Şimdi Ara

appcompat.txt hatası lütfen yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arklar bende gta sana andreas var oyunu oynuoyrum oynadıktan yarım saat sonra kapanıyo ve şu hatayı veriyor(appcompat.txt) lütfen yardım lütfenn

• dostum daha önce yazılmış ama yine alıntı yapayım.

bilgisayarına sasser virüsü bulaşmış aşağıdaki dosyayı kuracaksın

http://download.microsoft.com/download/e/9/c/e9c6bd56-6e09-4913-9669-8a9678051477/WindowsXP-KB835732-x86-TRK.EXE

Kaspersky Anti-Virus 7.0

SUPERAntiSpyware Free Edition

ilk önce kasypersk kurup pc taratın ister 30 deneme sürümü yani güncelleme kesin yapın ve iyice pc tarattık tan sonra bittikten sonra yani verdim bu ilinci olan SUPERAntiSpyware Free Edition
    bunlanda pc taratıp temiz leyin bu bi tür solucan disk solucanı yani yazılım gibi bişe kurulan program ları engelli yor ve dikkat edin yuklediniz oyunda sonra ssetup yada exe se fark etme diyelim örnek kamara yuklediniz yada erhangi bi setup lu ve sahatin orda micrsoft yeni donanım bulundu diye yazı cıkcak ve bu hızla iler liyor iptal etme şansınız yok arkadaşlar o yuzden kurdunuz bir program ı ii takip edin dedim cıkarsa yapıcanız iki şey var verdim porgram ları sirasıyla yapım Umarum .Foruma faydam olur sadece bu sorun icin uye oldum burdaki herkeze yardım ve aynı sorunla karşılaşıcak arkadaş lara bana göre kesin cözüm ve engelleyn şimdi program acılı yor denedim hata raporu göndermi yor yani sorunsuz calışı yor şimdi kafam rahat

alıntı :http://forum.donanimhaber.com/m_14342721/mpage_1/key_//tm.htm#14342721

• aga sagol denedim ama bu günçelleştirmeimn yüklenmesine gerek yok diyo lütfen yardım edinn arkadaşlar çok illet bi bela
  • dostum sistem geri yüklemeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.