Şimdi Ara

Apple 18W Type C Adaptörün orjinal olduğunu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde iPhone 11 modeline geçiş yaptım. Yeni apple politikası üzerine sadece lightning kablosu geldi ve adaptör almak da farz oldu. Şu an letgo üzerinden bütçeme uygun bir fiyata kutudan çıkma ürün denen adaptör buldum. Bunu seri no'dan sorgulayabilir miyim veya nasıl anlayabilirim orjinal olup olmadığını?

• 18w'ler kutudan çıkmıyordu yani zaten sahte ürün satıyorlar demektir bu. Ayrıca Apple eski 18w'lerini 20w olan bir modelle güncelledi. 200TL ödeyerek AppleStore'dan almanızı yada MFI lisanslı başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim. Anker NanoIII'de çok iyi bir alternatifti indirim zamanı 120TL'ye. Normalde 180TL fiyatı var, 180TL ona ödemek yerine Apple'a 200TL ödemek daha makul geliyor.

• 18 w adaptör 11 pro serisinde kutudan çıkıyordu yanlış bilgilendirme yapmayalım. Çok bi anlamanızın yolu yok. Şehrinizde apple servisi varsa kontrol için verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Spigen 27W adaptör siparişi verdim az önce,ürün hakkında bir bilginiz var mı acaba iyi midir pil sağlığına zarar verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutudan çıkmaysa aldığınız ürün orijinaldir. Boşu boşuna adaptör alarak zarar etmişsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.