Şimdi Ara

App Store Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şöyle bi problemim var. Facebook Messenger uygulamasına güncelleme geldi. Güncelle dedim ama güncellenme sırasında hata verdi. Bende uygulamayı sildim tekrar yüklerim diye ama sildikten sonra bile app store da güncelleme var diye gözüküyor.

Itunes üzerinden güncelleme yaptım uygulamayı tekrardan kurdum ama ne yaptıysam o app store uygulamasının üstündeki 1 işaretini kaldıramadım. Ne yapmam lazım?

Şimdiden teşekkürler.

• Başka bir uygulamaya Güncelleme gelmesini bekle. Sonra tümünü güncelle yap. Banada olmuştu böyle Yaptım düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana çok basit gelecek ama kapatıp açmayı dene. yada appstore'den çıkış yap sonra tekrar giriş yap. ayrıca bu tür sorunlar geçicidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

sana çok basit gelecek ama kapatıp açmayı dene. yada appstore'den çıkış yap sonra tekrar giriş yap. ayrıca bu tür sorunlar geçicidir.

en az 20 kere kapatıp açtım, hard reset yaptım ama olmadı. appstore dan giriş çıkış olayını denemedim bi deniyim. teşekkürler..

edit: denedim olmadı. hatta rusya store dan hesabım var ona giriş çıkış yaptım ama yinede olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan88 -- 8 Kasım 2015; 13:07:46 >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. umarım yakında bi uygulamaya update gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Başka bir uygulamaya Güncelleme gelmesini bekle. Sonra tümünü güncelle yap. Banada olmuştu böyle Yaptım düzeldi.

Aynen deeigin gibi oldu hocam.

Bi update geldi guncelle dedim sorun kalmadi. Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Başka bir uygulamaya Güncelleme gelmesini bekle. Sonra tümünü güncelle yap. Banada olmuştu böyle Yaptım düzeldi.

Aynen deeigin gibi oldu hocam.

Bi update geldi guncelle dedim sorun kalmadi. Tesekkurler.

Rica ederim. Konu yukarıda Kalsın aynı Hatayı alan varsa Çözümü Görmüş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.