Bildirim
appcompat.txt hatası lütfen yardımm!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum daha önce yazılmış ama yine alıntı yapayım.
bilgisayarına sasser virüsü bulaşmış aşağıdaki dosyayı kuracaksın
http://download.microsoft.com/download/e/9/c/e9c6bd56-6e09-4913-9669-8a9678051477/WindowsXP-KB835732-x86-TRK.EXE
Kaspersky Anti-Virus 7.0
SUPERAntiSpyware Free Edition
ilk önce kasypersk kurup pc taratın ister 30 deneme sürümü yani güncelleme kesin yapın ve iyice pc tarattık tan sonra bittikten sonra yani verdim bu ilinci olan SUPERAntiSpyware Free Edition
bunlanda pc taratıp temiz leyin bu bi tür solucan disk solucanı yani yazılım gibi bişe kurulan program ları engelli yor ve dikkat edin yuklediniz oyunda sonra ssetup yada exe se fark etme diyelim örnek kamara yuklediniz yada erhangi bi setup lu ve sahatin orda micrsoft yeni donanım bulundu diye yazı cıkcak ve bu hızla iler liyor iptal etme şansınız yok arkadaşlar o yuzden kurdunuz bir program ı ii takip edin dedim cıkarsa yapıcanız iki şey var verdim porgram ları sirasıyla yapım Umarum .Foruma faydam olur sadece bu sorun icin uye oldum burdaki herkeze yardım ve aynı sorunla karşılaşıcak arkadaş lara bana göre kesin cözüm ve engelleyn şimdi program acılı yor denedim hata raporu göndermi yor yani sorunsuz calışı yor şimdi kafam rahat
alıntı :http://forum.donanimhaber.com/m_14342721/mpage_1/key_//tm.htm#14342721
-
aga sagol denedim ama bu günçelleştirmeimn yüklenmesine gerek yok diyo lütfen yardım edinn arkadaşlar çok illet bi bela -
dostum sistem geri yüklemeyi dene
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- anakart sarı ışık
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- inetpub nedir
- over current have been detected on your usb device
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- bilgisayar hızlandırma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- telefon şarj olmuyor
- windows ekran görüntüsü alma
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X