< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple'a şok: En çok satan telefon markası değişti (2. sayfa)
-
-
samsung %38 ile 5 milyar dolar kazandi, apple %33 ile 50 milyar
-
Amerika'ya gidiyorsun, nerede varoş adam var hepsinin elinde ayfon; elit ve ne istediğini bilen insanlarda Samsung Note serisi.
Avrupa'ya gidiyorsun, nerede varoş adam var hepsinin elinde ayfon; elit ve ne istediğini bilen insanlarda Samsung Note serisi.
Türkiye'ye gidiyorsun, elitlerin elinde ayfon.
-
Avrupa'nın farklı ülkelerinde yaşayan pek çok arkadaşım ve akrabalarım var hepsinin ortak söylediği: herkeste iPhone var android telefonları çok nadiren görürsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondan sarjı kulaklıgı cıkar fiyat politikanı zirve yaptır alırsan ekime almazsan si.... me kadar yolun var minvalinde politika güdersen bi yerde düşersin sende nokia gibi
-
artık üst seviye cihazların arasında çok fazla bir fark yok 15 pro max mesela 10 üzerinden 10 ise s24 ultrada 9 dur. eskisi gibi ezici farklar yok.
-
Adamın dediğini doğrulamışsın hocam sen. O da onu diyor işte. Sonradan görme, eşya ile hava atanların ekseriyeti Iphone kullanıyor. Her Iphone kullanan böyledir demiyorum. Ama böyle olanların ekseriyeti Iphone kullanır, BMW alır. Lakin rakamlar yalan söylemez. En çok satan araba BMW M3 değil Clio, Polo falan Avrupa'da.
-
Kullanım oranları ülke bazlı, Android daha fazla kullanılmakta, Apple 2010 larda yakaladığı başarıya Avrupada tekrar ulaşamamış
Avrupa ülkeleri toplam nüfus 863 milyon 2024, 129 milyonu eski telefon, diğer işletim sistemleri ya da hiç mobil telefon kullanmıyor
yani 734 milyon insan IOS ve Android kullanmakta
473 milyon Android kullanıcı, 256 milyon ise IOS kullanıcısı var
ingiltere + irlanda + iskoçya + almanya + isveç + norveç + danimarka + hollanda + belçika + avusturya + izlanda + arnavutluk toplam nüfus 290 milyonun üzerinde
bu ülkelerde IOS kullanım oranı Almanya hariç (%50) %70 in üzerinde, bu ülkelerin nufus toplamı zaten 290 milyon yapıyor ki IOS kullanıcılarının sayısını verir
Avrupada 50 ülkenin 12 si IOS ken 38 i Android
-
Hiçbir zaman öyle bir şey olmadı ki zaten Samsung her zaman üstündü:) S24U 10/10 ise 15PM 10/9 dur :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevabın öznesini anlayamamış fanboy detected.
-
Daha çok değişir bu kafayla
Valla s24 ultrayı inceleme fırsatım oldu ama ekranı hariç hiçbirşeyini beğenmedim desem yeridir ne kamerasını ne ses kalitesini nede hissiyat olarak. Uygulama optimizasyonların dandikliğinden android kullandığını net hissediyorsun. 15 pm 10/10 / S24 Ultra 6/10 anca eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 30 Haziran 2024; 18:48:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasıl bir dandiklik?
Biraz instagram biraz sahibinden birkaç da diğer uygulamalarda sörf yaptım ama yok abi hep bir olmamışlık hissi düşük hissettiriyor kalite yönünden tatmin olmadım iOS'un uygulama optimizasyonları kalite hissiyatı ayrı bir seviye. Kamerasının zoomdan başka olayı yok tutarsız yapmacık. Balondan başka birşey değil
herkes ios un uygulama optimizasyonlarınfan şikayetçiyken ve 15 serilerinin ısınmasından şarjının az gitmesinden şikayetçiyken yorumunuz garip :)
S.a 15 kullaniyorsun sanirim, 5-6-6s-7-8plus 14 pro sirasiyla kullandim kullaniyorum da bütçe yeterli oldugu sürece de kullanmaya dvm edicem ama bi gün olsun eleştirin ios a yana olsun azda olsa anroide bazi konular da hak ver gözlerim yaşaricak:)) Bunu sende iyi biliyorsun ki anroid fiyat politikasi konusunda başarili,ekran amoled canli görünmesi göze renkli gelmesi ve kalem olmasi avantajli geliyor.15pm ile s24u bu yil pörtledi sebebi fazla yenilik getirmeyip bi sonraki yillara göz boyamak iki tarafin da kullanicilariyla alay etmesi kacinilmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 30 Haziran 2024; 18:52:5 >
Apple güncelleme sunuyor mu hocam yapay zeka desteğini bırakın önceki nesili aynı nesilden telefonları devre dışı bırakarak getirmedi mi
Ayrıca apple her güncellemede yeni özellikleri kısarak önceki telefonlarına vermiyor mu ne farkı var
bu sorunlarla hiç karşılaşmadım hocam
Eskiden degisirken size güzel özelikler sunuyorlardi simdi kameranin yerini degisiyorlar o kadar ben her sene telefon değişirdim ama son 3 senedir degismior 14 pro max yettiyorda artıyor bile gidip alisveris magazasinda deneyimliyorum degisen en ufak bisey yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok da bir artısı yok. Apple satışları giderek azalacaktır zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X