Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benden 2006 kasım ayında 34 DNC xx için 800ytl istediler.ben de daha sonra iki harf aldım ona da 200ytl istediler. 34 DB xxxx
  • Bişey merak ediyorum bu app olayı kare olan plakalara denmiyomuydu yada onlara ne deiyo örenek aşağıdaki plaka

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.
  • Kare plakalra nova plaka deniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

@ Dincher eskiden yasalmış mühürlü olduğu için ama artık app lara mühür yok dolayısı ile yasal olmaktan çıkıyor.
    @ Eswod Asetatlı ( Cd Kalemi ) kalemlerle harfleri daha kalın yapabilmek mümkün aslında forumlarda denzel dostum yanılmıyorsam kalemle oynanmış bir plaka koymuştu.

Bana önerisi olan varmı ?

Benim APP de çift mühür var
  • nova yaptırabiliyomuyuz yani yasal olarak
  • hep isteiğim bi plakaydı bakasım geldi şimdi

34 VIP 34

Marka___________________ MONDİAL(Motosiklet)
    Model___________________ 2006
    Sahip Belge Tarihi ________ 20/09/2006
  • Nova Diye geçer kareler . Genelde SUV , Motor ve jeeplerin arkalarına verirler. Nova italyanca yeni demek ayrıca.

sinan ağbi bende 34 ysf 88 istiyordum opelde çıktı .. aslında senin işin kolay motoru satın alır plakayı devredersın ama ya ben aslında bu işlerden anlarsın sen ben nasıl alacam bu plakayı .. hadi 10 puanlık soru ..
  • arkadaşlar istanbuldaki boş plakaları nasıl öğrenebiliriz acaba?
  • Ya aradaşlar app yapınca ne oluyo bu olayın esprisi ne benim arabada baktığım son şey plaka yani ha kalın yazılmış ha farklı font bundan gerçekten zevk alıyormusunuz.
  • sen alacan mı plakayı onu söle... adamı bulması kolay... annesinin kızlık zoy adının birinci ve beşinci harfini bile bulurum ben :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Nova Diye geçer kareler . Genelde SUV , Motor ve jeeplerin arkalarına verirler. Nova italyanca yeni demek ayrıca.

sinan ağbi bende 34 ysf 88 istiyordum opelde çıktı .. aslında senin işin kolay motoru satın alır plakayı devredersın ama ya ben aslında bu işlerden anlarsın sen ben nasıl alacam bu plakayı .. hadi 10 puanlık soru ..
  • allah şaka yapmıyosun dimi .. e nasıl halletcez plakayı msn e gel

• Keşke yasal olsaydı çekinmeden yaptırabilirdik
  • 800 milyon falan ne olmuş bu fiyatlara yahu! Aracının bulamadığını ben Emniyet müdürü sayesinde bulmuştum. Ama aracıya bi miktar para vermek zorunda kalmıştım. Ama 800 flan uçmuş.

O zaman APP yi beklememiştim. Şimdi yaptırmak istiyorum. Beşiktaşta nerede yaptırabiliriz ve bu alman plakayı da aynı zamanda yaptırmak mümkün olur mu? Çift mühür şart mı?
  • Bugun app den yine ceza yiyordum :D

Polise arkadaki düştü , emniyette falan ugraşamadıgım icin gecici olarak atktım dedim.Plakasız gezmektense bu daha iyidir falan dedim ama yemedi Tam cezayı yazmaya başladı , yanımıza 1tane astra geldi app plakalı ve TR kısmı siyah Polisin arkadaşı galiba.

Buna neden yazmıyorsun , benim hic olmazsa öndeki plaka var ve TR kısmı mavi dedim.Adam baktı bana "neyse 1hafta icinde yaptır plakanı yazmıyorum cezayı" dedi kurtuldum

İşin kötü tarafı adam sürekli Kızılaya bakıyor ve ben hergun ordan geciyorum .Yolumuzu değiştirecez artık.İnadınada cıkarmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 3 Haziran 2007; 18:44:08 >

• Çift mühürlü olsada ceza yeniyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Bugun app den yine ceza yiyordum :D

Polise arkadaki düştü , emniyette falan ugraşamadıgım icin gecici olarak atktım dedim.Plakasız gezmektense bu daha iyidir falan dedim ama yemedi Tam cezayı yazmaya başladı , yanımıza 1tane astra geldi app plakalı ve TR kısmı siyah Polisin arkadaşı galiba.

Buna neden yazmıyorsun , benim hic olmazsa öndeki plaka var ve TR kısmı mavi dedim.Adam baktı bana "neyse 1hafta icinde yaptır plakanı yazmıyorum cezayı" dedi kurtuldum

İşin kötü tarafı adam sürekli Kızılaya bakıyor ve ben hergun ordan geciyorum .Yolumuzu değiştirecez artık.İnadınada cıkarmıyorum

• Polisin ne haddine cift mühürlü plakaya ceza yazmak :) Emniyet izin verip mühür basmış , polise bakıp gecmek düşer
  • Hocam sen neden ceza yiyordun o zaman?
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Polisin ne haddine cift mühürlü plakaya ceza yazmak :) Emniyet izin verip mühür basmış , polise bakıp gecmek düşer
  • Bir de Beşiktaşta nerede yaptırabilirim bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Polisle köşe kapmaca oynadığınıza, her çevirmeye girdiğinizde Most Wanted listesindeki suçlu gibi stres yaşamanıza yazık... Bir plaka eninde sonunda. Herkes ona bakıyor sanıyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.