Merhaba arkadaşlar iPhone XR kullanıyorum orjinal şarj aleti çok yavaş şarj ediyor.Bu ürünü almayı düşünüyorum kullanıp deneyimi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilir mi ? Sizce almaya değer mi ? Verilen para ile alınacak verime değer mi ?uzun kullanımda zararı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Bunu alana kadar spigen 27w artı kablosunu almak daha mantıklı bence :)
Ben iPhone 6 dan beri (6S, X) iPhoneu hep iPad sarj aletiyle sarj ediyorum. Bu aletle cok daha cabuk doluyor ve herhangi bir sorun yasamadim simdiye dek. Normal sarj aletiyle cok yavas.
18 W olanı al hem gerçek hızlı şarj etmiş olursun
galaxyg
kullanıcısına yanıt
Hocam o hem çok pahalı hemde onu alırsam kabloda almam gerekiyor.
Ben 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum telefonum iPhone 11
whypic06W
kullanıcısına yanıt
Almaya değer değil mi hocam 5w ile arasında cidden fark var ?
Ben 7 plus telefonumda 3.5 senedir kullanıyorum, pile hiç bir zararını görmedim iyi ki almışım çok hızlı şarj ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: xhakan23
Almaya değer değil mi hocam 5w ile arasında cidden fark var ?
Baya var 5wat 3.30 saatte falan yapıyordu. 12wat 2 saatte gibi %100 yapıyor
Bunu alana kadar spigen 27w artı kablosunu almak daha mantıklı bence :)
Ben de 4-5 aydır iPhone XR ile kullanıyorum, aynı zamanda 7 plus ile de kullanılıyor evde bir adet daha mevcut. Gayet sorunsuz, pil sağlığına da herhangi bir kötü etkisi olmadı. 2 saat gibi bi sürede dolduruyor sanırım tamamen.
Apple'ın sitesinde de belirli nesil iPhone'larla uyumlu olduğu yazıyor, güvenle kullanılabilir.
iPhone 7 ve 7 plus için kullanıyorum ben de. Arkadaşların dediği gibi hiçbir sorun yaşamadım. Hızlı dolum da yapıyor.
Arkadaşlar bugün aldım 12w şimdi taktım aşırı hızlı ediyor cihaz alt kısımlarında bi ısınma oldu havalarda baya sıcak normal mı acaba tırstım biraz sıkıntı yaratır diye
xhakan23X
kullanıcısına yanıt
8 plus ı 5w ile şarj ederken ısınıyor. Yazın daha çok ısınıyor. Malum havalar sıcak...
5 gündür kullanıyorum ve ilk olan ısınma bir daha olmadı şuan aşırı memnunum şarj derdi yok 30 dk tak gün boyu yeter kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar
Apple dan adaptör almak zorunda degilsin kardeşim. UGreen gibi markalar da yeterli derecede kaliteli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme