Şimdi Ara

Apple'a şok: En çok satan telefon markası değişti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki cihaz 5 yıllık hala çok akıcı ve güzel günümüzde de orta seviye örneğin bir Poco F6 veya X6 Pro veya Samsung A serisi muadili fazlası ile iş görüyor belkide insanlar telefona bir servet ödemek istemiyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sar degeri en düşük, 8gb ram li, en ucuz telefon hangisi diye aratıyorum onu alıyorum. tüm telefonlar aynı işi yapıyor artık zaten. GM 21pro kullanıyorum birkac senedir. hem yerli. bana fazlasıyla yetiyor. neden gidip 100bin lira verip telefon alayım. bence enayilik.

• Apple’ın her sene sunduğu tek yenilik işlemciyi yükseltmek oluyor. Bu da herkese hitap etmiyor. İnsanlar kamerada yükseltme bekliyor, ekranda yükseltme bekliyor, şarj hızında yükseltme bekliyor. Sadece a17 işlemciyi a18 yapip 60hz ekranla sunmaya devam ederse millet tabi ki android alacak. Ekosistem orda da var sonuçta.

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Apple'ı da hayatım boyunca önermedim zaten, önermem de (spesifik, "sadece, amacınız masaüstü yayıncılık, grafikerlik veya animasyon ise bir göz atın"dan öteye geçmez söyleyeceğim şey). Samsung'u öneriyordum ama artık önermiyorum. Zaten elinde kalacak, kalacak ise kalacağı zamana kadar yıpranıp, yok olacak markalara gömün parayı diyorum. Çünkü, mesela hala çalışmakta olan Gear 3'ü atsan atamazsın, satsan satamazsın. Note 8/9/10 atsan atamazsın, satsan satamazsın ve bu saatlerin ve telefonların ömrü vazgeçildiği zamandan çok ama çok daha uzun.

Kaldı ki gidip bir de Google'ın eline bıraktılar her şeyi; Tizen, saatte mükemmel çalışıyordu.

• Samsung sistem stabilitesini yüksek oranda çözmüş durumda cihazları genel olarak stabil çalışıyor arayüzde rahatlamış durumda birde yeni benimsedikleri güncelleme politikası ile müşteri çekti.

• Eee 800 dolara 6.1 inc 3000mah 60hz telefon satarsan olacağı bu

Samsungda orta sınıfta bile 120hz ekran buyuk ekran büyük batarya standart oldu

Apple şuanda lüks değil bildiğin KAZIK kategorisinde

Motorola da harika telefonlar yapıyor bu ara kutuya şarj aleti de koyuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni hissi ben android telefonumdan ipade gecince aliyorum

2 platformda uygulamalarin tasarimlari fark edebiliyor sana hitap etmemesi dandik olduğu anlamina gelmiyor

İosteki letgo mesela rezalet ötesi

Tamamen aliskanlik meselesi

• gun kullanıcısına yanıt
    İşte bu esas nokta 👏🏻👏🏻

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    S serisi cihazlar başka bir dünyadan geliyorlar ama A serisi cihazların kalitesini çok yükseltti Samsung, mesela A55'e esim geldi ve çevresi metal alaşımlı yapıldı o yüzden müşterilerin ilgisini cezbediyor olabilir...

iPhone'un ciddi anlamda arayüzü değişmeli bir de hayran kitlesi çok itici, özellikle Türkiye'deki kötü algıyı bir türlü kıramadılar ve her şey aynı gidiyor Apple aleminde...

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Note 8 dediğiniz cihaz 2017 de çıkmış üzerinden 7 yıl geçmiş zaten ortalama bir cihazın kullanım ömrü 5 yıl, kaldı ki 2017 de çıkan telefona güncelleme veren firma yok. Alım satımı düşünüyorsanız bunları önceden planlayarak modası geçmeden satacaksiniz 5 yıl sonra sattığınız cihazdan hala kazanç beklemek saçma oluyor.

Birde şu var yeni nesil cihaz kullandığınız vakit kesinlikle eski cihazların ne kadar yavaş olduğunu anlıyorsunuz.s23 sonrasi Bir hafta eski cihazım LG G7 kullandım illallah ettim.Bu cihazlar çıktığı yıl itibariyle ihtiyaçları karsiliyordu ancak şuan net karşılamıyor

Saat konusunda haklı olabilirsiniz eko sistem hala oturmadı bu değişiklikler de insanın canını sıkıyor ama pazarlama stratejisi nedeniyle böyle yapılıyor yoksa Gear 3 e watch OS yuklenemezmiydi yüklenirdi ancak yeni saatleri nasıl satacak sorun burada

• Apple pahalı samsung da her bütçeye telefon var

• @mosyo34tr nickli arkadaşım, Disney paylaşım grubu kurup insanların parasını alıyorsunuz sonra gruptan çıkartıp cevap vermiyorsunuz, bir de engelliyorsunuz. Bu yaptığınız ayıptır !

• mesut3000 M kullanıcısına yanıt
    Aylık 134 lira sanırım. Bunun neyini bölüyorsunuz hocam

• Merhaba, bütçenize göre haklı olabilirsiniz tabi ki ama sonuçta paylaşım yapılıyor forum altında. Evet tek başına çok görünmüyor ama o bu toplandıkça bu ekonomik krizde paylaşımlı kullanmaktan başka seçeneğimiz kalmıyor. Ama sorun o değil, ilgili şahsın yaptığı dolandırıcılık, üye yapıp paranızı alıyor ve sonrasında da engelleyip belki de başkalarına da aynı şeyi yapıyor.

• iPhone kullanıyorum ama bu aralar S serisi S24U cezbetmiyor değil. Kamera olsun, uygulamaların akışkanlığı olsun Apple’dan arta kalır bir yanı yok hatta yer yer üstünlüğü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amiral gemisi kullanan biri olarak A3x A5x serileri bile sıradan akıllı telefon kullanıcısı için gayet yeterli ve elde şık duruyor.

• Motorla amerikan markası. Çinlilerin elinde ama Amerika da hala çok güçlü bir imaj ve pazara sahipler.

• Eğer kafayı telefonlarla bozmadıysak veya en iyisine sahip olma arzumuz yoksa galaxy A serisi video çekimi hariç birçok insan için gündelik hayatta gayet yeterli.

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Note 8 denen cihaz 2017'de çıktı ve 2019'da genel desteğini kaybetti, yani Android 9'u bile zor aldı. Bu tam bir saçmalık (ve rezillik), Note serisi en az iki Android daha alabilecek bir telefon serisi ki daha sonrakiler çok ama çok daha iyi durumda olan telefonlar. Yeni telefon satamayacağını düşünüyor ise o zaman kaldıramayacağı yükün altına girmeyecek. Maharet amiral gemisi telefon çıkartıp, hiç çıkartmamış gibi kenara atıp yenisi çıkartıp satmak değildir; maharet hepsini bir arada satabilmektir. O yüzden, Samsung'un daha çooooook fırın ekmek yemesi lazım; zaten altından kalkamayacağını anladığı için güzelim Tizen'i de bırakıp Android Watch'a geçtiler. Ondan sonra da sağa sola saldırıp, Apple reklamları ile dalga geçiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.