden yardımcı olursanız sevinirim ? Herkese kazasız sürüşler dileğiyle..
  • Bende Ankara yapımı app plaka yaptırmak istiyorum yukardaki arkadaşın verdiği sitede var 06 GS 006 bununla aynı şekilde yazılı acaba bunlara mühür basıyolarmı polisle bi sorunumuz olurmu Ankaralı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bu konuda.
  • @lordoftheroadsaynı öyle baskı oluyor
    ama mühür yok
    emniyette ve cemiyette tanıdık varsa ya da takipçiyi ayarlarsan belki mühür bastırabilirsin.
  • üstadlar ben Konya da sormuştum var mı diye çıkmadı ki yokmuşta zaten araştırdım Ank. İst. dediler, orjinal plakada biraz hoş bir kalınlaştırma yaptırdım sanayide plaka yazan bir yere ve kenar siyah çerçeveyi sildirdim bunda sorun olurmuki acaba sanmıyorum ama ceza yemekte istemiyorum bundan birazcık olmasada hoş gözükecek kadar kalınlık işte orj. çift mühürlü ne dersiniz yazarlar mı? :S
  • arkadaşlar ben sadece arabamın rengi ile uyum sağlaması açısından orjinal plakayı boyamayı düşünüyordum beyaza

ne dersiniz.. ?
  • antalyada suan app çıkıyor orjinal trafiğe çıkacak yeni araçlara app veriolar yasak değil anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

antalyada suan app çıkıyor orjinal trafiğe çıkacak yeni araçlara app veriolar yasak değil anlaşılan

Hayır.Antalya'da artık köşeli;ince font baskıya geçti;APP gibi baskı devri bitti.Şu anda en son 07 BGM XX gördüm;onun baskısı dediğim gibi ince;köşeli font baskıydı.

Artık çoğu Trafik Şube Müdürlüğü bu dediğim baskıya geçmeye başladı yavaş yavaş.

Ve APP'ler hâlen İçişleri Bakanlı'ğının 2 hafta önce yayınladığı bildiriye göre "kenarındaki 0.3 mm kalınlıktaki şeritler olmadığı için;gerekli olan 2 mühre sahip olmadığı sürece yasak".Ve polise ceza yazılması için kesin emir var bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 1 Temmuz 2008; 23:53:50 >

• plakanın sadece kenarındaki siyah çerçeveyi silsek bişey olur mu ??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.