Şimdi Ara

APP Plaka Siparişleri Alınır - Çift Mühürlü APP Plaka Basılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
7.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakus -- 27 Ocak 2012; 21:34:40 >

• Mühürler yasal ise, konunun sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Yine de numaranızı aldım, konu kapatılırsa elimde bulunsun. Plaka tipini kendimiz şeçebilir miyiz? Mesela font şekline ve harf kalınlığına karar verebilir miyiz kendimiz?
  • Bu nedir ? Nasıl oluyor da yasal oluyor ? Kafamıza göre plakamı değiştiriyoruz?
    Biraz anlatırmısın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Bu nedir ? Nasıl oluyor da yasal oluyor ? Kafamıza göre plakamı değiştiriyoruz?
    Biraz anlatırmısın hocam

Üzümü ye bağını sorma hocam
    Plakayı belirtip basıldığına göre dışarıda yaptırılan app plakalar gibi, yasal değil.Burada arkadaşın yasal dediği sanırım mühür bulunması(Önceki aracımdaki mühürsüzdü,polisler hiç bakmadı)
    Ürün kalitesini bilemem ama ben mühür için 100tl fark vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 25 Eylül 2011; 11:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

quote:

Biraz anlatırmısın hocam

Plakayı belirtip basıldığına göre dışarıda yaptırılan app plakalar gibi, yasal değil.Burada arkadaşın yasal dediği sanırım mühür bulunması(Önceki aracımdaki mühürsüzdü,polisler hiç bakmadı)

Ola ki polisin biri sordu "Hani bunda mühür?" diye. O zaman aracınız bağlanır hocam, bi ton uğraşırsınız, benle yağmurdan kaçarken doluya tutulmak daha kötüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

quote:

Biraz anlatırmısın hocam

Ola ki polisin biri sordu "Hani bunda mühür?" diye. O zaman aracınız bağlanır hocam, bi ton uğraşırsınız, benle yağmurdan kaçarken doluya tutulmak daha kötüdür.

Mühürlü plakalarınız sizde kalacağı için bagajda bulunursa Polis çevirmesinde plakaya dikkat edilirse Polis mühürsüz plakaya el koyup mühürlü olanları taktırır onun haricinde arabanın bağlanması gibi bir durum oluşmaz kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: download

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

quote:

Biraz anlatırmısın hocam

Mühürlü plakalarınız sizde kalacağı için bagajda bulunursa Polis çevirmesinde plakaya dikkat edilirse Polis mühürsüz plakaya el koyup mühürlü olanları taktırır onun haricinde arabanın bağlanması gibi bir durum oluşmaz kesinlikle.

quote:

Orijinalden alıntı: kicker070707

antalyada değil app, değil kenarındaki siyahlıklar kesik, kenarındaki siyahlıklar silik orjinal çift mühürlü plakalalı araçları bile bağlıyorlar şuan. af ve musamma kesinlikle yok. tamamen trafikden alınma orjinal plaka olucak. el değmemiş değişimli. öle ki geçen cumartesi gözümün önünde sağanak yağmur altında göz gözü görmezken park halinde bir golfü sadece app plaka var diye ve araç sahibi koşup yetişmesine rağmen yükleyip götürdüler. adam orjinal,i var hemen takayım dedi bagajda dedi. polis sırıtarak ben yokken nie takmıosun onu dedi ve aracı aldı gitti. bi tanıdığımın arabayı da gece normal cevirmede plakasının kenarları kesik diye bağladılar. bilginiz olsun. bende app vardı. bugün yeniden plaka yazdırdım.

Bu arkadaşın başına gelenleri referans alarak söylemiştim hocam. Polislerin işi gerçekten belli olmuyor bazen.

• app plaka nedır kı?

edit:avrupa pres plaka

boş gezenın boş kalfalarının uğraşıları işte,plakadaki font ile oynamaya ne gerek var işiniz mi yok!almanıymıs fransızı imiş app'si imiş ,daha guzel gorunurmus hoşmus ,plaka mı plaka işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 27 Ekim 2011; 17:50:51 >
  • Sipariş vermek istiyorum. Belki lazım olur diye yükledim.

APP Plaka Siparişleri Alınır - Çift Mühürlü APP Plaka Basılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutiøn -- 27 Ekim 2011; 18:41:24 >
  • plakaya mühür basma ve hologramlı plaka kullanma yetkisi Şöförler Odası Cemiyetindedir.
    Israrla bastığınız mührün yasal olduğunu söylemişsiniz ama cemiyet haricinde hangi yetkiye istinaden mühür bastığınızı açıklamamışsınız ?
  • bende yaptırmak istiyorum ama bu yasal işler beni geri adım atmaya zorluyor
    birde bu mühür olayını anlamadım şimdi siz orjinal plakalardaki mühürü taklit ediyorsunuz öylemi ? peki polisin bunu anlama ihtimali nedir ? olaki anladı bu sahteciliğe girmez mi ? anladığı andan itibaren zan altında kalan araç sahipleridir. durduk yere sahtecilikten başımıza iş açmayalım
  • Kimsin kardeşim sen, nasıl yasal plaka bastırıyorsun?? Biraz daha zorlayın bu işleri bakalım kimde patlıyacak. Buldun teşkilattan bir kaç memur kendine önemli adam süsü verip bide burda reklam yapıyorsun anliyorum app plaka güzel duruyor ama türkiye cumhuriyetinin araçlarında kullanılan plakanın fontu bellidir mevzuata aykırı olamaz.
  • plaka bastırmak 50 TL sırf mühürü için 100TL fark vermek mantıksız.Tanıdık memur vs. bi sigara parası atar işimi hallederim
  • numarayı aldım bende arayacağım en yakın zamanda:)
  • Bu app plakalar cıft muhurlu olunca hıc bır sekılde sıkıntı olmuyor mu pekı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbay

Bu app plakalar cıft muhurlu olunca hıc bır sekılde sıkıntı olmuyor mu pekı ?

olmaz mı hhiç arkadaşım devletin memuru plakanın nasıl ve ne şekil olcanı bilmicek kadar aptal değil... o mühürü bastırır aracına takarsın bunlar sahte der la bile diyemezsin haklı olacak çünkü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.