Bazı arkadaşlar sanırım plaka üstünde boya silme-boyama yaparsa bunun "resmi belgede sahtecilik" suçunun içine girmeyeceğini sanıyor. "Aman bir plaka ne olacak ki" diye düşünmeyin, gerçekten ciddi bir suçtur ve hapis cezasına kadar yolu vardır. Eğer yaptırabiliyorsanız bir yerde mühürlü APP vb. plaka yaptırın. Ben de yeni alacağım arabama Alman plaka düşünüyorum resmi ve mühürlü yaptırabilirsem, yaptıracağım.
app plaka 2007 lerdede mi vardi vay be hiç o zamanlar görmemiştim
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
quote:
Orijinalden alıntı: lionelronaldo
başı 34 sonuda 34 olunca cok daha quzel oluyor.bebekte bi tne mercedeste gormustum 34 SNC 34 plaka cok şeqil duruyodu
sen önce yazı yazmayı öğren.
kesinlikle yazı yazma konusunda özürlü bir katılımcı
arkadaşlar ford fucus 2009 a app yaıştırdım silikon artı çift taraflı abnt ile.ön harşka oldu fkat arka tarafta plaka altında 2 tane bombe vardı o yüzden plakanın sağ köşesi kalkıyo ne yaptıysam yapışmadı.vidaalamakta istemiyorum.nasıl bi çözümü olur bunun?
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan ÜTEBAY
şimdiye kadar plakalardaki mühürleri kontrol eden polis gördünüzmü.
bundan öncesine kadar pek dikkat çekmiyordu app plakalar ama kesik harf ilginç yazı stili gibi şeylerden dolayı dikkat çekti bunun dolayısıyla polisler ceza yazıyor ve plakaları hemen orda kırdırıyor
siyah silikon ile yapıştırdığım plakanın bi köşesi hafif havada kaldı altına yapışsın diye silikon ilave sıktım fazla gelmiş hafifi taşma yapmış.silikonu plaka altından nası temizleyebilirim kaportaya zarar vermeden acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: kicker070707
antalyada değil app, değil kenarındaki siyahlıklar kesik, kenarındaki siyahlıklar silik orjinal çift mühürlü plakalalı araçları bile bağlıyorlar şuan. af ve musamma kesinlikle yok. tamamen trafikden alınma orjinal plaka olucak. el değmemiş değişimli. öle ki geçen cumartesi gözümün önünde sağanak yağmur altında göz gözü görmezken park halinde bir golfü sadece app plaka var diye ve araç sahibi koşup yetişmesine rağmen yükleyip götürdüler. adam orjinal,i var hemen takayım dedi bagajda dedi. polis sırıtarak ben yokken nie takmıosun onu dedi ve aracı aldı gitti. bi tanıdığımın arabayı da gece normal cevirmede plakasının kenarları kesik diye bağladılar. bilginiz olsun. bende app vardı. bugün yeniden plaka yazdırdım.
antalya son zamanlarda neden böyle oldu , emniyet müdürü falanmı değişti acaba ? bende 4 seneden beri aracımda film vardı 2 numara ilk defa antalyada ceza yedim , hiç taviz vermedi !!!
Valla sokakta plaksı kırlımız ezilmiş boyası kalkmış okunmayacak derecede külüstür arabalara bir halt yapmıyorlar ya bunlar kesin araban var biraz da güzel gözüksün diye plaka yaptıran bizlere takıklar başka bir şey değil. Polisin içinde de en berbatı var her gün aynı yerde pusuya çökeni ve olup olmadık herşeye ceza yazanı da var
izmirdeyim.1 senedir app var.birçok kez çevirmeye girdim bi kere mühür soranı görmedim.plakaya dikkatlı bakan oldu ama nerde bunun mühürleri diyen çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Speedy9355
Valla sokakta plaksı kırlımız ezilmiş boyası kalkmış okunmayacak derecede külüstür arabalara bir halt yapmıyorlar ya bunlar kesin araban var biraz da güzel gözüksün diye plaka yaptıran bizlere takıklar başka bir şey değil. Polisin içinde de en berbatı var her gün aynı yerde pusuya çökeni ve olup olmadık herşeye ceza yazanı da var
Kesinlikle katılıyorum. Bunu söylemek istemem ama,sanki bazı polisler "ulan herifin arabası bak, şuna bi çelme takıyım da görsün arabayla hava atmayı" der gibi düşünüyorlar. Gerçekten plakası okunmayacak derecede kötü eski araçlar trafikte fink atarken, aşırı okunaklı app plakalara neden kusur bulurlar hiç anlamış değilim.
Bursa'da nasil bu durumlar? Yani demek istedigim Antalya'da taviz vermeden direk yaziyorlarmis ya, Bursa'da da takiyolar mi polisler App Plakaya? Cift muhur yaptirabilmek icin ne islemler gerek, maliyeti ne kadar arkadaslar? Yardimci olursaniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme