Şimdi Ara

Apple Account alamıyorum Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün ipod touch 4G aldım. iTunes store üzerinden kredi kartlı veya kartsız apple account almak istediğimde sürekli problem çıkıyor. kartsız hesap almak için güncel bi paylaşımınız varsa beni yönlendirebilir misiniz? Aldığımdan beri oyun oynayamadım moralim bozuldu :S

• ben de ilk başta yapamamıştım itunes'da yoktu kredi kartsız account seçeneği.Cihazın içindeki itunes'dan yapmayı dene ben öyle yaptım
  • teşekkürler bunu deniyim bi de
  • evimde kabosuz internet yok çevreden de bulamıyorum. usb üzerinden ipod la internet kullanımı mümkün mü?
  • sonucu yazarsan sevinirim.Bu arada hayırlı olsun kaç gb aldın kaça aldın nereden aldın ?

ek:ipod'u bilmiyorum ama iphone'da olmuyor o dediğin iş.Olmadı bi alışveriş merkezine falan git veya wi fi olan biryere 5 dklık iş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 13 Kasım 2010; 19:39:17 >
  • teşekkürler, doğubank tan 580 e aldım. 32 gb denemek için şimdi dışarı çıkıyorum :D sonucu yazarım.
  • bekliyorum
  • uff sanırım account alırken parola koruması olan bir ağdan bağlanmak gerekiyor. 2 gündür ipod da oyun oynayamamanın ezikliğini yaşıyorum :(
  • komşunuz falan yok mu rica edebileceğin ?
  • maalesef. kendi evimde kalmıyorum şu an kimseyi taımıyorum komşulardan. bayrama kadar bekleyeecek sanırım. teyzemlerden halletmeye çalışacağım:S apple a sinir oldum
  • Bu sorunu yaşayan başkaları da olursa diye çözümünü de yazıyim. Connectify-me programını indirip hiçbir problem yaşamadan etheret üzerinden ağınızı dizüstü bilgisayarınızın wireless card ını hot spot a çeviricek ve sorunsuzca ipod unuzla iphone unuzla veya herhangi bir mobil aygıtla kurmuş olduğunuz bu ağa bağlanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.